- 20 Haziran 2008
- 10.032
- 4
yok canım ben bu topiğin eskılerındenim ilk başlarda okursan eğer anlarsın konumu ama seni kırmam hemen soyluyorum biz ayrılallı 7 ay oldu şimdide hayatımas girmek isteyen bırısı var eskı tanıdğım bir avukat bakıcaz diyorum prensesimle onu konusuyorduk ....sen franszı kaldın..
.
jelıbonum prıncessm ruyalara aldırmayın
uzmeyın canınızı sabredın
:roflol: ah be güzeliim, kelin ilacı olsa başına sürermiş,senden kötü durumdayıımmm
evet elmacigim bencede yani o güne kadar birsey yapmaz ya kizlar bi kac sarki dinledim yine gözyaslarim akmaya basladi ben bi kahve yapim en iyisiiyiki varsiniz ya selincigim senin rüyada cok kötüymüs yanliz ben rüyada kizada vuruyorum onada ikisinii gördügümde sonra kaciyorlar :sm_cool:
benim rüyadada ortak bir arkadaşımız beni arıyordu.
b.. başkasıyla çıkıyor diyordu. saçmalama falan diyordum. tamam çıkmıyorlar ama b başkasını seviyor diyordu..
beni arayan kişiye sayıyodum bende..nası arkadaşsın diye. ne alakaysa.
prensesim sen 2 aydır onu aramıyorsun değil mi?? telefonla falan yaniİ?
çünkü hatırlıyorum 1.5 sene geçmiş hala arıyormuşsun. bi arkadaşda bi bucuk sene geçmiş aranılırmı yaa demişti. o gün gülmüştüm bu lafa baya..
ebrum taş gibi olmuşsun maşallah.. gücüne sabrına hayran kaldım:))
bizde bi kaç aya böyle olucaz sanırım.
iki ay yedi gün olmuşş,ticker'ımda yazıyo.zaten en son aradığımdada mail atmıştım kadir gecesiydi kandil maili atmıştım,başka bikaç arkadaşıma atarken ona da atmıştım onlarla beraber.tabi cevap mevap hakgetire,o günden beri iki ay yedi gün olmuş.evet canım sorma birbuçuk seneden sonra ben yine bi kandilde msj attımmmm.gülün haklısınız gülmekte yani,bende kendime çok gülüyorum ve kızıyorum,birbuçuk senedurup da herşeye baştan başlamanın herşeyi başa sarmanın ne anlamı varr,şimdide zaman geçsin diye böle bekliyorum işte :tomato:
cvp mevap hakgetire süpermiş,:):):):):)yok annem benımk ı cvbını atar ama çok resmi dir.kısa cvp yazar eskidende oyleydi zaten.mesela nbr nasılsın cnm yazarım oda iyyim cnm sen nasılsın bu mu ya.....esske herif..
iki ay yedi gün olmuşş,ticker'ımda yazıyo.zaten en son aradığımdada mail atmıştım kadir gecesiydi kandil maili atmıştım,başka bikaç arkadaşıma atarken ona da atmıştım onlarla beraber.tabi cevap mevap hakgetire,o günden beri iki ay yedi gün olmuş.evet canım sorma birbuçuk seneden sonra ben yine bi kandilde msj attımmmm.gülün haklısınız gülmekte yani,bende kendime çok gülüyorum ve kızıyorum,birbuçuk senedurup da herşeye baştan başlamanın herşeyi başa sarmanın ne anlamı varr,şimdide zaman geçsin diye böle bekliyorum işte :tomato:
ebrum taş gibi olmuşsun maşallah.. gücüne sabrına hayran kaldım:))
bizde bi kaç aya böyle olucaz sanırım.
ayrıldınız bıbucuk sene sonra msj attın bıse yazmadı ve o msjdan sonra ıkı ay oldu
dogrumu anlamısım
canım
nasıl sabredıyosun
nasıl gucun var
beb 4ayda mahvoldum sen nasıl dayanıosun
off bi bucuk sene boyunca hiç aramadın mı??
ben hep aradın sandım o yüzden demiştim..
başkasıyla birlikte değil mi o? kandil mailini ciddiye almamıştır cok. cünkü herkese attın diye düşünmüş olabilir..
Kızlar nabersiniz arada işten fırsat buldukça uğruyorrum