Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım kırmamsmı beni sözleriyle mahfetti canımdan bezdirdi küfürleriyle askerlik basladıktan sonra cirkin cirkin konusmalar tamm bende damarına bastım ama bunlara dayanamıyorum artık ama cok seviyorum hemde cok ya offfffffff

of çok yoruldum kızlar yaa, hem işlere koştur hem buraya yetiş öldüm walla, ama değiyor,sürekli kaçıp kaçıp geliyorum,patron gitti şimdi şu son zamanlarda yazılanları bi okuyum iyice bakalım

insan askere gidince değişiyor o zaman askerden dönünceye kadar bekle seni umutlandırmak istemiyorum ama benim arkaaşımın nişanlısıda askere gitmişti orda değişti arkadaşıma seni svmiyorum falan diyordu gelince barıştılar askerde değişiyormu ne pisikolojileri ama bu askerlik yaptıklarını haklı çıkarmaz boşver arama küfür eden adamdan hayır gelmez

nan böcüküm birseyi itiraf et birkere sen bu adamı hala çok seviyorsun bunu kabullen once ama nefretin sevginin önüne geçmiş biraz.bu yüzden ona karsı hep kindarsın.ama seviyorsun............bu açık..........

o zaman tamam itiraf ediyorum ; ben bu adamı çok sevdim... 2 sene boyunca her gün çok sevdim... ayrılmak istediğini söylediğinde de çok seviyordum ... 10 gün sonra düşündüm en doğrusu bu dediğinde de çok seviyordum... 5 gün sonra son kahvemizi içip ; son kez sıkı sıkı sarıldığımızda da çok seviyordum... ayrılıktan 1,5 ay sonra da çok seviyordum...

ama o beni benim onu sevdiğim kadar sevemediği için ayrıldık biz...

ve geçen cuma benden önceki sevgilisini tekrar hayatına dahil etmeye çalıştığını gördüm... o an nasıl oldum biliyormusun... bildiğine eminim... o an da onu çok seviyordum... :çok üzgünüm:

o ana kadar hiç nefret etmedim ; hiç kötü düşünmedim hakkında... ama bana o duyguyu hissettirdi ya ; aldatılmıştım sanki... sanki 2 yıl boyunca bende o kızı aradı ... bulamadı ve gitti... gitti ve kısa bir sürede gittiği yine o kızdı... Çok üzgünüm çoook

eeee napayım tatlım ; onu çok sevmeye devam mı edeyim ?
beni ondan çok daha fazla sevip ; değer verecek birinin hayatıma girmesine neden engel olayım ? :1no2:

yani canımcım çok üzgünüm ama şu an hayatındaki insana saygı duyuyor demek ki sana tepki vermiyor... :1no2:

kızı istetmiş ama olmadı ki,kız istemedi şimdi başkasını bulmuş ailesi,annesi bulmuş. bu istettiğini de ailesi bulmuştu, bi beni kendi buldu diğerlerini aile senağlama kuran kursundan, bu istemiomuş benimki.moralim çok bozuk uyuyamıyorumdiye anlatıyomuş arkadaşıma.zaten arkadaşımdan bunu duyduğum gün arkadaşımlada iletişimimi kestim,böle haberler almaya dayanamıyorum çünkü.

ya orda dayakya yedi küfürde acısını benden cıkarıyor kendisi söyledi zaten bana burda dayan geldigimde ne istersen yap ozaman affederim bunlar olmıcak ama küfürleri fazlalstı insan sevdigine küfürmü eder ya tamam özür diliyor isteyerek yapmıyormus ama br cvbıda su oluyor ben onun damarına basıyormusum oyüzden ediyormus senağlamasenağlamasenağlama uyuz resmen ya

kızlar hepinize hayırlı akşamlar kendinize çok iyi bakın fazla hırpalamayın siz ağlarken onlar gülüyor çünkü

üzülme aramada o zaman askerden gelinceye kadar bekle orda askerde insanın pisikolojisi boluyor bak arama o seni arayıp özür diler bana göre ayrılmamışsınıız

ya kızlar,daha öncede yazdım kimse görmedi, bu topiği sabitlesek nasıl sabitleniyo yöneticiye mi bildirmemiz gerekiyo

üzülme aramada o zaman askerden gelinceye kadar bekle orda askerde insanın pisikolojisi boluyor bak arama o seni arayıp özür diler bana göre ayrılmamışsınıız

umarım canım ya askerden gelinceye kadarmı off ya cok daha yok zaten ben aramam o hiç aramazsa ben hiçççççç aramam sanki banada arar gibi geliyor ama insanın içinde ya sevmiyorsa artık düşüncesi yokmu insanı yiyip bitiriyor senağlama

ben biraz yanlış anlamışım sanırım... ne diyeceğimi bilemedim ama :sm_confused:

ben biraz yanlış anlamışım sanırım... ne diyeceğimi bilemedim ama :sm_confused:

inanki bende bilemiyorum,senin bilememen çok normal :çok üzgünüm: aslında benim bu konu böle çok bölük pörçük oldu bi anlatsam sen de dersin bu nasıl iş diye adam dengesiz yani bi öle bi böle,bi bana dönüyo gibi oluyo,sonra gene kesiliyo cevaplar bilmemneler,bi duyuyorum öbür kızı istetmiş

kıssslaaar ben gelddiiiiimmmmmm:lepi: ayrıldıgım erkek arkadasımı daha da süründürdüm:lepi: bugün yine aradı bende dedimki ben artık baskasıyla cıkcam şuan konusuoruz tanıoruz birbirimizi dedim inanmadı sonra kuzenıne arattırdı dedıkı gercekten baskasıylamı konuosun dogru sole dedı ewet dedım:lepi: benı kaybetmeyı bı tatsın bakalım hep cebındeydımkötükedihüso sonra barısmam ıcın dedıkı erkek arkadasım ıcın tumor warmıs onda kımse bılmıomus:roflol: yalana bak:roflol: bı kere de bole kusunce bana hastalık yalanını uydurmustu:roflol: bende dedımkı umrumda dııl artık naparsa yapsın bananekı benı ne ılgılendırır dedım:lepi: sürünsün kötükedihüso benim canımı az yakmamıştı sinirimden duwarları tırmalamıştım şimdide o düşünsün :dilcikar:

kızlar ben çıkıyorum hoşçakaln eve gidince görüşürüz optüm sizleri sevgiyle kalın ...

ya kızlar,daha öncede yazdım kimse görmedi, bu topiği sabitlesek nasıl sabitleniyo yöneticiye mi bildirmemiz gerekiyo

sabit gibi bir şey zaten hep en üstte..
ama ben de şeyi merak ediyorum. bu yazdıklarımız silinecek mi yoksa hep kalacak mı?
yani günaydın kızlar falan yazıyoruz onlar genelde temizleniyor sitede?

:roflol:tümörmü varmış ay bu erkekler çokmu saflar yoksa bizimi öle zannediyolar, benim yıllaar önce bi erkek arkadaşım vardı,tel.açmıyodum kavgalıydık aç yoksa arabayı şaranpole yuvarlıycam açç diye mesaj atmıştı,yine açmadım,ertesi gün yine aradı ne o sen hala ölmedinmi şaranpole yuvarlanmadınmı demiştim :roflol: bu geldi aklıma şimdi senin yazıyı okuyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…