bende ayrıldım...bende çok üzgünüm.........beni çok üzdü......
o evlendi....................
benide alın yanınıza ne olur............
kizlar henüz ayirildimi ayrilmadimi bende bilmiyorummm
bende ayrıldım...bende çok üzgünüm.........beni çok üzdü......
o evlendi....................
benide alın yanınıza ne olur............
noldu tatlım ? :teselli:
benimki de evlendi evlenicek,ben onunla yaşlanmayı düşünürken,onunla bir hayat düşlerken iyisiyle kötüsüyle, ona bir bebek vermeyi hayal ederken o başkalarıyla evlenecek, hem de anlaşamadığımızı düşündüğü için...oysa benim için tam evlenilcek kız derdi, ikimiz için evlilik sözleri edildiği zaman çok hoşuna giderdi, keyifle dinlerdi gülerek,kendi bile katkıda bulunurdu, ama başkasıyla evlenecek,siliyor beni hayatından, yüreğimi yerinden sökerek acıta acıta kanata kanata gözümün önünde gidiyor kızlar nolur beni de alın yanınıza senağlama:a015: bana da yardım edin
benimki de evlendi evlenicek,ben onunla yaşlanmayı düşünürken,onunla bir hayat düşlerken iyisiyle kötüsüyle, ona bir bebek vermeyi hayal ederken o başkalarıyla evlenecek, hem de anlaşamadığımızı düşündüğü için...oysa benim için tam evlenilcek kız derdi, ikimiz için evlilik sözleri edildiği zaman çok hoşuna giderdi, keyifle dinlerdi gülerek,kendi bile katkıda bulunurdu, ama başkasıyla evlenecek,siliyor beni hayatından, yüreğimi yerinden sökerek acıta acıta kanata kanata gözümün önünde gidiyor kızlar nolur beni de alın yanınıza senağlama:a015: bana da yardım edin
OF CANIM BENM YA OKURKEN NASIL DUYGULANDIM ANLATAMAM BENIMDE ICIM ACIYOR ANLAMIYORUM BU ERKEKLERI NEDIR SUCUMUZ YA NEDIR SONUNA KADAR SEVMEK MI DEGMIYOR AMA DEGMIYOR OLAN BIZ OLUYOR ACI ACI ACI :1no2:
Evet arkadaşlar ben de ayrıldım,üstelik evlilik adımlarını atarken...Yaklaşık birbuçuk ay oldu...
Acısı zamanla geçiyor ama evet çok zor oluyor,ben ilk günlerdeki gibi değilim mesela,çok ağlardım ilk günlerde,artık o kadar değil.
Evet arkadaşlar ben de ayrıldım,üstelik evlilik adımlarını atarken...Yaklaşık birbuçuk ay oldu...
Acısı zamanla geçiyor ama evet çok zor oluyor,ben ilk günlerdeki gibi değilim mesela,çok ağlardım ilk günlerde,artık o kadar değil.
bende garip duygular içerisindeyim açıkcası.
bazen tamam bittiyse bitti diyorum
ama bazende kabullenemiyorum nasıl yaşanır onsuz diyorum..
20 gün olmuş kızlar.
ben onsuz saniye duramazdım.
o da öyle.
bi gün bana istiyorsan ara verelim demişti
tamam dedim
iki dakika geçmeden aradı
nolur ara falan vermeyelim yapamam sensiz diye.
şimdi napıyor ki bensiz ya..
siz neden ayrıldınız? dönme şansı yok mu?
ben de 2 yıllık sevgilimden ayrılalı 1,5ayı biraz geçti... evet zamanla daha az ağlıyorsun...
senin gibi evlilik gibi ciddi adımlarımız yoktu ama güzeldi ... en önemlisi ben mutluydum ...
hayırlısı olsun tatlım... ama evet gün geçtikçe daha iyi oluyor insan... ben gerçekten iyiyim 2 gündür.. son darbemi cuma günü aldım ve kendime geldim...