Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

tatlım bak sen de farkındasın değil mi ; ulaşmak isterse ulaşabilir... mail atar ve numaranı ister... biz yapabiliyoruz değil mi ulaşabilmek için her yolu deniyoruz... maalesef acı ama kabul etmen gereken gerçek bu... :1no2:

tabi hayatım,maili bırak ev no.m var, bi avea no.kullanıorm ondan da mesaj atmıştım onun da olması lazım onda,maile gelene kadar bi sürü no var.sadece şimdi deiştirdiğim asıl hattımı bilmiyor,ama zaten de istese öbür nolardan da ulaşır yani,yazarken mantıksız geldi yeni no.vermek fikri

Sen gideli buradan kuşlar uçmaz oldu
Gittin de gelmedin, güller açmaz oldu
Gidipte gelmedin,
Güller açmaz oldu.
Tez gel yarim tez gel kurbanın olam
Gözüm bulutlarda hep seni arar oldu
Tez gel yarim tez gel kurbanın olam
Gözüm bulutlarda hep seni arar oldu.
Yokluğun kor gibi gönlümü yakar durur.
Kurudu gözyaşlarım içime akar durur.

ellmayı bende bayadır görmedim buralara ugramadına göre durum baya düzeldi sanırım inş öledir

Dün gece buradaydım, edebiyat parçaladım bolca :)
Bugün de sabahtan kırmızı alarm vardı şirkette, işler baya yoğundu, şimdi anca gelip bakabildim kızlar.
Bi gelişme mi artık nedir bilmiyorum ama bu sabah itibariyle gitti.
Dün vedalaştık sakince. Hayırlısı olsun artık ne diyeyim.

slm kızlar aranıza yeni katıldım bende 4 seneden snra tek basıma yapayalnız kaldım cok acı

Yeni arkadaşlar, hoşgeldiniz hepiniz. Size nooldu bakalım da bu topiclere düştünüz? :teselli:

kızlar hızınıza yetişemiyorum yeni gelenler hoşgeldiniz gerçi yeni gelenler pek hoş gelmiyorda hadi hayırlı yeni gelenler anlatmak isterseniz nee olduğunu dinlerim

kızlar iş yerindeyimde gec cvp veriyorum h.b aslnda bize ne oldugunu bende bilmiyorum 4 sene boyunca herseyim hayetım derken bir anda sanki en yabancın oluyor sanki hiç tanımıyorsun yazdıklarınızı okumak istedim en basından içimden aglamak geldi ve braktım şimdilik iş yerinde oldugum için aglayamam yalnızlık cok acı bazen nefes alamıyorum sanki 3 gündür konusmuyoruz ve ben maskelerimi taktım unut diyeni unutrsun havasındayım sanki cok kolay gibi

iyi şekerim walla ne olsun çalısıyoruz aynen deva tempo.gelışmleer var.avukatla cmtresi görüşücz cumada arkadasmı eskının yanına götürücem ne olacak bilmiyorum ayrıldıkdan sonrakı ilk karsılasmamz olacak çok heyecanlıyım aslında gidip gitmemekdede kararsızm sence neyapayım?
napıyosun şekerim,eskisinde ve yenisinde varmı gelişme,yeni haberler :nazar:

kızlar iş yerindeyimde gec cvp veriyorum h.b aslnda bize ne oldugunu bende bilmiyorum 4 sene boyunca herseyim hayetım derken bir anda sanki en yabancın oluyor sanki hiç tanımıyorsun yazdıklarınızı okumak istedim en basından içimden aglamak geldi ve braktım şimdilik iş yerinde oldugum için aglayamam yalnızlık cok acı bazen nefes alamıyorum sanki 3 gündür konusmuyoruz ve ben maskelerimi taktım unut diyeni unutrsun havasındayım sanki cok kolay gibi

Canım inan burada bir çoğumuz neden ayrıldığımızı tıpkı sen gibi bilmiyoruz.
Görüntüde bir sebebi oluyor güya...ama anlamı olmuyor.
Arada aşk olduğu için sebep ne olursa olsun anlamsız kalıyor, ya da biz anlamak istemiyoruz. Anlayamıyoruz. Ne zaman anlatmak istersen biz dinleriz... maalesef buranın müdavimi çok. :çok üzgünüm:

benim sevgilim askerde birbirimize deli gibi aşıkken kavgalar kıskanclıklar onun askerlik pisikolojisi kıskanclık krizleri derken kavgalar şiddetlendi kırıcı sözler karsısında sanki bebegim dedgi insan yok bir yabancı gibi küfürler en sonda tartışma halindeyken bana unut böyle gtmez demesiyle bende unut dedysen unuturum dedim ve kapattım telefonu 3, günümüz aramadı bilmiyorum ayrıldıkmı ne yapmaya calısıyor bilmiyorum sadece cok mutsuzum

merhaba kizlar yeni bir gün daha basladi onsuz altinci gün yeni gelen arkadaslara merhaba

Jelibonum..çok iyi gidiyorsun. Sakın pes etme tamam mı?
Sık dişini biraz daha, bunca çektiğin eziyet boşuna gitmesin.
O şimdi eminim senden bi ses bekliyordur ama sen ses vermeyince de yaa bi dakka noluyoruz lan deyip panik yapacaktır.
Aman diyim pes etme.
Ona mail yazma olayını ben de düşündüm de...bence bunu yapman onu iyice adam yerine koymak olur. Bırak ayıbı o yaptı, o temizlesin.
Hatta aradığında falan hiç sallamıyormuş gibi yap bence...aa biz ayrıldık sanmıştım hıh falan de... görsün artizlik nasıl yapılırmış.:kızgın: Ayol hepsi dayaklık bunların beee bi tanesi değil ki :eek:klava:

su erkeklerın yaptıgı bır askerlık war zaten onuda burnumuzdan getırrler.sankı cok matah bısey yapıyolar.uzulme canım arar askerlık psıkolojılerı cok tuhaf anlamak mumkun deıl.hatta bazıları gıderken ayrılıyo nıye yapıyolar onuda anlamıyorum.sabret bekle.arayacaktır.hemde askerde sana daha cok ıhtıyacı war.orda en nefret ettıklerını bıle ozlerlermıs.

ya kızlar emin olun bizim kadar deyatlı düşünemıyorlar onlar bu kadar kapasite yok çünkü herksz biz mi yapmayn allah aşkına:)birde birseylerı yapmamak için kendınızı kasmayın bakın bana ne hale düştüm zayfladım 50 kıloyum boym 170 düşün artık.eziyete gerek yok hersye olacağına varrı zaten emin olun buna.

X