Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar çok yoruldum ya paso hasta gelıyor işimi seviyorum yehuuuuu herseye rağmen....

selam kızlar inşallah iyisinizdir bugun?
var mı güzel haberler? biraz keyiflensek?

ben iyiym kızlar yaa... siz de iyi olun... ellmanın dediği gibi ben geyik yapmaya geldim :)

en son yaptığı şeyle gerçekten ona olan tüm saygım yitip gitti içimden... aslında bugün odamda ondan kalan hatırları ortadan kaldıracaktım 1,5 aydır kaldıramadığım... ama yine elim gitmedi... neyse yakındır ama... hatta telefon numarasını da silecektim rehberden ama ona da henüz elim gitmedi... mesajlar ; fotoğraflar telefondan çoktan silinmişti zaten... belki ararsa ; aradığında ismi görünsün diye numarasını silememiştim... ama artık aramasın istemiyorum... gerçekten dönmesini istemiyorum...

hatta istediği gibi aşkı bulsun bir an önce...
yeni aşkı futboldan ; basketboldan ; formuladan ; ps oyunlarından nefret etsin ... en yakın arkadaşlarıyla anlaşamasın... ailesine olan bağlılığına anlayış göstermesin inşallah... o zaman sağlam bir şekilde istediği aşkı ; tutkuyu ve acıyı yaşasın diliyorum Allahtan ... :Saruboceq:
istediği gibi sürünen o olsun inşallah...bu beddua diil aman yanlış anlaşılmasın..
onun istediği bu ... sengözlerimebaksanab

ve ben hiç mi hiç aklına gelmeyeyim...

bende ayrıldım...bende çok üzgünüm.........beni çok üzdü......
o evlendi....................
benide alın yanınıza ne olur............

benimki de evlendi evlenicek,ben onunla yaşlanmayı düşünürken,onunla bir hayat düşlerken iyisiyle kötüsüyle, ona bir bebek vermeyi hayal ederken o başkalarıyla evlenecek, hem de anlaşamadığımızı düşündüğü için...oysa benim için tam evlenilcek kız derdi, ikimiz için evlilik sözleri edildiği zaman çok hoşuna giderdi, keyifle dinlerdi gülerek,kendi bile katkıda bulunurdu, ama başkasıyla evlenecek,siliyor beni hayatından, yüreğimi yerinden sökerek acıta acıta kanata kanata gözümün önünde gidiyor kızlar nolur beni de alın yanınıza senağlama:a015: bana da yardım edin

OF CANIM BENM YA OKURKEN NASIL DUYGULANDIM ANLATAMAM BENIMDE ICIM ACIYOR ANLAMIYORUM BU ERKEKLERI NEDIR SUCUMUZ YA NEDIR SONUNA KADAR SEVMEK MI DEGMIYOR AMA DEGMIYOR OLAN BIZ OLUYOR ACI ACI ACI :1no2:

tatlım yaa ... bi süre sonra inan azalacak acın... şimdi düşlerinde sadece huzur bulmanın hayalini kur ... onu düşündürecek herşeyden uzak kalmaya çalış... aklına getirme... o yoluna gitmeyi tercih etmiş... sen de yoluna git ... o yolda mutluluğu bekle ... emin ol gelecek ...

bak ben dün ilk defa gerçekten içimden gelerek kahkalarla tv izledim... anında görüntü show izledim... sen de öyle şeyler izle ... içinde acı olan herşeyden kaç ... :teselli:

OF CANIM BENM YA OKURKEN NASIL DUYGULANDIM ANLATAMAM BENIMDE ICIM ACIYOR ANLAMIYORUM BU ERKEKLERI NEDIR SUCUMUZ YA NEDIR SONUNA KADAR SEVMEK MI DEGMIYOR AMA DEGMIYOR OLAN BIZ OLUYOR ACI ACI ACI :1no2:

kesinlikle çok sevilmek onların derdi... benim de başıma gelen buydu çünkü...
bundan sonra çok sevilecek olan benim.. onlara o değeri biz veriyoruz ve kendilerini değerli sanıyorlar... biz ne kadar az verirsek onlar almak için çabalayacak... sengözlerimebaksanab

canım bakıcam konuna şimdi...

Evet arkadaşlar ben de ayrıldım,üstelik evlilik adımlarını atarken...Yaklaşık birbuçuk ay oldu...
Acısı zamanla geçiyor ama evet çok zor oluyor,ben ilk günlerdeki gibi değilim mesela,çok ağlardım ilk günlerde,artık o kadar değil.

bende garip duygular içerisindeyim açıkcası.
bazen tamam bittiyse bitti diyorum
ama bazende kabullenemiyorum nasıl yaşanır onsuz diyorum..
20 gün olmuş kızlar.
ben onsuz saniye duramazdım.
o da öyle.
bi gün bana istiyorsan ara verelim demişti
tamam dedim
iki dakika geçmeden aradı
nolur ara falan vermeyelim yapamam sensiz diye.
şimdi napıyor ki bensiz ya..

ilk iki hafta ağlamadığım zaman olmuyordu.
uyuyup uyanıp ağlıyordum.
şimdi ağlamıyorum. sakinim böyle bi dinginim..
siz neden ayrıldınız? dönme şansı yok mu?

ya bide şu ilginç
ayrılırken son gün ona şunu dedim
"facebookta hala ilişkideyiz,ben sen iptal edene kadar etmem.ama belki kapatırım facebooku" dedim
kafasıyla onay verdi o kadar.
sustu yani.
aradan 20 gün geçti. insan facebooka girmezmi..
şifresi var bende..
okunmamış 20 tane mesajı 10tane uyarısı var.
girip bakmıyor bile.
iptal etmek için girme gereği bile duymadı.

ben de 2 yıllık sevgilimden ayrılalı 1,5ayı biraz geçti... evet zamanla daha az ağlıyorsun...
senin gibi evlilik gibi ciddi adımlarımız yoktu ama güzeldi ... en önemlisi ben mutluydum ...

hayırlısı olsun tatlım... ama evet gün geçtikçe daha iyi oluyor insan... ben gerçekten iyiyim 2 gündür.. son darbemi cuma günü aldım ve kendime geldim...

ben ayrilali ne kadar oldu bilmiyorum günleri, haftalari, aylari saymayi birakali cok oldu....
peki unuttum mu hayir.... sadece kabullendim...
acimiyor mu icim aciyor tabiki...
özlüyorum yeri geldiginde yine hickiriklara bogulup agliyorum....
ama sonra o bensiz yasayabiliyor diye düsünüyorum ve susuyorum...

canımm ... bir sonraki aşama acının iyice dinmesi... sonra aramasını beklemeye başlayacaksın 1,5 - 2 ay civarı... sonra da o yoluna gitti ben de gideceğim diyeceksin...
ve bi bakacaksın ki ayakta dimdik duruyorsun...

ama nolur nasılları ; nedenleri düşünme ... çıkamazsın işin içinden... :teselli:

siz neden ayrıldınız? dönme şansı yok mu?

Hayır canım yok...Olsa da o yaptıklarından sonra kabul etmem çok zor...

Neden ayrıldığımıza gelince;

Aslında hiç mantıklı değil yaptıkları,aklıma geldikçe sinir oluyorum.

Ufak tefek bazı problemlerimiz vardı,hani her ilişkide olabilir türden.Onları hallettik ve söz hazırlıklarına başladık.
Hazır olduğumuzda ailelere durumu anlatıp(ilişkimizi ailelerimiz biliyordu,ciddiye dönüştürmek,aileler arası bir duruma getirmek istediğimizi açıklayacaktık) söz kesilmesini isteyecektik,tarih olarak da 08 Ağustos 2008 i seçtik. Yüzüklerimizi ayarladık,gerekli hazırlığımızı büyük ölçüde yaptık,iş açıklamaya geldi,buraya kadar herşey normal.
Sonra hazretin mail kutusundaki bazı mailler nasıl olduysa bana geldi.Düşün düşün onların nasıl geldiğini hala çözemedim.
Bu mailler arkadaşlık sitelerine ait maillerdi,ben de açıp kurcaladım ne var ne yok diye,siteyi de ayrıca kurcaladım.
Sonra aklıma bir hinlik geldi,kimliğimi açık etmeden orada profil açtım ve buna mesajlar attım,tabii sazanlık edip atladı.
Sonra görüşmeleri siteden msn e taşıdım,birkaç gün sonra bu oyuna dayanamadım ve kamera açmasını istedim.(Aslında bir yerde fazla uzaması da sinirimi bozdu,olayı da anlamasın diye birşeyden haberim yok gibi davranıyordum bir yandan)Kendi kameramın lensini kapattım ve önce açtırıp onu gördüm sonra da lensi açtım kendimi gösterdim...Tabi şok oldu Ben de tam ağzıma geleni sayarken çatt msn i kapattı(Bu arada,bu olayın oluş tarihi 2 Temmuz 2008)

Artı bu olayın sonrası var...Bu olay olduktan iki buçuk ay sonra(10 Eylül 2008) beni bir şekilde buldu,özür diledi ve benim aklıma hayalime şimdi düşünsem kuramayacağım bir yığın şey anlattı, barışmak,kaldığımız yerden devam etmek istedi...Ben de onu dinledim ve düşünmek istediğimi söyledim.Aslında olay,neler karıştırmaya çalıştığını öğrenmekti...Yaklaşık bir buçuk ay bir sorun yaşatmadı bana...Tabii sonradan 15 Ekim 2008 tarihinde,eski sevgilisiyle tekrardan sevgili olarak görüştüklerini öğrendim ve onu karşıma alıp bunun ne anlama geldiğini sordum(Tarih 20 Ekim 2008)...O da tekrardan karşılaştıklarını ve bu beş günlük süre zarfında evlenme kararı aldıklarını söyledi...
Ben de kızdım ve zaten kızın kimliğini bulmuştum,kıza bu kişi ile ilgili,ilişkimde olanları,bana yaşattıklarını ve benimle barışmaya çalışırken ona da evlenme teklifi ettiğini anlattım...Kısaca ikili oynadığını gösterdim...Gerçi kız benimle hiç görüşmedi ama,kızın kardeşinden pek de hoş olmayan mailler geldi bana,ben de uğraşmadım,bıraktım işin ucunu.

Son düzenleme:

Peki neler oldu?Özel değilse anlatabilir misin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…