Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

:)) bölye bi başlık olduğuna çok sevindim.Ben ayrılalı 4 ay oluyor bizim ilişkimiz biraz farklıydı şu an 30 yaşındayım lisedeyken peşimde çok koşmuştu hiç yüz vermemiştim normal arkadaş olarak hep hayatımdaydı telefonla arardı arasıra 14 yıl boyunca telefonda görüşürdük sonra ben şehir dışına gittim geri ankaraya döndüm ve geçen nisan ayında görüşelim yüz yüze dedik :)) komik ama 14 yıl sonunda geçen yıl yüzyüze görüştük ve ilk görüştüğümüzde onun duyguları bitmemişti (ya da ben öyle zannediyordum) benimde içimde bi şeyler oluştu ve başladık 3 ay sadece ama ne kadar dolu üç aydı ve hayatımdan gideli 4 ay olacak bunca yıl hayatımda bu acıyı bana yaşatmak için mi yer tutmuştun be adam diyorum bazen hala kendimi toplayabilmiş değilim kader mi kısmet mi bilmem ama benimde böyle bi acıklı hikayem var ve sizlerle de paylaşmak istedim

ne istedigini bilmeyen, tutarsiz bir adam sanirim...
veya beklentilerini cok yuksek tutmus gibi.
neyse ne..
Gelip 3 ay butun duygularinizi somurup gitmesi hic hos degil..

nişanlımdan kopaı tam 1 sene oldu ,nikah tarimiz alınmışken ayrıldık ,sebebide annesiydi ağlaya ağlaya ayrıldık çok uğraştım dik durabilmesi için ,aylarca çabaadım mart ayından beri görmüyorum ,bu aradönemde annesinin üzerime yptığı çok şeyide öğrendim ama allah cezalarını verdi çekiyorlar biliyorum

geri döndü geçen ay yeiden başlamak istediğin söyledi ama ben onu artık istemiyorum,

ama onu kontrol etmekten vazgeçemiyorum ,napıyo nasıl,hırsımı alamadım sanırım yaşananlardan
kurtulmak istiyorum artık ben bu takıntıdan :26:

Çok acayip kızlar ayrılık kimi için dünyanın sonu kimi içinse oh dedirtiyor. Bende yeni ayrıldım sevgilimden ve oh diyenlerdenim. Böylesinin en doğrusu olduğuna şuan o kadar inanıyorumki dilerim yanılmıyorumdur :/

karsı tarafa sevgini belli edince biyerleri tavan yapıyo o yzden bıtıyo :) en azından benım sebebım bu. hanı bı ılıskı bıter okey ama mantıklı bı sebebı olsun. kendimi anca bu kadar basit hissedebilirdim. hayır benden sonra seçtiğin bişeye benzese bı gram uzulmem. uzuldugumde sen deılsın aslında tamamen benım. nasıl sevebildim senin gbi bi moronu.ucuz seniiiiiii.

kizlar burda yaklasik 8 aydir duzenli sekilde 1 ci sayfadan basliyarak hepiniz hakkinda okuyarak yasadiklariniza sahit oldum cok uzuldum cokta mutlu oldum sizlerin bir birinize bu kadar icten yardimlasmanizdan dolayi insallah hepiniz mutlusunuzdur galetiya cok zor gunler gecirdin rabbim seni ve esini cok mutlu etsin mutlu oldugunu evlendigini paylastin sizlerle sohbet edemedim ama hepinizle inanin icimde konusuyordum her bir cumlenizde mona sayesinde sizleri tanidim hepiniz cok degerlisiniz

