Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hepsi adi bunların okadar seviyoruz halimize bak yaa...utanmaya başladım...

sen hala mesaj attığına ve uslu durmadığına utan ... :mymeka:

şaka yapıyorum tatlım kızma olur mu... sadece sen son kez şansını denedin... ve olmadığını gördün ... yapacak bişey yok... üstelik hayatında biri olma ihtimali de var hala değil mi...

bak yine aklıma geldi ... vallahi senden çıkaracağım yine ... kaydirigubbakcemile

Kız biz sana şarkı dinlemeyi yasaklamadık mı? :mymeka:
Etme şu eziyeti kendine işte...aaaaa....
Bak ben Hakan'la geziyorumu seyrediyorum, hiç etkilemiyor valla...

(Tam bunu yazarken disko partizani çalmasın mı orda da..len leeennn, ne dans ettik biz o şarkıya beeeaaaaa)

Kanal değiştirin hemmennn.....

dinlemedeyiz neden ayrıldınız bakalım..........belkı barısırısınız biz burda hepimiz çok çektık az çok tanıyoruz biliyoruz hikayelerimizi......

ya canım yaaa ... şarkı dinlemek yok ama ... oyun bozanlık yapma amaa...

koptum canım çok saol..elimden birsey gelmıyor ya...

Ben o dönemde photoshopa sardım kızlar
Resim üzerinde oynayın,valla çok zevkli oluyor
Şarkı ise,pek dinlemiyorum,sonuçta bir yerden bi çağrışım yapıyor

yok cnm kızmıyorum sen hep haklydn zaten ne diyewyim ki...

bende eminim-en ufak şüphem yok.
hatta her gün kiminki arar bugun diye giriyorum.
ama bunlar hep böyledir,aynı anda dökülürler sonrada aynı anda aramaya başlarlar..

ben söylüyorum size ... benim ki hiiiiç aramayacak ... aramasın da zaten...
yani sondan 1. benim ... :hooray:

Ya da ille şarkı dinleyecekseniz hani bir şarkı vardı ya,alem biliyor adam değilsin diyen,işte onu dinleyin

Son düzenleme:
benimkide küçük böcüğümünkinden sonrrakı aramasın sormasın adiii.
bu seferde ben rahat durmuyorum ama kızmayın yollamıcam artık...........

Ben de aramaz diyenlerdenim ama,adam dediğim gibi on numara yüzsüz
Ben de aramaz modusundayken aradı
Şimdi ise...
Gene aramaz herhalde modundayım

Ben o dönemde photoshopa sardım kızlar
Resim üzerinde oynayın,valla çok zevkli oluyor
Şarkı ise,pek dinlemiyorum,sonuçta bir yerden bi çağrışım yapıyor

Evet haklısın, muhakkak kafayı başka bir yere kanalize etmek lazım, yoksa işin içinden çıkmak mümkün değil. Ben de puzzle yapıyorum bol bol, abuk sabuk diziler izliyorum, hiçbir şey bilmiyorsam saçımla uğraşıyorum, kendime cilt bakımı yapıyorum, oje sürüyorum...düşünmemek için ne lazım gelirse yapıyorum. Şart bu. Yoksa çok zor.

canım boşver aramasın arayınce ne olcak kafan yine karısacakk ben en ufak seyden ümitlenen birisiyim..........

ben de aynı şeyi söylüyorum ama dinleyen kiiim ...

ya evet bir de o durum var sen kaçarsın köşe bucak ; gözüne sokarlar bir anıyı...
bir de ilk başlarda herşeyden bir anı hatırlıyoruz...

komik bişi anlatıım size... cafede filan buluştuktan sonra o akşamları beni eve bırakırdı ... sonra yürüyerek kendi evine giderdi ki yani 1 saat filan diyelim cafeden çıktıktan sonra eve varışı... hep de yolda wc ihtiyacı gelirdi... otobanın altında geniş bir alan vardı ordan geçerdik... yani hep orda karanlıkta wc ihtiyacını giderirdi ... yani masumane ...iğrenç gelmesin... bana da bu samimiyet gibi gelirdi zaten ... hoşuma giderdi... ben ilerde beklerdim...

neyse biz ayrıldık her sabah işe giderken arabayla ordan geçiyoruz... bana herşey onu hatırlatacak ya ... hep ordan geçerken içimden şu geçerdi " aahhh beni eve bırakırken hep burda çişi gelirdi ... "

anıya bakın yani ... çok romantik değil mi :roflol:

Son düzenleme:
bizim ilişkimzde kawga pek eksik olmazdı ztn ama son 1.5 aydr iice koptuk.artık nerdyse hiç konuşmaz olduk,o da hiç aramıo ilgilnmio etmio düzeltmk için hiç bi çaba sarfetmio hep uğraşan ben oldum ama artk bnmde gücüm kalmadı. sewiorm ama düzelicğmize inanmıorm dierek bitirdi en sonunda.farklı şehrlrdyz biz.o istanbulda bense üni. için kocaelideyim. bu uzaklık bize ii gelmedi.ayakta tutmayı başaramadık ilişkimizi.onu hala sewiorm ama onun beni sewdiğinden artık hiç emin diilim.bu kdr kolay bitmemeliydi. ocakta 2 senemiz dolucaktı...

ya ben evde camdan bakarken onu düşünüyordum ilk günlerde..
bi gün bize gelmişti.
ufak atışmıştık.
camın kenarına geçip sokağa bakmıştı uzuun uzunnn..
ayrılıktan sonra ben de o camın önüne geçip uzun uzun bakardım acaba ne düşünüyordu diye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…