Görüyor musun bak Princess, bana göre bu bile bir sevgi belirtisidir, bir fedakarlıktır.
O istemiyor diye koyu renk oje sürmemek. Ve bu insanlar bizim kıymetimizi bilmiyor işte.
Helal olsun. Ne aradıklarını inan bana çok merak ediyorum. Gerçekten ediyorum.
Ama burada hata bizde mi onu da bilmiyorum. Belki de asla kendimizden taviz vermememiz gerekiyor. Seviyorsan oje sürmeyi sürmen gerekiyor belki de. Belki de bizi olduğumuz gibi kabul etmelerini sağlamak gerekiyor, bilmiyorum.
Ama işte yürek yufka..amaan bi ojeden problem çıkmasın deyiveriyoruz. Dememeliyiz belki de.
Karşılığında aldığına da bir bak işte...
bizim ilişkimzde kawga pek eksik olmazdı ztn ama son 1.5 aydr iice koptuk.artık nerdyse hiç konuşmaz olduk,o da hiç aramıo ilgilnmio etmio düzeltmk için hiç bi çaba sarfetmio hep uğraşan ben oldum ama artk bnmde gücüm kalmadı. sewiorm ama düzelicğmize inanmıorm dierek bitirdi en sonunda.farklı şehrlrdyz biz.o istanbulda bense üni. için kocaelideyim. bu uzaklık bize ii gelmedi.ayakta tutmayı başaramadık ilişkimizi.onu hala sewiorm ama onun beni sewdiğinden artık hiç emin diilim.bu kdr kolay bitmemeliydi. ocakta 2 senemiz dolucaktı...
ülen hastamıyız ki biz iyileşiyorum felan dıyorsun bak :mymeka:vurcam kıyamıyorum.............
saol cnm umarım çabuk atlatablrm ddğn gibi.ama bu şeklde bitmesi kötü oldu en azndan son bi kez yüzyüze konuşulablrdi...o bu sene başladı üni.ye onun için yeni we değişik bi ortam,ister istemz insanın aklına kötü şyler gelio
hastayız tabii... ruh hastası olmamak için iyileşmemiz gerek...
istiyorsan ; daha iyi hissedeceksen vur canım ... yerimseniben
Görüyor musun bak Princess, bana göre bu bile bir sevgi belirtisidir, bir fedakarlıktır.
O istemiyor diye koyu renk oje sürmemek. Ve bu insanlar bizim kıymetimizi bilmiyor işte.
Helal olsun. Ne aradıklarını inan bana çok merak ediyorum. Gerçekten ediyorum.
Ama burada hata bizde mi onu da bilmiyorum. Belki de asla kendimizden taviz vermememiz gerekiyor. Seviyorsan oje sürmeyi sürmen gerekiyor belki de. Belki de bizi olduğumuz gibi kabul etmelerini sağlamak gerekiyor, bilmiyorum.
Ama işte yürek yufka..amaan bi ojeden problem çıkmasın deyiveriyoruz. Dememeliyiz belki de.
Karşılığında aldığına da bir bak işte...
ülen hastamıyız ki biz iyileşiyorum felan dıyorsun bak :mymeka:vurcam kıyamıyorum.............
bnmki benı baktım msn den silmiş bende onu hemen faceden sildim o silmeden deşarj oldum ama sinirde oldum offfssssssssssssss
ben onu msnden sildim ama engellemedim... ben onun iletisini göremiyorum ama o benimkini görüyor ... o yüzden hiçbirşey yazmıyorum ... hiç renk vermiyorum ... neyse artık umrumda da değil zaten .. iletin tam bana göreymiş aslında ama bişi yazmıcam ...
ben silmedim hiçbi yerden..
facebookumu kapattım.
msnde engelledim ama zaten internete sık girmez.
telefonumdaki resimlerini sildim.
mesajları duruyor.
onun da cep telefonunda aşkım diye kayıtlıydım. ismime çevirmiş. çok sağolsun..
Zuahahahaa...hastayız evet, ruh hastası, ilahi e mi :roflol: sen kıyamıyorsun, ben vurayım :mymeka: epeydir şaplak yemedin, ellerin titremesin sonra kaydirigubbakcemile3
Ayyyyy :tomato: tamam tamam kızma, valla seviyorum seniii a.s.
ben henüz silemedimde engelleyemedimde ,elim warmıo daha =( hem msnde de yok ztn belki o beni engellmiştir....
Sana ne denilebilir ki bilemedim sarışeker. Tehlike çanları zaten epeydir çalıyormuş belli. Yine de biliyor musun yine de kendini şanslı gör inan bana. En azından karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesini yıkmamışsınız. Bilinçli ve medeni bir şekilde olmadı yürütemeyeceğiz deyip bitirmişsiniz.
Tabiiki için acıyor buna çok eminim ama bazen olmayınca olmuyor işte, zorlamamak lazım. Aşk bazen de bırakıp gitmesini bilmek demektir. Hiç değilse sevdiğin insanı bir öfkeyle, ya da sinirle anmıyorsun. Burada sevgilisi aldatıp gidenler, seni artık sevmiyorum deyip gidenler, hakaretlerle gidenler hatta habersizce evlenip çekip gidenler var. Bunlar o kadar acı ki.
Ha elbette bu senin şu anda yaşadıklarını alıp götürmeyecek, herkesin acısı kendine büyüktür. Ama hiç değilse ayrılık acına bir de kırgınlık acını katmamış olacaksın. Dilerim toparlarsın bir an önce.
peşnden koşmak yok taviz vermek yok .....çok sewmeyede gerek yok sevdikde ne oldu bulcam birini evlencem ohhhhhhhhhhhhh
ülen nerden gördün ismine çevirdini............. :)seni seni............
ben görmedim de ayrıldığımızda onu aramıştım
ısrarla aradım
açan olmadı.
en sonunda bi adam açtı.
telefonunu benim arabada unutmuş burak dedi.
tamam dedim.
işte nasihat verir gibi konuşmaları oldu.
bitirmiş burak kafasında falan dedi.
bende onun üzerine o bitiremez.çok seviyor.
bak telefonda ne diye kayıtlıyım dedim
oda baktı- "deniz" diye kayıtlısınız dedi:))
normalde "aşkımm" dım ben.tabi benimki de sağlam şok.
inanmadım yani uzun süre-ismimle kayıtlı olduğuma...