28-11-2009 ilk burdaki sohbetin basladigi anlari dusundukce hicmi burda paylasilanlar hatiriniza gelmiyor bir tek galetiya tekrar asik olup o kisiyle evlendigini yazmis bu beni cok sevindirdi ama ben okadar burada dertesenlerin kisada olsa burada iyi olduklarini paylasmalarini cok isterdim
yoklama var
MONA,FIRTINA,PAMUK,
CENEBAZ,EGEDENIZI,PRENSES
AJAN,JELI,UMUDUM,HAYATA
MINA,MINT,DERYA,ECRIN,
SOLUCAN,TUGBA,KIZLAR SIZIN SAYENIZDE 50 YASINDAN SONRA OKUMA 1 CISI OLACAKTIM NIRDEYSE BE OKADAR SAYFAYI OKUDUM SIZ YOKOLDUNUZ KIZLAR HEPINIZ MUTLUSUNUZDUR INSALLAH SIZLERI COK AMA COK SEVIYORUM BEN YA DAHA HATIRLIYAMADIKLARIMDA VARSA DUALARIM SIZINLE CUNKU HEPINIZ COK MUTLU OLMAYI HAKETTINIZ

merhaba kızlar başarısız bir ilişkinin sonuna geldim 2 yıl dişimle tırnağımla çabalayarak yürüttüğüm ilişkim bugün itibariyle sona erdi dönüşü yok çünkü beni artık arkadaş gibi sevdiğini söyledi hissetmiyomuş artık çocuğu olmayacak diye biliyor askerde öyle demişler ben herşeye rağmen onu istedim alttan aldım çabaladım döndürmeye çalıştım hayata yaşama sevincine kavuşsun istedim ama yetemedim yoruldum ama çokta seviyorum sınanıyor muyum bilmiyorum ama kalbim ağrıyor beynim uyuştu nefes alamıyorum Allahım sabır verrr

24.04.2012 itibariyle tamamiyle bitti olmayan ilişkimiz 9 ayım doluyor ama ben hala ayrılık acısını doyasıya yaşıyorum tansiyom problemim baş gösterdi devamlı düşüyor 4 de sinir hastası oldum baş ağrıları psikolojim bozuk ve o çok ama çok mutlu beni yok sayıyor sanki hiç olmamışım gibi bu ilişki bitti ama bende bittim ve hala unutamadım

Son düzenleme:
4 ay oldu unutulmuyor hayatı düzene sokmak öyle zor ki.. onun ise yaklaşık 3,5 aydır sevgılısı var boylede hızlıaşk acısı zor helede haketmeyen bırı için. 4 yıllık ilişkim bir çırpıda baska bırı için bıttı.erkkelerde kalp yok sadece kendılerını dusunuyorlar...umarım herkes cabucak atlatır tabı bende

biz de 3 gün önce ayrıldık..ve 3 gün önce beni ne kadar çok sevdiğini söylemişti bi insan nasıl bu kadar karaktersiz olur başkaları için teretti beni inşAllah bana tercih ettiği insanlar onun sebebi olur..dayanamıyorum aklımdan kötü şeyler geçiyo

başkaları derken ?

benimde 1 yıldır tanısıodk iyi kötü güzel günlerimiz odlu 2 aydır sevgiliydk 2 ayda bok oldu hersey gerisini sen düşün.

sakin olamıcaksın bılıyorum ama nolur onu arama sakın arama ...ağır laflar soyleyıp uste cıkacaktır emın ol.ben yasadım benıde baskası için terkettı... acısı zor dınıyor ama ılk gun duyunca hata yaptım aradım neler dedi.. tanımamazlıktan geldi düşün ki 1 hafta oncesınde sevıyorum dıyen sevgılım bunu bana yaptı... erkekler boleymış acı bı sekılde ogrendım .. ne yasadıgını anlıyorum .. zor olucak ama ona bu fırsatı verme dayan arama ...sakın.. bılıyom kızmak haykırmak ısteyeceksın ama yapma canım yapma

başkaları derken ?

benimde 1 yıldır tanısıodk iyi kötü güzel günlerimiz odlu 2 aydır sevgiliydk 2 ayda bok oldu hersey gerisini sen düşün.

yani arkadaşı bile olmayan ve ondan faydalanmak isteyen insanlar yüzünden

aynen öyle arayıp ağzıma geleni sayasım var zor tutuyorum kendimi((((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…