- 11 Nisan 2008
- 9.617
- 37
- 43
ben ayrilali ne kadar oldu bilmiyorum günleri, haftalari, aylari saymayi birakali cok oldu....
peki unuttum mu hayir.... sadece kabullendim...
acimiyor mu icim aciyor tabiki...
özlüyorum yeri geldiginde yine hickiriklara bogulup agliyorum....
ama sonra o bensiz yasayabiliyor diye düsünüyorum ve susuyorum...
ya bide şu ilginç
ayrılırken son gün ona şunu dedim
"facebookta hala ilişkideyiz,ben sen iptal edene kadar etmem.ama belki kapatırım facebooku" dedim
kafasıyla onay verdi o kadar.
sustu yani.
aradan 20 gün geçti. insan facebooka girmezmi..
şifresi var bende..
okunmamış 20 tane mesajı 10tane uyarısı var.
girip bakmıyor bile.
iptal etmek için girme gereği bile duymadı.
o mesajları normal net adresinden de okuyabilir canım ... net adresine mail geliyor çünkü mesajınız var diye ve mesaj da görünebiliyor...
ama hiç girmemesi garip tabii... demek ki uzak kalmaya çalışıyor... ya da senin girdiğini biliyor o yüzden ilgilenmiyor sayfayla...
bir de o onay vermelere filan takılma derim ben ... son anda söylenen bazı şeyler ölesine söyleniyor bazen...
Valla kızlar ben bugün ne hikmetse gayet iyiyim.
Geçen hafta bu saatlerde randevulaşmıştık ve kısmetse gece 11 civarı ayrılığımızın yedisi çıkacak...tööbe tööööbe :mymeka:
Ama iyiyim, gayet iyiyimklava: iyiliğim öfkemin artık tepeme vurmasından mı onu da bilmiyorum. Çok pis öfkeliyim zira kötükedihüso
Böyle havale edilecek nere kaldıysa ettim...tee orta asyadaki atalarına kadar... gari siz anlayın.
:enbuyukkk:
Peki neler oldu?Özel değilse anlatabilir misin canım?
benim girdiğimi tahmin eder ama ben ayrılıktan beri en ufak işlem yapmıyorum sayfada. o yüzden bi girse artık takip etmediğimi görücek. ama girmiyor bi türlü..umursamıyor artık sanırım.
dışarı hayatı daha zevkli geliyordur nete ayıracak vakti yoktur.
EgeDenizi canım, inan bana üzüldüm senin adına, hiç hoş şeyler yaşamamışsın. Ama emin ol ki kafasını taşlara, duvarlara vuran yine o olacak. Bunu bilmek bile seni rahatlatsın biraz.
Haa onun hakkında çok şey yazmak isterim buraya ama bugünkü sinir katsayımın şahsımı Mata Hari'ye çevirmiş olmasından kelli, siteden uçmamak adına sadece hoşşik deyip geçeceğim... kötükedihüso
Böcük...gülme... :mymeka:
üzülmicez basımız dik durucaz herseye rağmen ...bende hala tık yok....
Var ya kızlar aslında Allah var yukarıda... çok merak ediyorum acaba hangimizinki ilk önce arayacak?
.... evet ya, o kadar eminim arayacaklarına a.s
bugun itibariyle bende ayrıldım arkadaşlar.hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun
Var ya kızlar aslında Allah var yukarıda... çok merak ediyorum acaba hangimizinki ilk önce arayacak?
.... evet ya, o kadar eminim arayacaklarına a.s