Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

şimdi kendi kendinize söz verin...
çok güçlü olacam diye....
ve inanın o KAY BET Tİ.deyin...
ben buna inanıyorum....
onlar kaybettiler...
inanın mutlu olmazlar...
sizi özlerler ama erkeklik guruları yüzünden arayamazlar ...
kızlar gelsin derler....
sonra onlar kuyruğu dik tutarlar...
bizim gibi değiller....
ayrıca erkekler agızlarından kan gelse bile kzızlcık şerbeti içtik derler...

sizde dik tutun..

.

Ben kendi adıma kesinlikle kuyruğumu dik tutuyorum.
Ölürüm de bir daha karşısına çıkmam.
Daha evvel o aradı, döndü..haa ben mal da kabul ettim o da ayrı bir konudur.
Etmemem gerekiyordu.
Ama bu sefer..diliyorum ki senin dediğin çıkar ve gururu yüzünden bir daha aramaz.
Çünkü bu sefer ciddi anlamda batırdı her şeyi.
Bu sefer artık aman üzülmesin medeni ayrılalım derdim tasam da yok.
Nasılsa onun gözünde seviyesizim, farketmez artık, hakederim o sıfatı en azından.
Dilerim gurur yapıyordur, trip yapıyordur ve aramaz.
Çünkü aradığında hiç hoşuna gitmeyen şeyler duyacak benden.

bende ayrıldım...
aşk acısınıda hakkını vererek yaşadım...
aynı onu sevmenın hakkını verdığım gibi...
her an aglıyordum...
ama onun karşısında hiç ağlamadım...
onu özeldende olsa aramadım hiç....
ona tüm kapılarımı kapattım...
benım vicdanım rahhattı...
sonra düşündüm o benim hangi boşluğumu doldurutordu diye...
baktım hiçbir şey....
hiç cevap alamadım..
onu yücelten benmişim dedim........
ve kendi kendime sen bir hiçsin dedim.........
oyle bir dönemimdiki aylarıma mal olmuştu......
o evlenmişti.....
ama ona inat dualara aileme sığındım....
nelerle mücade ettım bir bilseniz...
şimdi kendi işim var............
çok hemde çok güçlüyüm..........
iş konusunda ona rakip oldum...........
şimdi ayaklarıma kapanıyor ama tınnnnn benim için
....

ağlıyorsanız seni çok özledim diye ağlamayın.......
ağlıyorsanız vah emeklerime diye ağlayınnnnnnnn
ve dik olun...
güçlü olun........

bir insan ayrıldıktan sonra ne için üzülür bilirmisiniz......
yüzde 50 onu özlersizniz yüzde 50 hırs intikam nasıl yaptı neden yaptı emeklerime yazık diye düşüncelerden dolayı ağlarsınız....
ona olan düşüncelerinizi ağlamalarınızı enerjinizi farklı şekilde harcayın..
inan işe yarıyor......
gezin tozun...
yeyın için.
ona sensiz yapabılırım imajı verin........

valla tam nedenini anlamadan tam adım atmısken bi ben terkedildim sanıodum necokmus meger:)) bizimde beyaz esyalar falan alınmıstı ramazan bitince söz kesilcekti ama şimdiki duruma bak...
işin kötüsü bende cok büyük bi güvensizlik olusturdu bi film izlerken bile erkek kadını üzüosa erkek diilmi erkek işte hepsi aynı diyorum hatta gecen gün patronuma bile erkek diilmisiniz birinizde bininizde heryasta aynı dedim:)) allahdan adam yasadıklarımı biliyor ve cok ii biri sakinleştirdi yine seveceksin yine asık olcaksın falan die aslında dönüp baktıımda salaklık bende giyme dedi giymedim gitme dedi gitmedim erkek arkadaslarıma karıstı aman o üzülmesin die az görüştüm o naptı cekti gitti işte daha önce bi kere daha bi kavgamızda tmm bitti demişti bende ozaman okadar kolay diil bukadar yılı bi cırpıda atmak die baya bi saymıstım telde sora 10 dakka sora kendi aramıstı affet bianlık öfke die ben naptım kıyamadım affettim seviyorum die peki sonra noldu kocaman bi hiçççç..erkek işte dicem şimdi yine bak:) alıskanlık oldu artık:)))

ben iki hafta boyunca yerlerdeydim.
başka bir sözcük karşılamaz ne halde olduğumu. süründüm.
herkesin içinde-sokaklarda ağlamalar yalvarmalar..
her yolu denedim aklınıza gelebilecek herşeyi denedim barışmak için.
olmadı.
son bi haftadır aramayı kestim.
kuyruğu dikelttim..
ama zor geçiyor hala..
çok koyuyor insana..

kaydirigubbakcemile3 aynı şeyleri ben de yapıyorum.

Hatta bak komik bir anımı anlatayım da gül biraz. Geçenlerde şirkette kızlarla konuşuyorduk. Evlilkten, erkeklerden, ordan burdan. Ben tabii malum sürekli "erkek milleti işte :dilcikar: " modundayım. Bir arkadaşım...eşim bana durduk yerde çiçek aldı geldi dün, özel bir gün de değildi anlamadım dedi. Ben nasıl transa geçmişsem artık cevap aynı yine...erkek milleti değil mi işte hepisii aynııııı.... deyiverdim tabe.

