Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bende engelli hala.. açamam:KK43: gormesin beni.

bence sil msnden geri gelme ümidi yoksa yoksa birgün dayanamaz konuşursun bende engelliydi birgün dayanadım konuştum sonra herşey gene allak bullak oldu beni silmesini istedim oda engelledi silmemiş sil gitsin dayanamz konuşursan daha çok üzülüyor insan birde hiçbişy olmamış gibi konuşması delirtiyo beni

ben kullanamıyorum bı kolyesı var gorur dıy etakmıyorum cok sevıyorum o kolyeyıde
tel ve yuzugu gonderdım zaten
ama dıger hersey aynı yeerınde duruyo hıc bı degısıklık yapmadım hıc bıseyde

ya bana 2 yılda bir çöp bile almadı bu adam... -tatlicadiarzu-
öyle aşk delisi de yapmamıştı hiç... ben de tarzı bu diyordum... ah saf ben ahhhh ... o kadar çok sevmemiş işte ; dediği gibi...

ilk anda ben cepten mesajlarını ve resimlerini sildim... mailler ; msn konuşmaları ; resimler hala duruyor... odam da birlikte yaptığımız şeylerden kalan ufak tefek şeyler var ; konser biletleri ; ; bira altlıkları vs... onları da geçen cts kaldıracaktım elim gitmedi... neyse dün de ismini sildim cepten... sanırım odamı toparlarım bu haftasonu... süprizzzzz

BNMDE silik nosu ama aklımda tabikide oyle olması gerek ztn.ayrıca msj attığmda ismimi yazmıyorum oda cvp atıyor demmıkkı kayıtlı numaram onda.yada aklında bnmki gibi..

bende engelli hala.. açamam:KK43: gormesin beni.

ya diyorum sana ; sen sil onu ama engelleme... o seni görsün... sen göremeyince konuşmak isteyemeyeceksin... böyle kötü olmayacaksın... ama o seni görecek ve konuşmuyorsun sanacak... bu daha iyi geliyor inan ...

hem o seslenmek isterse engellemediğin için seslenebilir sana... silmiş olman önemli değil... sadece sen ondan tepki gelmeden bir şey yazamayacaksın...

aynen aynen bende bakıyorum halende bakarım merakımdan ölurum yoksa.maymun iştahım yüzünden...:)

bakma canım,kendimizi boşu boşuna üzüyoruz kendi yaramızı kanatıyoruz,bende dünden beri söz verdim kendime bakmıyorum facebookuna.hergün takıntı gibi bin defa bakardım profilide kapalı giremiyorum listesindede yokum,sadece arkadaş listesine bakabiliyodum artmışmı aynımı diye,ama dün böcüğümle konuştuk,ondan sonrra karar verdim bakmıyorum dünden beri :1hug:

valla bende hergun face de ve msn de ne yapmıs dıye bakıyorum napıyım
bırara soz verdım ama bakmadım bıara sımdı gene bakıyorum

sildim ben bakamıyorum... faceden ve msnden düşünmek istediği zaman silmiştim... beni kaybederse değerimi anlar diye ... ama olmadı -tatlicadiarzu-

arkadaşımın şifresiyle giriyordum facebooka... son olaydan sonra ona da şifresini değiştirttim... bilmiom işte ne yapıyorsa umrumda değil ... :1closedeyes:

oleeey başardım... hepsini okudum ve son mesajı ben yazdımm...
hiç bitmeyecek sanmıştım .... :lepi: kaydirigubbakcemile3

silin kızlar geri gelme ümidi yoksa herşeyden heryerden silin gitsin hah diye bak ben beni silmişmi diye arada bakıyorum dayanamıyorum ama üye olduğum siteden onu arkadaş listemden çıkardım o beni silmedi

bakma canım,kendimizi boşu boşuna üzüyoruz kendi yaramızı kanatıyoruz,bende dünden beri söz verdim kendime bakmıyorum facebookuna.hergün takıntı gibi bin defa bakardım profilide kapalı giremiyorum listesindede yokum,sadece arkadaş listesine bakabiliyodum artmışmı aynımı diye,ama dün böcüğümle konuştuk,ondan sonrra karar verdim bakmıyorum dünden beri :1hug:

napıyım ben sıfresını bılıyorummsn ve face ordan ne yaptı goruyorum

inatcı ve çok grururcu erkeklerden nefret ederim fazla yüz vermiyeceksin o zaman nasıl kıymetli olursun eğer gene grur yapıyorsada salıcaksın cayıra boşvereceksin var öyle kendini bir şey sanan

silin diyorsun kolaymı öye
offffffffffffffff yaa meğer ne aptal birine aşık olmuşum ben
bizde ayrıldık
hemde sözleşmiştik bu bayram istemeye geleceklerdi
çok saçma nedenlerden dolayı ayrıldık
nekadar sevmişim ki ah bile edemiyorum
duğa edin karşıma çıkarsın allah
ozmaan çektiğim acılara karşılık bi tokat patlatayım yüzüne
bunu yapmadan silemem :)

silin diyorsun kolaymı öye
offffffffffffffff yaa meğer ne aptal birine aşık olmuşum ben
bizde ayrıldık
hemde sözleşmiştik bu bayram istemeye geleceklerdi
çok saçma nedenlerden dolayı ayrıldık
nekadar sevmişim ki ah bile edemiyorum
duğa edin karşıma çıkarsın allah
ozmaan çektiğim acılara karşılık bi tokat patlatayım yüzüne
bunu yapmadan silemem :)

nekadardır ayrısın canım

bende öyle diyorum karşıma çıksa tokat atcam diye ama ben ona kıyamam bana ne yaparsa yaprsın bence sende kıyamazsın noval en iyisi boşer tokatı falan zamanla alışırsın onsuzluğa silmek tabiki kolay değil hiç kimse bir anda silemiyor zamanla olur silersin ben iki ay sonra silebildim

nan böcüküm birseyi itiraf et birkere sen bu adamı hala çok seviyorsun bunu kabullen once ama nefretin sevginin önüne geçmiş biraz.bu yüzden ona karsı hep kindarsın.ama seviyorsun............bu açık..........

sildim ben bakamıyorum... faceden ve msnden düşünmek istediği zaman silmiştim... beni kaybederse değerimi anlar diye ... ama olmadı -tatlicadiarzu-

arkadaşımın şifresiyle giriyordum facebooka... son olaydan sonra ona da şifresini değiştirttim... bilmiom işte ne yapıyorsa umrumda değil ... :1closedeyes:

yoksa umrumda değil felan ayaklarını geç böcüküm....ama unutucaz elbet bu da açık.belkı 1 ay belkı 1 yıl sonra bilemeyiz..

X