Ben o dönemde photoshopa sardım kızlar
Resim üzerinde oynayın,valla çok zevkli oluyor
Şarkı ise,pek dinlemiyorum,sonuçta bir yerden bi çağrışım yapıyor
ben de aynı şeyi söylüyorum ama dinleyen kiiim ...
ya evet bir de o durum var sen kaçarsın köşe bucak ; gözüne sokarlar bir anıyı...
bir de ilk başlarda herşeyden bir anı hatırlıyoruz...
komik bişi anlatıım size... cafede filan buluştuktan sonra o akşamları beni eve bırakırdı ... sonra yürüyerek kendi evine giderdi ki yani 1 saat filan diyelim cafeden çıktıktan sonra eve varışı... hep de yolda wc ithiyacı gelirdi... otobanın altında geniş bir alan vardı ordan geçerdik... yani hep orda karanlıkta wc ihtiyacını giderirdi ... yani masumane ...iğrenç gelmesin... bana da bu samimiyet gibi gelirdi zaten ... hoşuma giderdi... ben ilerde beklerdim...
neyse biz ayrıldık her sabah işe giderken arabayla ordan geçiyoruz... eğer bana herşey onu hatırlatacak ya ... hep ordan geçerken içimden şu geçerdi " aahhh beni eve bırakırken hep burda çişi gelirdi ... "
anıya bakın yani ... çok romantik değil mi :roflol:
Evet haklısın, muhakkak kafayı başka bir yere kanalize etmek lazım, yoksa işin içinden çıkmak mümkün değil. Ben de puzzle yapıyorum bol bol, abuk sabuk diziler izliyorum, hiçbir şey bilmiyorsam saçımla uğraşıyorum, kendime cilt bakımı yapıyorum, oje sürüyorum...düşünmemek için ne lazım gelirse yapıyorum. Şart bu. Yoksa çok zor.
ben de karakalem resim yapayım istedim ama fırsat bulamadım hiç... neyse ki çok tek başıma kalmadım...
evet şarkı yok ; 1. kural ... valla selin_as aptala dönecek ... habire birimiz kafasına vuruyor...
kaydirigubbakcemile3
neyse biz ayrıldık her sabah işe giderken arabayla ordan geçiyoruz... eğer bana herşey onu hatırlatacak ya ... hep ordan geçerken içimden şu geçerdi " aahhh beni eve bırakırken hep burda çişi gelirdi ... "
anıya bakın yani ... çok romantik değil mi :roflol:
bizim ilişkimzde kawga pek eksik olmazdı ztn ama son 1.5 aydr iice koptuk.artık nerdyse hiç konuşmaz olduk,o da hiç aramıo ilgilnmio etmio düzeltmk için hiç bi çaba sarfetmio hep uğraşan ben oldum ama artk bnmde gücüm kalmadı. sewiorm ama düzelicğmize inanmıorm dierek bitirdi en sonunda.farklı şehrlrdyz biz.o istanbulda bense üni. için kocaelideyim. bu uzaklık bize ii gelmedi.ayakta tutmayı başaramadık ilişkimizi.onu hala sewiorm ama onun beni sewdiğinden artık hiç emin diilim.bu kdr kolay bitmemeliydi. ocakta 2 senemiz dolucaktı...
Bu sefer ben de asla aramaz diyorum ama ben bunu daha önce de demiştim :uhm:
Ama bu sefer artık kesin aramaz, ama tabii belli de olmaz...fisfisfis
Yok ya aramaz ne arayacak aramasın zaten. Ama ne zaman böyle desem aradı da.
Arar belki de yine bilmiyorum..
Yok yaa ne arayacak yaaaa...ayyyyyyyyyyyyy passss laelaelaelaelae
ben de oje sürüyorumm.
oje sürmem yasaktı. yani koyu süremezdim pek.
açık pembe falan olurdu.
bide yanındayken kırmızıya izin vardı.
o yokken kırmızı ojede yasaktı. şimdi siyah sürüyorum
sen beklerken bitmiş yani... o zaman biraz daha çabuk atlatırsın canım... umarım çok canın yanmaz ; sen de toparlanmak istersin hemen :teselli:
benimki mesela 2.yılımızı kutladıktan 3 gün sonra başladı tuhaflık ve 1 hafta sonra bitti...
ellmacım ; çok mutluydu mesela ... o nazara geldi... haliyle biz aptala döndük ilk başta kafamçokkarıştı
Biz de beni okuldan aldığında(pek bırakmazdı beni yalnız başıma,Bornova'nın göbeğinde kurtlar kapacak sanki :roflol: şaka bir yana,hoşuma da giderdi aslında)Hep Konservatuar bölümünün oradan geçerdik...
Hatta yüzüklerimizi(kendi aramızda yüzüğümüz vardı)orada takmıştık
Oradan geçerken hep bu aklıma gelir...
sarışeker yazık olmus sizede hanı derler ya gözden uzak gönülden ırak...inş kendını topalrasın cnm üzülme...
bu erkeklerde yenı bır ortama girmeyi versin direk bizi unutrlar ordakıleri süzerler hele sarışekerin ki gibi uzaksa vay halimize offf bnmkıde hep kongre ye giderdi ama burdan buldu kesın yine...
ayy ben de bornovada oturuyorum ... hani migrosun o tarafa doğru otoban yapıldı ya .... boş alan var altında...
ordan geçersen aklına gelsin ; böcüğün sevgilisi buralarda çişini yapardı die ...
ay kızlar ben de sapıttım iyice ... -tatlicadiarzu-
kusura bakmayın ... napıım ben iyileşiyorum artık ondan bu neşem sanırım ...
saol canım inş... şuan msn iletim 'olması gerekenler zaten yanımda,olmayıpta gidenler kimin umurunda' kendimi kandırıorm aslnda ama olsun =)