kafayı yedim cnm ya walla midemde 4tne ülser çıktı bu hayv..n yüzünden.
aynı...dert....aynı sıkıntılar....aynı kırgınlık aynı küskünlük...bana nasıl yaparlık....ben sana yapmadım sen nasıl olurdu yaparsıncılık....vsvsvs....bişey daha varkiii canımı çok yakan ....kendine inandırıp...evlenicez vaadiyle benliğimden bişeyler koparması çok şükür hiç ileriye gtmedim ben.... ama diorum kii keşke okadar fedakarlıkda yapmasaymışım değmezmiş o piçe....adam olaydı bi genç kzıın hayalleriyle oynamazdı....eskisi gbi pırıl pırıl hissetmek istiyorum kendimi....ama olmuyoo tüm pişmalığım bu.....belki hep bişeyler.. paylaştığım için onca yıl ona göz yumdum...beni aldattıı...güvenimde kalmadı...hiç bir özelliğide yoktu...ama kendini hep hint kumaşı sandı aptal herif....benim hatam ama.....insanlara güvenmiyorum artık zerre kadar...kimseye inanmıyorum...çok büyüdüm onun sayesinde bana tek faydası bu olduOff kızlar inanın benim derdim artık onsuz yaşamak zorunda olmak falan değil.
Bir daha onunla hiçbir şey yapamayacak olmak, görmemek, özlemek falan da değil.
Ben bunları aştım çoktan, bunlar için ağlamayı bırakalı çook uzun zaman oldu.
Benim derdim içimdeki kırgınlık. Çok çok çok kırgınım.
O kadar kırgınım ki hayatım boyunca ilk defa aşka küstüğümü hissettim bu sefer.
İşte buna tahammül edemiyorum.
Ne hakla bana bunu hisettirebilir ya? Kim hangi insana ne hakla bunu yapabilir?
Kocaman süslü sözlerle beni bu aşka inandırıp, beni ondan daha fazla seven yok, hiç olmadı diye düşünürken ben..buna inanmışken...nasıl bir anda aslında hiç de öyle olmadığını söyleyebilir.
Beni aşka ne hakla küstürebilir??
Bunun olmasına nasıl izin verdim...işte bütün bunlara kırgınım, kızgınım.
Kendime de kızgınım, hem de çok.
Sözlerim içimde patladı, yüzüne haykırmak istediğim bir sürü şey var, söyleyemedim, işte bunlara kırgınım, kızgınım. Kabullenemiyorum.
Yoksa bitmiş gitmiş....ardından daha fazla gözyaşı dökecek değilim kimsenin.
Ne onun ne de başka bir erkeğin.
Ben buyum, beni bu halimle kabul edemeyecek kimseye de yer yok hayatımda.
Keyifleri bilir.
bende de bi miide ağrısıı...bunun yusunden olabilirmii ama çok kötüüü midem kucağma bebk fln alamıoorumkafayı yedim cnm ya walla midemde 4tne ülser çıktı bu hayv..n yüzünden.
ayyy nerden gördüm ben bu topiği yine yaralarım deşildi :a015:
gnaydın kızlar bende geldım hastalarımz var fırsat buldukça yazıcam...herkezın derdi aynı bıktık usandık...artk herseyi kabullenmelyız allahın cezasına bende msj attım ve msjlaşmakdan rahatsızlık duyuyormusn dedim cvp bile yazmadı .unutucam yaaa başka çare yok....
selin tek başına kalma yanında birileri olsun o zaman biraz kafan dağılır şarkı dinleme fena olursun ben bir şarkıyı sabahtan akşama kadar dinledim kafayı yiyordum
kızlarr bizde ayrıldık 2 ay oluyo senağlama evlenicez derken ayrıldık :çok üzgünüm:
.....
ayyy nerden gördüm ben bu topiği yine yaralarım deşildi :a015:
Canım benim, birbirimizin yaralarını deşmek için burada değiliz.
Destek için buradayız.
Hayatta herkesin bir alternatifi olduğunu iyice kafamıza kazımak için buradayız.
Kimsenin bulunmaz hint kumaşı olmadığını görmek için buradayız.
Ve aslında kimsenin bizden daha kıymetli olmadığını anlamak için.
Ağlamak için asla değil.
Hep haklı olan biziz de demiyorum. Hayır. İnsanız. Beşeriz şaşarız.
Bizim de vardır bir sürü yanlışımız, hatamız ilişkilerimizde.
Ama bu sonucu değiştirmez.
Aşk bittiyse bitmiştir ve aşk bitince yakar, can acıtır.
Burada da, dünyanın öbür ucunda da, 15 yaşında da 55 yaşında da.
Ama geçer.
İşte bu acının geçtiğini, bir gün eseri bile kalmayacağını iyice iyice öğrenmek ve kabullenmek için buradayız.
Tabii keşke olmasaydık....o da apayrı bir konu.
bazen ben de böyle hissediyorum ... girmeyeyim hiç kkya ... yazdıkça sürekli aklıma geliyor ; daha çok canım yanıyor diye ...
ama bak destek olmaya çalışıyoruz birbirimize... şimdi iyiyim ben ...
artık facebooktan ne yaptığını da takip edemeyeceğim ; hayatta mı değil mi bilmeyeceğim...
canım arkadaşım sağolsun hemen değiştirmiş şifreyi ... giremiyorum bu sabah itibariyle
bende ayrıldım...bende çok üzgünüm.........beni çok üzdü......
o evlendi....................
benide alın yanınıza ne olur............
sen niye uslu durmuyorsun ... :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?