Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ben ayrilali ne kadar oldu bilmiyorum günleri, haftalari, aylari saymayi birakali cok oldu....
peki unuttum mu hayir.... sadece kabullendim...
acimiyor mu icim aciyor tabiki...
özlüyorum yeri geldiginde yine hickiriklara bogulup agliyorum....
ama sonra o bensiz yasayabiliyor diye düsünüyorum ve susuyorum...

haklısın canım... onlar bizsiz yaşayabiliyor ... biz de yaşayabiliyormuşuz... bunu öğreniyoruz...

onlar başkalarını da sevebiliyorlar... ve biz de seveceğiz... ara ara bu da aklında olsun...

Valla kızlar ben bugün ne hikmetse gayet iyiyim.

Geçen hafta bu saatlerde randevulaşmıştık ve kısmetse gece 11 civarı ayrılığımızın yedisi çıkacak...tööbe tööööbe :mymeka:

Ama iyiyim, gayet iyiyim :eek:klava: iyiliğim öfkemin artık tepeme vurmasından mı onu da bilmiyorum. Çok pis öfkeliyim zira kötükedihüso

Böyle havale edilecek nere kaldıysa ettim...tee orta asyadaki atalarına kadar... gari siz anlayın.

:enbuyukkk:

ya bide şu ilginç
ayrılırken son gün ona şunu dedim
"facebookta hala ilişkideyiz,ben sen iptal edene kadar etmem.ama belki kapatırım facebooku" dedim
kafasıyla onay verdi o kadar.
sustu yani.
aradan 20 gün geçti. insan facebooka girmezmi..
şifresi var bende..
okunmamış 20 tane mesajı 10tane uyarısı var.
girip bakmıyor bile.
iptal etmek için girme gereği bile duymadı.

o mesajları normal net adresinden de okuyabilir canım ... net adresine mail geliyor çünkü mesajınız var diye ve mesaj da görünebiliyor...
ama hiç girmemesi garip tabii... demek ki uzak kalmaya çalışıyor... ya da senin girdiğini biliyor o yüzden ilgilenmiyor sayfayla...
bir de o onay vermelere filan takılma derim ben ... son anda söylenen bazı şeyler ölesine söyleniyor bazen...

EgeDenizi neler neler olmuş öyle ya...
diyecek bir şey bulamadım. ama evlenmeden öğrenmen iyi olmuş.
her şerde bir hayır var hesabı..

o mesajları normal net adresinden de okuyabilir canım ... net adresine mail geliyor çünkü mesajınız var diye ve mesaj da görünebiliyor...
ama hiç girmemesi garip tabii... demek ki uzak kalmaya çalışıyor... ya da senin girdiğini biliyor o yüzden ilgilenmiyor sayfayla...
bir de o onay vermelere filan takılma derim ben ... son anda söylenen bazı şeyler ölesine söyleniyor bazen...

benim girdiğimi tahmin eder ama ben ayrılıktan beri en ufak işlem yapmıyorum sayfada. o yüzden bi girse artık takip etmediğimi görücek. ama girmiyor bi türlü..umursamıyor artık sanırım.
dışarı hayatı daha zevkli geliyordur nete ayıracak vakti yoktur.

Valla kızlar ben bugün ne hikmetse gayet iyiyim.

Geçen hafta bu saatlerde randevulaşmıştık ve kısmetse gece 11 civarı ayrılığımızın yedisi çıkacak...tööbe tööööbe :mymeka:

Ama iyiyim, gayet iyiyim :eek:klava: iyiliğim öfkemin artık tepeme vurmasından mı onu da bilmiyorum. Çok pis öfkeliyim zira kötükedihüso

Böyle havale edilecek nere kaldıysa ettim...tee orta asyadaki atalarına kadar... gari siz anlayın.

:enbuyukkk:

iyi ol canım ... o öfke sendeki onu bitiriyor çünkü... iyi olmanın nedeni o...
zaten içimizdeki onlar yakıyor canımızı ... yani biz...

hiç izlemedim şimdiye kadar kurtlar vadisini ama bir karakterin klasik cümlesini duymuştum...

"lanet olsun içimdeki insan sevgisine " ... yani içimizdeki onların sevgisine ... sengözlerimebaksanab

Peki neler oldu?Özel değilse anlatabilir misin canım?

canım benim hikayem seninki yanında çok sönük kalır inan... cuma günü benden önceki sevgilisiyle tekrar iletişime geçmeye çalıştığına şahit oldum ve bitti bendeki o ... ben onun ayrılırken beni incitmemiş olmasından ona olan sevgimden vazgeçemiyordum ... ama gördüğüm şey beni incitmişti...

gerçekten kötü yakmış canını... ama üzülme artık ... bak böyle bir adam için zaman kaybetme artık... ve şükret bence en azından ailelere açıklanmadan görmüşsün gerçekleri...
bence sende de bitmeli artık... mutlu onlarından tek bir sn bile kaybetme bu adam için... üzüldüğün ilişkin de olmasın ... çünkü senin yaşadığını sandığın ilişki değilmiş o zaten... kaybettiğin hiçbir şey yok ... bu açıdan bak... inana daha iyi hissedeceksin kendini...

