:)) bölye bi başlık olduğuna çok sevindim.Ben ayrılalı 4 ay oluyor bizim ilişkimiz biraz farklıydı şu an 30 yaşındayım lisedeyken peşimde çok koşmuştu hiç yüz vermemiştim normal arkadaş olarak hep hayatımdaydı telefonla arardı arasıra 14 yıl boyunca telefonda görüşürdük sonra ben şehir dışına gittim geri ankaraya döndüm ve geçen nisan ayında görüşelim yüz yüze dedik :)) komik ama 14 yıl sonunda geçen yıl yüzyüze görüştük ve ilk görüştüğümüzde onun duyguları bitmemişti (ya da ben öyle zannediyordum) benimde içimde bi şeyler oluştu ve başladık 3 ay sadece ama ne kadar dolu üç aydıve hayatımdan gideli 4 ay olacak bunca yıl hayatımda bu acıyı bana yaşatmak için mi yer tutmuştun be adam diyorum bazen hala kendimi toplayabilmiş değilim kader mi kısmet mi bilmem ama benimde böyle bi acıklı hikayem var ve sizlerle de paylaşmak istedim
Hanımlar, bana da şaka gibi geliyor ama cidden böyle bir kulüp kurmak gerekecek herhalde artık.
Şu son bir haftada ben dahil sevgilisinden ayrılan, terk eden ya da terk edilen hiç duymadıysam 5 kişi duydum öğrendim. Neler oluyor bize Allah aşkına?
Aşk anlamını mı kaybediyor artık? Daha mı kolay pes eder, vaz geçer olduk? Gururumuza mı yeniliyoruz, hep yanlış insanlar mı çıkıyor karşımıza? yoksa hep günah keçisi olmaya mahkum olan şu mevsim, bu havalar mı bunun sorumlusu?
Neden dökülüyor bu aşklar böyle patır patır... :çok üzgünüm:
biz de 3 gün önce ayrıldık..ve 3 gün önce beni ne kadar çok sevdiğini söylemişti bi insan nasıl bu kadar karaktersiz olur başkaları için teretti beni inşAllah bana tercih ettiği insanlar onun sebebi olur..dayanamıyorum aklımdan kötü şeyler geçiyo
biz de 3 gün önce ayrıldık..ve 3 gün önce beni ne kadar çok sevdiğini söylemişti bi insan nasıl bu kadar karaktersiz olur başkaları için teretti beni inşAllah bana tercih ettiği insanlar onun sebebi olur..dayanamıyorum aklımdan kötü şeyler geçiyo
başkaları derken ?
benimde 1 yıldır tanısıodk iyi kötü güzel günlerimiz odlu 2 aydır sevgiliydk 2 ayda bok oldu hersey gerisini sen düşün.
sakin olamıcaksın bılıyorum ama nolur onu arama sakın arama ...ağır laflar soyleyıp uste cıkacaktır emın ol.ben yasadım benıde baskası için terkettı... acısı zor dınıyor ama ılk gun duyunca hata yaptım aradım neler dedi.. tanımamazlıktan geldi düşün ki 1 hafta oncesınde sevıyorum dıyen sevgılım bunu bana yaptı... erkekler boleymış acı bı sekılde ogrendım .. ne yasadıgını anlıyorum .. zor olucak ama ona bu fırsatı verme dayan arama ...sakın.. bılıyom kızmak haykırmak ısteyeceksın ama yapma canım yapma
29 gün oldu ayrıllalı, kafayı yemek üzereyiminsan bir kere merak edip aramaz mı sesini unuttum... bu acu ne zman dinecekk...
Benim umrumda değil 6 gün filan oldu snaırım yada 7 gerizekalı o değerimi bilmiyomus..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?