- 11 Nisan 2008
- 9.617
- 37
- 43
ebrum taş gibi olmuşsun maşallah.. gücüne sabrına hayran kaldım:))
bizde bi kaç aya böyle olucaz sanırım.
Evet canım evlendim..Ve keşke geri dönme şansım olsaydı eski günlerime..Sizin yaşadıklarınız herhalde sevdiğiyle evlenipte mutsuz olanların( ki sayısı emin olun çoooook fazla..bir çoğu oynuyor yada alıştırmış kendini içindeki duruma, düşünmemeye çalışıyor) yanında çok hafif kalır.
Bu acıların bile vardır bir güzel tarafı..sizi büyütür, olgunlaştırır, bir sonra ki ilişkide önem verdiğiniz ölçütler değişir. İnanın bana. Bir de kimseyi değiştirmeye çalışmayın. olmuyor.Kişilk dediğiniz şey ergenlikte son halini alır. Değişti zannederseniz bir gün bir bakarsınız dank! diye çıkar karşınıza.
evet aramadım,çünkü bana benim için bir hiçsin bidaha beni arama dedi,ben de aramadım,birbuçuk sene sonra yine bi kandil günü cebine mesaj attım herkese atıomuşum gibi,hemen aradı ama açamadım bibuçuk sene sonra ne konuşcam diye,hazır hissetmedim kendimi,sonra o başladı hemen arkadaşımla görüştü beni sordu beni konuştu birbuçuk sene beni konuşmayan adam.başkasıyla birlikteydi de ayrılmıştı o sıralarda,arkadaşıma demişki işte o ayrıldığı kızla tamamen bitti,bidaha olmıycak,nefret ediyorum ondan vs.sonra yine ben aramadım o aramadı cebine yine kandil mesajı çektim zar zor bi cevap verdi,sonra o ayrıldığı nefret ediyorumdediği kızı istetmiş.ben yine bir iki ay durup facebookuma ekledim eklemedi beni,facebooktan mesaj attım naber nasılsın diye cevap yok,en son yine aradan bi ay falan geçti,o kandil mailini attım ondan beridir ne benden ne ondan ses çıkmıyo şimdilik
kızlaar ben de mayısta doğum gununde ararım artık.
hayirdir ne oldu pismanmisin bir gece ansizin kapimdasin gercekler acidir anlaman lazim benim icin artik bir yabancisin
nabersiniz kızlar ben bugün üzülmedim onun üye olduğu siteye ilk defa bakmadım
nabersiniz kızlar ben bugün üzülmedim onun üye olduğu siteye ilk defa bakmadım
işte bu yüzden o acıyla yüzleşmemiz gerekiyor...
önce onlar buluyor ve biz onları içimizden tamamen silebiliyoruz...
bu arada kızlar dün akşam telefonumdan iş ve 2 cep numarasını da silmiş bulunuyorum...
bir adım daha attım yani ... Çok üzgünüm çoook
ben daha cepten sılmedım
bravo sana
ama gerekcenı solemıstın
sen nekafardır ayrısın canım
valla bende hergun face de ve msn de ne yapmıs dıye bakıyorum napıyım
bırara soz verdım ama bakmadım bıara sımdı gene bakıyorum