EgeDenizi canım, inan bana üzüldüm senin adına, hiç hoş şeyler yaşamamışsın. Ama emin ol ki kafasını taşlara, duvarlara vuran yine o olacak. Bunu bilmek bile seni rahatlatsın biraz.

Haa onun hakkında çok şey yazmak isterim buraya ama bugünkü sinir katsayımın şahsımı Mata Hari'ye çevirmiş olmasından kelli, siteden uçmamak adına sadece hoşşik deyip geçeceğim... kötükedihüso

Böcük...gülme... :mymeka:

benim girdiğimi tahmin eder ama ben ayrılıktan beri en ufak işlem yapmıyorum sayfada. o yüzden bi girse artık takip etmediğimi görücek. ama girmiyor bi türlü..umursamıyor artık sanırım.
dışarı hayatı daha zevkli geliyordur nete ayıracak vakti yoktur.

ama sen onun sayfasına giriyorsun değil mi... o zaman başka bir arkadaşı onun en son girdiği günü görebiliyor... yani ne biliim başka bir arkadaşından baksa kendi sayfasına mesela sen bugün girmişsen ; o da kendi sayfasına en son bugün girildiğini görebiliyor ... ya da belki online olarak görüyordur kendini...

bence tatlım hadi sen de bırak girmeyi sayfasına... orda ilişkide görünmesi bişey ifade etmez ki ... ben mesela o kısımları hiç kullanmazdım... herkes de beni yalnız sanırdı... yani gereksiz bir detay bence... biliyorum sana önemli geliyor bu detay ama yapma noluuur ... uzak kalmaya çalış... gelecekse zaten gelecektir ... gelmeyecekse sen ne yapsan da gelmiyor çünkü... :teselli:

EgeDenizi canım, inan bana üzüldüm senin adına, hiç hoş şeyler yaşamamışsın. Ama emin ol ki kafasını taşlara, duvarlara vuran yine o olacak. Bunu bilmek bile seni rahatlatsın biraz.

Haa onun hakkında çok şey yazmak isterim buraya ama bugünkü sinir katsayımın şahsımı Mata Hari'ye çevirmiş olmasından kelli, siteden uçmamak adına sadece hoşşik deyip geçeceğim... kötükedihüso

Böcük...gülme... :mymeka:

nerden anladın hemen yaaa ... tamam gülmüyorum ... fisfisfis :eek: :roflol:

Var ya kızlar aslında Allah var yukarıda... çok merak ediyorum acaba hangimizinki ilk önce arayacak?

.... evet ya, o kadar eminim arayacaklarına a.s

ne bilir aşkı ne bilir sevdayı
otaş yüreğin
dinmedı bu sancı
gönül sabır taşı ne çok bekledım
ne bırkatın nede gölümü aldın...
git güle güle yolun açık olsun hata kimde sende biliyorsun
AŞK MI TOVBE TOVBE BU SON OLSUN
SEVDİM BİLE BİLE.............. :KK43::KK43::KK43:

YAŞAMAYAN NASIL BİLSİN
alt tarafı aşk desin
ALLAH KİMSEYE VERMESIN
AŞK ACISI....................... OFFFFFF BÜTÜN AŞK sarkılarını yazmak istiyorum aklıma şimidede emrahdan unutabilsem geldı......... :KK43:

Var ya kızlar aslında Allah var yukarıda... çok merak ediyorum acaba hangimizinki ilk önce arayacak?

bende eminim-en ufak şüphem yok.
hatta her gün kiminki arar bugun diye giriyorum.
ama bunlar hep böyledir,aynı anda dökülürler sonrada aynı anda aramaya başlarlar..

bugun itibariyle bende ayrıldım arkadaşlar.hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun

Canım benim, şu anda sana üzülme, ağlama demek çok anlamsız biliyorum.
Bin defa desek de işe yaramayacak çünkü.
Sadece sana nacizane tavsiyem buralarda ol ve sakın içine atma. Bu topiği sırf bu yüzden açtık. Yeri gelir ağlarız, yeri gelir güleriz ama paylaşırız, biriktirmeyiz içimizde diye.
Hoşgeldin.

Bunlar on numara yüzsüz olduklarından,kestirmek güç
Cidden acaba önce kim yapacak bu işi??

Son düzenleme:
X