way be ne hatunsun heeee hiç aklıma gelmemstı acaba randevuları değişssek mi ki:):):)birde süslencem baya oda var yarın akşm fon felan çektireyim cuma eskıyleyiz.offf ne olcak acaba çok normal davranıcam .görücek gününü adi pi...lik.....
bende kaldiramam duymak istemem rüyamda gördüm zaten kötü oldum eger hemen yerime birini alabiliyorsa iste o zaman üzülmeye hic degmezmis senağlama
canım biliyormusun bende aynı rüyaları görüyorum öyle..
başkasıyla çıkıyor başkasını seviyor diyoarlar bana falan..
off.
Yalnız biliyor musunuz,bence bu aldıkları ahın hesabını mutlaka vereceklerdir derim...Çünkü ne yaptıysak,bir şekilde karşılığını alıyoruz...İyi veya kötü...
ülen hatunum sen git benim yerıme daha ıyı kıvırısın bu işi belkıde barısrısın bnm yerime..
senağlama senağlama senağlama düsünmek istemiyorm birsey yaa kötü oluyorum arasin artik arasin alti gün olmus yaaaaaaaaaaaa senağlama senağlama senağlama senağlama
senağlama senağlama senağlama düsünmek istemiyorm birsey yaa kötü oluyorum arasin artik arasin alti gün olmus yaaaaaaaaaaaa senağlama senağlama senağlama senağlama
Ben 19 yaşındayken üni'de bir sevgilim vardı. Hayatım boyunca bana en büyük eziyeti de o etmişti. Çok acı çektirmişti bana öyle böyle değil. Şiddetten hakarete, aldatmadan tacize her şey vardı. Halen tüylerim diken diken olur düşündükçe. Neyse. Ama bir şekilde ayrıldık.
Aradan uzun seneler geçti, evlendim barklandım, çocuğum oldu...bir gün çıktı geldi biliyor musunuz?
İşyerime. Sana yaptıklarımın vicdan azabından uyuyamıyorum, evlendim bir kızım oldu benim de, seni şimdi çok daha iyi anlıyorum, çok pişmanım lütfen affet beni dedi.
Ben bir kulum, Allah bile affederken ben kimim ki affetmeyeceğim ama sen dua et de seni asıl Allah affetsin dedim sadece.
Uzun lafın kısası... kimsenin ahı hiç kimsede kalmaz kızlar.
Üzülmeyin. Allah kimseye hak geçirmez.
Sadece herkes hak ettiği neyse onu alsın diye dua edin yeter.
O yeter onlara.
selıncım snın konuna fransızım ben
ayrısın ama baskasımı var hayatında:uhm:
senıle karsılasıyorz ama hıkayenı bılmıyorum
merak ettım acıkcasıfisfisfis
Tatlım bence o senin doğumgününü bekliyor.
Gör bak... Ellma dediydi dersin. Kendini boşa üzüyorsun şu anda.
Nedense benim içime öyle doğuyor.
ülen hatunum sen git benim yerıme daha ıyı kıvırısın bu işi belkıde barısrısın bnm yerime..