bende engelli hala.. açamamgormesin beni.
ben kullanamıyorum bı kolyesı var gorur dıy etakmıyorum cok sevıyorum o kolyeyıde
tel ve yuzugu gonderdım zaten
ama dıger hersey aynı yeerınde duruyo hıc bı degısıklık yapmadım hıc bıseyde
ayyyyyyyyyyyyy saliş 86 nu bnm en sewdiğim parça yaaaaaaaaaa........
bende engelli hala.. açamamgormesin beni.
bakma canım,kendimizi boşu boşuna üzüyoruz kendi yaramızı kanatıyoruz,bende dünden beri söz verdim kendime bakmıyorum facebookuna.hergün takıntı gibi bin defa bakardım profilide kapalı giremiyorum listesindede yokum,sadece arkadaş listesine bakabiliyodum artmışmı aynımı diye,ama dün böcüğümle konuştuk,ondan sonrra karar verdim bakmıyorum dünden beri :1hug:
valla bende hergun face de ve msn de ne yapmıs dıye bakıyorum napıyım
bırara soz verdım ama bakmadım bıara sımdı gene bakıyorum
bakma canım,kendimizi boşu boşuna üzüyoruz kendi yaramızı kanatıyoruz,bende dünden beri söz verdim kendime bakmıyorum facebookuna.hergün takıntı gibi bin defa bakardım profilide kapalı giremiyorum listesindede yokum,sadece arkadaş listesine bakabiliyodum artmışmı aynımı diye,ama dün böcüğümle konuştuk,ondan sonrra karar verdim bakmıyorum dünden beri :1hug:
6sında 2 ay bitmiş olacak... senin 2 ay gerindeyim canım...
gerek yok yani aradığında telefonumda isminin görünmesine... numarası henüz ezberimde o ayrı ... :)
6sında 2 ay bitmiş olacak... senin 2 ay gerindeyim canım...
gerek yok yani aradığında telefonumda isminin görünmesine... numarası henüz ezberimde o ayrı ... :)
silin diyorsun kolaymı öye
offffffffffffffff yaa meğer ne aptal birine aşık olmuşum ben
bizde ayrıldık
hemde sözleşmiştik bu bayram istemeye geleceklerdi
çok saçma nedenlerden dolayı ayrıldık
nekadar sevmişim ki ah bile edemiyorum
duğa edin karşıma çıkarsın allah
ozmaan çektiğim acılara karşılık bi tokat patlatayım yüzüne
bunu yapmadan silemem :)
sildim ben bakamıyorum... faceden ve msnden düşünmek istediği zaman silmiştim... beni kaybederse değerimi anlar diye ... ama olmadı -tatlicadiarzu-
arkadaşımın şifresiyle giriyordum facebooka... son olaydan sonra ona da şifresini değiştirttim... bilmiom işte ne yapıyorsa umrumda değil ... :1closedeyes: