- 27 Ekim 2008
- 5.962
- 2.393
sabit gibi bir şey zaten hep en üstte..
ama ben de şeyi merak ediyorum. bu yazdıklarımız silinecek mi yoksa hep kalacak mı?
yani günaydın kızlar falan yazıyoruz onlar genelde temizleniyor sitede?
:roflol:tümörmü varmış ay bu erkekler çokmu saflar yoksa bizimi öle zannediyolar, benim yıllaar önce bi erkek arkadaşım vardı,tel.açmıyodum kavgalıydık aç yoksa arabayı şaranpole yuvarlıycam açç diye mesaj atmıştı,yine açmadım,ertesi gün yine aradı ne o sen hala ölmedinmi şaranpole yuvarlanmadınmı demiştim :roflol: bu geldi aklıma şimdi senin yazıyı okuyunca
ah tatlım sende bole soleyınce sewındım a.s yanı yalan oldugunu bılıorum ama yıne baskasınında solemesı daha mutlu edıo benı
ay merak etme yalandır tabi,kuş kafalarından yaptıkları plana göre,onlar böle diycekler biz de hemen üzülüp merak edicez.ah canıım neyin var diye arıycaz hakkaten çokmu saf salaklar bizim bunları yutcağımızı düşünüyolar,yoksa bizimi salak zannediyolar,tabi biliyolar seviyoruz üzülüyoruz ondan böle sömürü yapıolar
kıssslaaar ben gelddiiiiimmmmmm:lepi: ayrıldıgım erkek arkadasımı daha da süründürdüm:lepi: bugün yine aradı bende dedimki ben artık baskasıyla cıkcam şuan konusuoruz tanıoruz birbirimizi dedim inanmadı sonra kuzenıne arattırdı dedıkı gercekten baskasıylamı konuosun dogru sole dedı ewet dedım:lepi: benı kaybetmeyı bı tatsın bakalım hep cebındeydımkötükedihüso sonra barısmam ıcın dedıkı erkek arkadasım ıcın tumor warmıs onda kımse bılmıomus:roflol: yalana bak:roflol: bı kere de bole kusunce bana hastalık yalanını uydurmustu:roflol: bende dedımkı umrumda dııl artık naparsa yapsın bananekı benı ne ılgılendırır dedım:lepi: sürünsün kötükedihüso benim canımı az yakmamıştı sinirimden duwarları tırmalamıştım şimdide o düşünsün :dilcikar:
bence kalıyodur ama bazen bazı mesajları göremediğim oluyo bu bizim konuda deilde başka konularda,mesela alıntı yapılmış ama mesajın aslı olmuyo,ama belki de ben öle gördüm,belki gereksizleri siliyolardır ama silinmesin bizimkileeerr,ben sonra eski sayfalara geri dönüp yazılanları tekrar okuyorum bazen,unuttuğum bişi olduğunda ya da güç almak için
ya başka erkekten bahsetmeseydin keşke... askerde sonuçta... hem bence inanmamıştır...
bak ya gerçekliğini kaybedeceksin ... :)
evet ya ben de haftasonu ya da bayram tatilinde tek tek okuyacağım hepsini...
hem kim ne kadar yol almış görürüz... yol almayana ceza veririz mesela... kaydirigubbakcemile3
ben çok yol katettim bu bi hafta içindee,bikere artık unutmaya karar verdim,bunu kabullendim,sonra artık facebook bakmıyorum bugün bikaç kere aklımdan geçti ama hemen burayı aklıma getirip tuttum kendimi, sonra facebookta ona olan hislerimle ilgili yazılar vardı,yani benim hislerimi anlatan alıntı yazılar falan onları sildim biraz önce,sonra aramanın yeni tel vermenin mantıksızlığını anladım,sizden güç aldım motive oldum sayenizde,unutmak için önemli adımları attım yani:enbuyukkk: burası acaip güçlendirdi beni bu dayanışmanın içinde
yok tatlım yok ıyıkı bahsettım baska erkektenkötükedihüso kendıde msnden eskı kız arkadaslarıyla konusup benı aglatınca dusunseydısenağlama senağlama şimdide o beni kaybetme korkusu yaşasın kötükedihüso hala yok tümer var yok şöyle böyle die beni kandırmaya calısıokötükedihüso yok artık inanmam onun yalanlarına
yanı kıslar herkes prenses ve benle hemfikir dimi:uhm: tümor olayı yalandır yani dimi
yanı kıslar herkes prenses ve benle hemfikir dimi:uhm: tümor olayı yalandır yani dimi
yalan tabi tümör varmis oldu bende yarin ölücem :roflol:
Hayatım ne tümörü yaaa kaydirigubbakcemile3
Ya hayır madem sallıyosun, bari destekli salla.
Her zaman da beyinde tümör vardır kardeşim.
Hiç bi tanesi de çıkıp ben prostatım, ya da sarılık oldum falan demez.
Çok fazla film izliyo bunlar herhalde.
umarım canım ya askerden gelinceye kadarmı off ya cok daha yok zaten ben aramam o hiç aramazsa ben hiçççççç aramam sanki banada arar gibi geliyor ama insanın içinde ya sevmiyorsa artık düşüncesi yokmu insanı yiyip bitiriyor senağlama
hakkaten yaaa.s çok film izledi heraldea.s bende dedim zaten yalan inanmıorum dedim eğer gerçek olsa bile umrumda diil dedim:dilcikar: :dilcikar: