Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

evet canım küfür etti orda alıstı sürekli küfür yedi belliki onlara yapamadıgını bana yapmaya basladı

Kalbimi ikiye böldün sen giderken
Canim yarisi senin,yarisi ihanetinin bekcisi
Hasreti koydun gittin be sen bu eve niye
O seni benden daha mi fazla sevdi söyle bari(2x)

O beni öptügün dudaklarla
Baska dudaklari nasil öpersin
Aklim almiyor söyle nasil,söyle nasil(2x)

Kendini bu kadar yalniz hissetmedi hic gönül
Al senindir bu ömür,aska feda olsa sana yetermi
Hic biri tutamazki senin yerini
Yar hadi yol yakinken geri dön
Yabanci bir el kirletmeden tenini

O beni öptügün dudaklarla
Baska dudaklari nasil öpersin
Aklim almiyor söyle nasil,söyle nasil

bu şarkyıı ben dinle dinle ağla ağla ....senağlamasenağlama

way be ne hatunsun heeee hiç aklıma gelmemstı acaba randevuları değişssek mi ki:):):)birde süslencem baya oda var yarın akşm fon felan çektireyim cuma eskıyleyiz.offf ne olcak acaba çok normal davranıcam .görücek gününü adi pi...lik.....

aslında buluşma günleri şu açıdan iyi olabilir,cuma senin eskisi sinirini bozarsa,cmt avukatla oyalanırsın,ii olur sinirin yatışır :roflol:

bende kaldiramam duymak istemem rüyamda gördüm zaten kötü oldum eger hemen yerime birini alabiliyorsa iste o zaman üzülmeye hic degmezmis senağlama

canım biliyormusun bende aynı rüyaları görüyorum öyle..
başkasıyla çıkıyor başkasını seviyor diyoarlar bana falan..
off.

ülen hatunum sen git benim yerıme daha ıyı kıvırısın bu işi belkıde barısrısın bnm yerime..

canım biliyormusun bende aynı rüyaları görüyorum öyle..
başkasıyla çıkıyor başkasını seviyor diyoarlar bana falan..
off.

senağlama senağlama senağlama düsünmek istemiyorm birsey yaa kötü oluyorum arasin artik arasin alti gün olmus yaaaaaaaaaaaa senağlama senağlama senağlama senağlama

Yalnız biliyor musunuz,bence bu aldıkları ahın hesabını mutlaka vereceklerdir derim...Çünkü ne yaptıysak,bir şekilde karşılığını alıyoruz...İyi veya kötü...

Ben 19 yaşındayken üni'de bir sevgilim vardı. Hayatım boyunca bana en büyük eziyeti de o etmişti. Çok acı çektirmişti bana öyle böyle değil. Şiddetten hakarete, aldatmadan tacize her şey vardı. Halen tüylerim diken diken olur düşündükçe. Neyse. Ama bir şekilde ayrıldık.

Aradan uzun seneler geçti, evlendim barklandım, çocuğum oldu...bir gün çıktı geldi biliyor musunuz?
İşyerime. Sana yaptıklarımın vicdan azabından uyuyamıyorum, evlendim bir kızım oldu benim de, seni şimdi çok daha iyi anlıyorum, çok pişmanım lütfen affet beni dedi.
Ben bir kulum, Allah bile affederken ben kimim ki affetmeyeceğim ama sen dua et de seni asıl Allah affetsin dedim sadece.

Uzun lafın kısası... kimsenin ahı hiç kimsede kalmaz kızlar.
Üzülmeyin. Allah kimseye hak geçirmez.
Sadece herkes hak ettiği neyse onu alsın diye dua edin yeter.
O yeter onlara.

bana rüyamda dediki sizin ki ne kı :):)Ç:) okız senden çok daha ıyuı dedi fiziksel olarak sevi..şmek anlamnıda güya..hiç yapamadık ama neyse karıstırmayalım oraları.... nalet insan bana yle soyledı ...ama onnulada evlenemem benden çok küçük dedi..:)komik ama ya..

senağlama senağlama senağlama düsünmek istemiyorm birsey yaa kötü oluyorum arasin artik arasin alti gün olmus yaaaaaaaaaaaa senağlama senağlama senağlama senağlama

Tatlım bence o senin doğumgününü bekliyor.

