Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Hiçbir şey yapmaması gerekenler sınıfına seni de alıyorum şekercim yerimseniben

Evet hiçbir şey yapmayacaksın, öyle bekleyeceksin, o arayacak seni hem de kısa sürede gör bak. Ayrı falan değilsiniz siz sadece tartışmışsınız, sinirleriniz bozulmuş, askerlik, özlem de araya girince iyice gerilmişsiniz. Sen içini ferah tut, bi kaç güne kalmaz arar o seni. Bence öyle...

:
aci ceksemde her daka telefona baksamda asla hic birsey yapmicam bu yolda ilerlemeye devam :roflol: insahllah dedigin gibidir ya pazar günü ne olucak bakalim CADIARZU dogumgünüm ya sagol elmacigim acaip moral veriyorsun a.s. a.s. a.s.

konuyu okuyan kullanıcılara bakıyorum tüm eskıler burdayız kurucular yani:)ilk yazanlar elmacm böcüküm ve 2 prensesler ....

canim sakin arama sen bak bende alti gündür beklemekteyim cok zor ama sen birsey yapma iyice sisiyor bunlar aradikca :1hug:

konuyu okuyan kullanıcılara bakıyorum tüm eskıler burdayız kurucular yani:)ilk yazanlar elmacm böcüküm ve 2 prensesler ....

valla başka konu okuyamaz oldum forumda. hepp bu topikteyim kaydirigubbakcemile2 ama çok ii geldi bana bu topik,saplantılı düşüncelerimden vazgeçiyorum galiba,farkına varıyorum bazı gerçekleri kabullenmeye başlıyorum

hım,keşke görüşme günleri tersi olsaydı,yani cuma avukatla,cmt eskisiyle şeklinde.cuma bakardın avukatla buluşmanın gidişatına göre ertesi günü de eskisine gidip gitmemeye karar verirdin.şimdi tam yeni birisi çıkmışken eskiyle görüşüp kafanı kurcalamaya gerek de yok aslında.aklın boşuna karışmasın ama msj da attın gelicem diye,sen yine de git bi de ondaki durumlara bak bakalım gidişat ne yönde,eğer hiçbişi olmamışgibi davranıp sadece konuyla ilgilenirse bidaha aramazsınyeniye kanalize olursun heralde en iyisi bu :uhm:

ya bende onun yeni biriyle çıktığını duymak istemiyorum.
deliririm sanırım.
o çıkmadan ben çıksam unutmaya çalışsam diyorum ama eminim unutamam.
başksını hayatıma alamam

way be ne hatunsun heeee hiç aklıma gelmemstı acaba randevuları değişssek mi ki:):):)birde süslencem baya oda var yarın akşm fon felan çektireyim cuma eskıyleyiz.offf ne olcak acaba çok normal davranıcam .görücek gününü adi pi...lik.....

aynen bitanem. ben de hep bir derdim var ile açılış yapardım. artık direkt buraya giriyorum.
kim ne yazarsa iyi geliyor valla.. çok iyi oldu bu konu.

bend ıyıyım ıste bı ugrıyım dedım
yenı arkadaslar var
ve nekadar cok ayrı var ya
sız beklıyosunuz dımı bendensınız:)

bana su ayrılımızda wen çok koyan şey şu:::::
BANA BIR SABAHIN KÖRÜNDE ARAMIZDA HİÇBİRSEY YOKKEN AMA EN IFAK BIR SORUN BİLE YOKKEN AYRILMAK İSTEMESI VE HİÇBİR AÇIKLAMA YAPMAMASI OZET BU YA..

canım belkide gercekten tam anlamıyla bir ayrılık degil ama ben cok yıprandım küfür etmesi bana cok koydu canımı yaktı biz nasıl böyle olduk diye depresyona giricem nerdeyse uyumak cok iyi geliyor kmseyle konusmak istemiyorum ben aramam onu o beni aramadıktan sonra aynı sekilde asker diye yüz verdim tepeme cıktı ordan aldı bu cesareti eskiden kedi gibiydi

bend ıyıyım ıste bı ugrıyım dedım
yenı arkadaslar var
ve nekadar cok ayrı var ya
sız beklıyosunuz dımı bendensınız:)

ben beklemedeyim.ama içimde tek bi korkuvar..
bi başkasıyla beraber olduğunu duyarsam nasıl kaldırırım bilemiyorum.

yazik su gecen zamana yazik
yalanmiydi biz mi aldandik
yazik gencligimize yazik
yazik böyleyken yiprandik
böyle mi sona erecekti
böyle parca parcami olucakti

bu kadar yalanmi yasandi hersey
hem sana hem bana yazik

ne olursun yalan de
bu bir rüya sadece
ne olursun konusma
sana ihtiyacim var dur dinle

senağlama senağlama senağlama senağlama

yalnız kalmak cok zor sanki o olmayınca hiç kimsem olmıcak gibi geliyor ama ya ne onunla ne onsuz ne kadar uygun bana aramasını istyrm ama aradıgında acmıcam sadece aradıgını görmek istiyorum zaten konusmak istesem bir sekilde ulasırım herkesin bir derdi var ya erkeklere yüz vermek ters tepki yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…