benim sevgilim askerde birbirimize deli gibi aşıkken kavgalar kıskanclıklar onun askerlik pisikolojisi kıskanclık krizleri derken kavgalar şiddetlendi kırıcı sözler karsısında sanki bebegim dedgi insan yok bir yabancı gibi küfürler en sonda tartışma halindeyken bana unut böyle gtmez demesiyle bende unut dedysen unuturum dedim ve kapattım telefonu 3, günümüz aramadı bilmiyorum ayrıldıkmı ne yapmaya calısıyor bilmiyorum sadece cok mutsuzum
Jelibonum..çok iyi gidiyorsun. Sakın pes etme tamam mı?
Sık dişini biraz daha, bunca çektiğin eziyet boşuna gitmesin.
O şimdi eminim senden bi ses bekliyordur ama sen ses vermeyince de yaa bi dakka noluyoruz lan deyip panik yapacaktır.
Aman diyim pes etme.
Ona mail yazma olayını ben de düşündüm de...bence bunu yapman onu iyice adam yerine koymak olur. Bırak ayıbı o yaptı, o temizlesin.
Hatta aradığında falan hiç sallamıyormuş gibi yap bence...aa biz ayrıldık sanmıştım hıh falan de... görsün artizlik nasıl yapılırmış.Ayol hepsi dayaklık bunların beee bi tanesi değil ki klava:
benim sevgilim askerde birbirimize deli gibi aşıkken kavgalar kıskanclıklar onun askerlik pisikolojisi kıskanclık krizleri derken kavgalar şiddetlendi kırıcı sözler karsısında sanki bebegim dedgi insan yok bir yabancı gibi küfürler en sonda tartışma halindeyken bana unut böyle gtmez demesiyle bende unut dedysen unuturum dedim ve kapattım telefonu 3, günümüz aramadı bilmiyorum ayrıldıkmı ne yapmaya calısıyor bilmiyorum sadece cok mutsuzum
konuyu okuyan kullanıcılara bakıyorum tüm eskıler burdayız kurucular yani:)ilk yazanlar elmacm böcüküm ve 2 prensesler ....
iyi şekerim walla ne olsun çalısıyoruz aynen deva tempo.gelışmleer var.avukatla cmtresi görüşücz cumada arkadasmı eskının yanına götürücem ne olacak bilmiyorum ayrıldıkdan sonrakı ilk karsılasmamz olacak çok heyecanlıyım aslında gidip gitmemekdede kararsızm sence neyapayım?
hım,keşke görüşme günleri tersi olsaydı,yani cuma avukatla,cmt eskisiyle şeklinde.cuma bakardın avukatla buluşmanın gidişatına göre ertesi günü de eskisine gidip gitmemeye karar verirdin.şimdi tam yeni birisi çıkmışken eskiyle görüşüp kafanı kurcalamaya gerek de yok aslında.aklın boşuna karışmasın ama msj da attın gelicem diye,sen yine de git bi de ondaki durumlara bak bakalım gidişat ne yönde,eğer hiçbişi olmamışgibi davranıp sadece konuyla ilgilenirse bidaha aramazsınyeniye kanalize olursun heralde en iyisi bu :uhm:
valla başka konu okuyamaz oldum forumda. hepp bu topikteyim kaydirigubbakcemile2 ama çok ii geldi bana bu topik,saplantılı düşüncelerimden vazgeçiyorum galiba,farkına varıyorum bazı gerçekleri kabullenmeye başlıyorum
bend ıyıyım ıste bı ugrıyım dedım
yenı arkadaslar var
ve nekadar cok ayrı var ya
sız beklıyosunuz dımı bendensınız:)
ben beklemedeyim.ama içimde tek bi korkuvar..
bi başkasıyla beraber olduğunu duyarsam nasıl kaldırırım bilemiyorum.