herseyın zamanı var kızlar
bıseler rayına oturmadan hıc bıse olmuyo
en güzeli silmek bende sildim telefonlarını ama allah kahretsin ezbere biliyorum numarasını
nerdeyse 1 aydır ayrıyız ben bu dediğimi yapmadan rahata huzura eremem
ahhh ahhh bi çıksa karşıma gidicem yanına indiricem yüzüne osmanlı tokadını sonrada diycemki
senin canın şimdi nasıl yandıysa bana yaptığın tavırda aynen benim canımı böyle yaktı diycem
anlasın iştee
vallaa bişeyi itiraf edeyimmi sabah akşam namaz kılıp duğa ediyorum alalha bu dileğimi gerçekleştireyim diye:)))
evet kızlar elbet bigün hersey küllencek üzerinden zaman gectikce eskicek acılarımızın üzerini zaman örtcek ama bu arada biz ne durumda oluruz bunu düşünmek bile istemiyorum herseyimde her giydigmde nereye gitsem ne dinlemek istesem hepsinde o var 4 seneyi silipte hayata devam etmek bana cok zor gelcek biz birlikte büyüdük birlikte ilklerimizi yasamısken baska bir erkek düşünmek canımı yakıyor 3, gün oldu bizim size sacma gelcek ama biz 3 gün bile duramazdık offf ya biiti heralde evlenmeyi düşünürken üstelik beni istemeyede geldiler
niye ayrıldınız canım ssiz 4 sene kolay değil eger affedilecek birşeyse ara konuş barışevet kızlar elbet bigün hersey küllencek üzerinden zaman gectikce eskicek acılarımızın üzerini zaman örtcek ama bu arada biz ne durumda oluruz bunu düşünmek bile istemiyorum herseyimde her giydigmde nereye gitsem ne dinlemek istesem hepsinde o var 4 seneyi silipte hayata devam etmek bana cok zor gelcek biz birlikte büyüdük birlikte ilklerimizi yasamısken baska bir erkek düşünmek canımı yakıyor 3, gün oldu bizim size sacma gelcek ama biz 3 gün bile duramazdık offf ya biiti heralde evlenmeyi düşünürken üstelik beni istemeyede geldiler
:):):):)neyin peşindesin sen böcüküm........
aynı gunde ayrılmısız canım benımde 6snda 4ay bıtıcek
canım ya fazla büyük birşey değil gibi seviyorsan konuş derim hem kötü bir sözde söylememiş seni kırcak herkesiz arasında kavga tartışlar oluryorcanım bizim sebebi bile yok sadece kavgaların büyümesi benm sürekli kavga yaptıgımız konular acmam snra dedi işte unut böyle olmaz sandıki konuyu kapatcam tamm unut diyosan unutrum deynce sasrdı bekledi dedi akıllannca beni ara bende bosuna bekleme bitti dedim kapattık 3 gün oldu konsmadık istemeye geldiler ailem bitirsin askerligi gelsin dedi sonra nişan yapalım o sekilde anlasıldı
silin diyorsun kolaymı öye
offffffffffffffff yaa meğer ne aptal birine aşık olmuşum ben
bizde ayrıldık
hemde sözleşmiştik bu bayram istemeye geleceklerdi
çok saçma nedenlerden dolayı ayrıldık
nekadar sevmişim ki ah bile edemiyorum
duğa edin karşıma çıkarsın allah
ozmaan çektiğim acılara karşılık bi tokat patlatayım yüzüne
bunu yapmadan silemem :)
ya boşver o seni delirmek için yapıryo başka arkadaşlık ediniyor bakmamaya çalış güzelim bakmazsan fazla incinmezsinkızlar burak şimdi gitti. facebook şifresini değiştirmiş.
avatar resmini değiştirmiş. birileriyle arkadaş olmuş. gitti..
ama bu şifreyi değiştirmesi yine beni dadandırmak için bence.