Ortamın maymunu oldum sonra o ayrı

umarım dilediğin olur canım... ben de akşam dua ettim... "hayırlısı olsun ama hayırlısı o olsun" diye dua ederken dünden sonra ; " nolur hiç karşıma çıkmasın ; hiç kafası karışmasın benimle ilgili ... hiç pişman olmasın ve geri dönmek istemesin..." oldu duam... ben güvenemem artık ona ... :çok üzgünüm:

ben de bunları yapmaya çalışıyorum... inan daha iyi oluyorum hergün... tabii ki değişken hallere bürünüyorum gün içinde ama ... geçecek bu da...

ben onu sevdiğim için o değerliydi... ama artık değersiz ... ona verdiğim değeri o kaybetmek istedi... istersem çok severim ; sevgim uğruna da arkama bakmadan giderim ... ama ben doğrularla yaşayan bir insanım ve biliyorum ki Allahım karşıma doğru insanı çıkaracak ... :Saruboceq:

canım şimdi yapman gereken bittiğini kabul etmek... kabut ettikten sonra elbette acın geçmiyor ... ama farklı boyutta daha sakin yaşoyorsun acını... hırpalamadan kendini... zaten ilk zamanlarda normal kabul edememek ... bir adım at ve kabul et ... bugün canın çok yanacak belki; çok ağlayacaksın ama yarın daha iyi olacak... :teselli:

gnaydın kızlar bende geldım hastalarımz var fırsat buldukça yazıcam...herkezın derdi aynı bıktık usandık...artk herseyi kabullenmelyız allahın cezasına bende msj attım ve msjlaşmakdan rahatsızlık duyuyormusn dedim cvp bile yazmadı . unutucam yaaa başka çare yok....

kızlar acı çekmiş ya da hala çeken biri olarak bende aranızdayım kabul ederseniz

ve sizi öyle iyi anlayabiliyorum ki

o yaşadıklarınızın ne olduğunu çok iyi biliyorum

ve bende arkadaş gibi dik durun diyorum :) bi müddet sonra bu çok iyi geliyor

çok güzel yazmışsın ben şimdi ona harcadığım zamana yanıyorum onun için arkadaşlarımı erteledim çok salakmışım özlemiyorum o benle vardı inanaıyorumki benden fazla acı çekiyor o beni kaybetti ben böyle düşünüyorum

Off kızlar inanın benim derdim artık onsuz yaşamak zorunda olmak falan değil.
Bir daha onunla hiçbir şey yapamayacak olmak, görmemek, özlemek falan da değil.
Ben bunları aştım çoktan, bunlar için ağlamayı bırakalı çook uzun zaman oldu.

Benim derdim içimdeki kırgınlık. Çok çok çok kırgınım.
O kadar kırgınım ki hayatım boyunca ilk defa aşka küstüğümü hissettim bu sefer.

İşte buna tahammül edemiyorum.
Ne hakla bana bunu hisettirebilir ya? Kim hangi insana ne hakla bunu yapabilir?
Kocaman süslü sözlerle beni bu aşka inandırıp, beni ondan daha fazla seven yok, hiç olmadı diye düşünürken ben..buna inanmışken...nasıl bir anda aslında hiç de öyle olmadığını söyleyebilir.

Beni aşka ne hakla küstürebilir??

Bunun olmasına nasıl izin verdim...işte bütün bunlara kırgınım, kızgınım.
Kendime de kızgınım, hem de çok.
Sözlerim içimde patladı, yüzüne haykırmak istediğim bir sürü şey var, söyleyemedim, işte bunlara kırgınım, kızgınım. Kabullenemiyorum.

Yoksa bitmiş gitmiş....ardından daha fazla gözyaşı dökecek değilim kimsenin.
Ne onun ne de başka bir erkeğin.
Ben buyum, beni bu halimle kabul edemeyecek kimseye de yer yok hayatımda.
Keyifleri bilir.

ah canım kıyamam ya birde onunla geçirdiğin sonunu bilemeden yaşadığın anlar....valla bnm hepsi gözümün onune gelıyor bazen keske diorum hiç yaşamasadık bu aşkı okdar kötü oluyorum kı anlatamam.kimseyide sevemıyorum bır umut diyorsun belkı barısrız ama yok işte...

ellma dediklerini çok iyi biliyorum o kırgınlıkları iyi bilirim
bende bu zamana kadar ayrılıklarımdan çok bana yaşatılana ya da yaşatılana bunca izin vermeme kızdım
aslında bir ilişkiye başlarken neyin ne olacağını biliyorsun
ne yaparsan karşılığında ne sonuç doğuracağını da biliyorsun ama yüreğe söz geçiremiyorsun, olmaz belki ya diyorsun ama sonuç tam da bildiğin gibi ve işte o zaman diyorsun ki biliyordun yaptın ve cezanı çekiyorsun...

ama netice itibariyle bunu yaşamam gerkmiş ki yaşadım diyorum, bir şey daha öğrendim
ve billiyormusun sonucunun ne olduğunu bilmediğim gel gitte olan bir ilişkidense acı verici olsa da bir sonuç benim için her zaman yeğdir. Belirsizlik çok can yakıyor çünkü

işte bizim sarkımız kızlar...
onu bana sormayınnnnn
dünyamı karartmayın
bitti artık ağlatmayın...
UNUTMAK İSTİYORUM
Bu aşk bitti sonunda
gitti kendı yoluna
onu ömür boyunca
UNUTMAK İSTİYORUM............

yok canım ya böyle parçaları dinleme :teselli:
çünkü daha çok hatırlatır
unutmayada çalışma buna zorlama kendini çünkü unutmaya çalışmak bile aklına daha çok getiriyor onu
herşeyi biraz zamana bırak, acı çekmen gerekiyorsa da bırak çek bakalım ne zamana kadar çekeceksin

ha bunları sana ben söylüyorumda ben de yapıyorum o yüzden söylüyorum :) acı çekmem gerekiyorsa da çekiyorum bakalım nereye kadar yaşıcak acı içimde bununla yaşamayı öğrenmem gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…