Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

satenay sende hoşgeldin ne oldu anlatmak istermisin
zavana çok geçmiş olsun üzme kendini daha çok hastalanan düşünmemeye çalış

kızlar Aralık 20 onun doğumgünü,son 3 senedir her doğumgününde küs olduğumuz için hiç kutlamıyorum,zaten kutlamak da anlamsız dimi, ama bu sene aklıma çokmuzurluklar gelmiyo diil, cep no.deişti benim,o bilmiyor yenisini,hani bu bayram veya doğumgünü buna bahane olurmu acaba diyorum,yani doğumgünü olmaz belki o çok özel bi durum da, bayramda herkese atıyomuş gibi atsam da yeni no.mu vermiş olsam,gerisi ona kalır arayıp aramamak.hani başka bahanem yok çünkü, görüşmediğimiz için bu benim yeni tel.desem manasız olur ama bayram mesajıyla bunu yaparsam daha iyi gibi sanki bu arada dün verdiğim linke bakabildinizmi,başka bi eskiyle yaşadıklarım hakkında açtığım topiğin linkini vermiştm düşüncelerinizi öğrenmek isterim

Sağolun arkadaşlar... Zaten yeni bir ilişkiydi ama tam bir sene doğru adamı bekledikten sonra çok umutlu ve sevgi dolu bir birliktelik olduğunu düşünmüştüm. 3 ay olmuştu birliktelimiz... Çok yoğun bir işi var. Gece gündüz çalışıyor. İlk eşinden bir kızı vardı. İki haftada bir onunla geçiriyor, kızının olmadığı hafta sonları da ya çalışıyor yada kendi hobilerine zaman ayırıyordu. Beni de sevdiğini söylüyordu ama eksik kaldı birşeylerimiz...Çok üzüldüm ama ben 35 yaşındayım. Elimden geleni yaptım, sabırla da bekledim. Olmayacak dualara amin deme yaşını geçtim çoktan. Daha fazla ikimizde üzülmeden gece yarısı mesajıyla bitirdim. Gerçi daha sesi çıkmadı ama öyle bir kadının peşinden koşacak adamlardan değil. Yani benim lafımın üzerine birşey söylemez.
Bitti yani... Çok üzüldüm ama ben hayatta çok daha zor şeyler atlattım. Bu da geçer birkaç güne kadar....
Hepinize sevgiler...

sen şimdi ona mesaj atıp umutlanacaksın geriye döneceğine eminsen mesaj at derim eğer dönmezse yenidenyaşadıklarını yaşayacaksın körlenen ateşi alevlendirmek gibi birşey dünkü linkede baktım

hayırlısı olsun affedilmeyecek birşeymiydi yaşınız baya olgun siz daha iyi bilirsiniz

canım ya bence boşver... atma mesaj filan... sonra arayacak diye beklentiye gireceksin...
yine üzüleceksin... bence kabul et durumu... daha önceki aramalarında istediğin sonuca ulaşabildin mi ?

canım yaa,bu erkekler bizi ne hale getiriolar, kendileride hiçbişi olmamış gibi normal hayatlarına devamediolar, farkında bile deiller hiçbişiyin, bazen diorumki bi ilaç olsa ya da bi iğne,onu yapsalar ya da o hapı alsam ve ot gibi olsam kolumu kaldırcak halim kalmasa ve hiçbişiyi hatırlamasam,kendim aklımdan çıkaramıyorum madem,ilaçla aklımdan gitse, ama vermio doktorum bana o ilaçlardan.çalışmak en güzel terapi canım,düşünsene çalışmasaydık ne halde olurduk

hayat tecrübesi işte... bizden biraz daha fazla tecrüben var ve eminsin geçeceğine acının... en güzel yanı da bu zaten... ve o acıyı nasıl sakince ; kabullenip yaşamak gerektiğini de öğrenmişsindir... neyse ki 3 ay ; çok da uzun değil... yani yoğun olduğu için paylaşımların alışkanlığı çok da acıtmadan geçebilir sanki... ama tabii senin beklentilerinle de ilgili hayal kırıklığın...

umarım en kısa zamanda atlatırsın...

canım ya bence boşver... atma mesaj filan... sonra arayacak diye beklentiye gireceksin...
yine üzüleceksin... bence kabul et durumu... daha önceki aramalarında istediğin sonuca ulaşabildin mi ?

haklısın canım,bende başka bi açıdan baktım olaya,hani en azından numaram onda olur aramak isterse diye ne biliyim, numaram yokya onda o yüzden arama umudu da yok,gerçi onda ev no.var başka bi no var,mail adresim var,sadece bu yeni no.m yok,aramak isteyen zaten diğer no.lardan arardı her yoldan ulaşırdı diye düşünüyorum bi yandan da tabiki daha önceki aramalarımda hiçbi sonuca ulaşamadım.herbirinin sonucu birbirinden kötüydü ilk başlarda iyi olsa da,sonradan bozuldu,çıktıkları yol ise aynı yol,yani görüşüp konuşmama :çok üzgünüm:

ewet tatlım aynen süründürmeye dewama.s bayramda asker iznine gelio eğer seni göremezsem kahrolurum dedi bende göremiceksin dedim sen git kimle konustuysan onlarla bulus dedim:sm_cool: :sm_cool:

işte böyleee kızlar kaydirigubbakcemile5 sürünsünler azcık bence siz eninde sonunda barısırsınız blackgirlcüm ama böyle devam et burnu sürtsünki bidaha yapamasın kaydirigubbakcemile

tatlım bak sen de farkındasın değil mi ; ulaşmak isterse ulaşabilir... mail atar ve numaranı ister... biz yapabiliyoruz değil mi ulaşabilmek için her yolu deniyoruz... maalesef acı ama kabul etmen gereken gerçek bu... :1no2:

prensesim küçükböcüke katılıyorum bence artık sende arama böyle yaparak kendini üzüyosun alısıtırmaya basla kendini bu duruma tatlım inşş gönlünce olur ama gidişat pekte ii olcak gibi diil ama umarım istediin gibi olur hersey

bilmiorum belkı barısırım ama önce sürünsün

pişman olduğundan emin olursan barış bence de... ama evet bu konudaki ciddiyetini anlasın... seni kaybedip yeniden kazanmış olarak düşünsün... yoksa kızdı bana ; biraz uğraşırsam geçer diye düşünürse hiçbir işe yaramaz...

ben de gidiyorum psikiyatriste,hem de yıllardır,depresyon sonucu gitmeye başlamıştım,halen devam ediyorum,ben de yaklaşık 4 yıldır ilaç kullanıyorum,ama bayağı hafif bi ilaç,ben de de hastalık korkusu takıntısı vardı,çok şükür iyiyim şimdi ondan yana sorunum kalmadı,evde yaşadığım sıkıntılar,babamın hastalığı süreci,vefatı ve daha biçok şeyle karşılaşınca psikiyatriste devam etttim,bırakmadım,zaten halen ilaç kullanıyorum.bi de şu meseleyi halledebilsem,zaten benim doktorum da yıllardır bana bi hobi edin diyo,bi de çalışmak en güzel terapidir diyo,bunun haricinde güçlü olup atlatmaya çalışcaz yapcak başkada bişi kalmıyo ama bu aralar en büyük hobim KK :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…