Gör bak... Ellma dediydi dersin. Kendini boşa üzüyorsun şu anda.
Nedense benim içime öyle doğuyor.

Ben 19 yaşındayken üni'de bir sevgilim vardı. Hayatım boyunca bana en büyük eziyeti de o etmişti. Çok acı çektirmişti bana öyle böyle değil. Şiddetten hakarete, aldatmadan tacize her şey vardı. Halen tüylerim diken diken olur düşündükçe. Neyse. Ama bir şekilde ayrıldık.

Aradan uzun seneler geçti, evlendim barklandım, çocuğum oldu...bir gün çıktı geldi biliyor musunuz?
İşyerime. Sana yaptıklarımın vicdan azabından uyuyamıyorum, evlendim bir kızım oldu benim de, seni şimdi çok daha iyi anlıyorum, çok pişmanım lütfen affet beni dedi.
Ben bir kulum, Allah bile affederken ben kimim ki affetmeyeceğim ama sen dua et de seni asıl Allah affetsin dedim sadece.

Uzun lafın kısası... kimsenin ahı hiç kimsede kalmaz kızlar.
Üzülmeyin. Allah kimseye hak geçirmez.
Sadece herkes hak ettiği neyse onu alsın diye dua edin yeter.
O yeter onlara.

bende kesınlıkle kalcagını sanmıyorumnıhayetınde allah buyuk
bukadar vebal alınca kımsenın huzurlu olabılcegını sanmıyorum
allah hakettıklerını versın
dılım zaten ıyı solemıyo haklarında

yok canım ben bu topiğin eskılerındenim ilk başlarda okursan eğer anlarsın konumu ama seni kırmam hemen soyluyorum biz ayrılallı 7 ay oldu şimdide hayatımas girmek isteyen bırısı var eskı tanıdğım bir avukat bakıcaz diyorum prensesimle onu konusuyorduk ....sen franszı kaldın..

.
selıncım snın konuna fransızım ben
ayrısın ama baskasımı var hayatında:uhm:
senıle karsılasıyorz ama hıkayenı bılmıyorum
merak ettım acıkcasıfisfisfis

eski sevgilimin bi arkadaşı var..
eskiden çok yakını olan ama şimdi görüşmedikleri bir erkek.
o çocuk cok fena bana asılıyor.
bende bilgi alırım diye konuşuyorum.
bir de b.. çocuğun bana asıldığını biliyor. görüştüğümüzü öğrenirse belki beni kaybettiğini düşünür gelir diye düşünerek sadece arkadaşca konuşuyorum..
az önce cocuğu msnde gördüm.
genel konuştu gene..
b.. başkası ile çıksa anında bu çocuktan duyarım.
çünkü ondan nefret etmemi sağlamaya çalışıyor.

Tatlım bence o senin doğumgününü bekliyor.

Gör bak... Ellma dediydi dersin. Kendini boşa üzüyorsun şu anda.
Nedense benim içime öyle doğuyor.

evet elmacigim bencede yani o güne kadar birsey yapmaz ya kizlar bi kac sarki dinledim yine gözyaslarim akmaya basladi ben bi kahve yapim en iyisi :kahve: iyiki varsiniz ya selincigim senin rüyada cok kötüymüs yanliz ben rüyada kizada vuruyorum onada ikisinii gördügümde sonra kaciyorlar :sm_cool:

olay boyle cereyan ediyor.siz ler yenı ayrılmıssınız alışıyorsun ama bnm gibi dayanayıp arada msjda atıyorsun oyle yani:)puhahaahha

benim rüyadada ortak bir arkadaşımız beni arıyordu.
b.. başkasıyla çıkıyor diyordu. saçmalama falan diyordum. tamam çıkmıyorlar ama b başkasını seviyor diyordu..
beni arayan kişiye sayıyodum bende..nası arkadaşsın diye. ne alakaysa.

X