- 7 Ocak 2011
- 6.826
- 4.285
- 373
evet hiç bişey o kadar kolay silinip atılmıyo şuan o unuttuğunu zannediyo ama bazı zamanlar aklına geliyodur geliyodur ama başkası olduğu için gelip geçiyodur o yüzden şuan benim hissettiklerimi hissetmiyo ama hissetmeye başladığı an gelicek ve yalvarıcak iş işten geçicek işte. Hemde hiç güven bırakmadılar artık geri dönülse bile eski tadı kalmaz o kadar şeylerden sonra. İçim çok rahatladı canım çünkü dediğin gibi elimden geleni yaptım eminim sende öyle kaybetmemek için elinden geleni yaptın ama unutmamalıyız ki hiç kimse vazgeçilmez değildir ben inanıyorum gidenler hep pişman olur hem bizi üzen kişi için üzülmeye devam etmek onu sevindirmek gereksiz artık üzülmek yook çok teşekkür ederim canımm gerçekten çok rahatlattın :)
ne demek tatlım senin içini rahatlatabildiysem az da olsa derdini seninle paylaşabildiysem nu mutlu bana biz ne için varız zaten birbirimzn dertlerne ortak olmak için brlkte çözüm bulmak için bir aradayız sen o tatlı canını hiç sıkma bi gün dönücek eminim ben pişman olucak ve senin de gerekeni yapcğndan eminim :)
çok haklısın canım ayrıca tekrar teşekkür ederim iyi dileklerin için :) sen nasıl oldun mesaj atmadın dimi aman sakın atma canım böyle birbirimize destek olmak güzel ama onu gerçekleştirmek zor oluyo umarım sende artık umursamıyosundur onu
yok tatlım ben kendimi durdurabiliyorum artık 1 aydır yazmıyorum ona zaten ayrılalı 3 ay oluyo nerdeyse kendimi derslerime verdim o da bizim dershaneye gelicek sanırım bana inat ama olsun gelsin umrumda deil naparsa yapsın hem duyduğuma göre beni bi kız için terketmiş inan gözümde hiç bi değeri kalmadı artık soğuttu beni kendisinden . Sen de yazmıyosun dimi tatlım özlesin biraz aklı başına gelsin eminim özlüyodur ztn sevgilisi olması bşyi değiştirmiyo
gözünde bi değeri kalmamasına gerçekten çok sevindim, bırak koşsun peşinden sana inat gelsin hiç takma bu ona daha çok koyucak eminim seni unutamamış başka için ayrılmış olsa bile bak peşinde hala. bana gelincedee sanırım benimkide bi kız için terk etti beni hemen birini bulduğuna göre ben varkende o kız vardı. bende yazmıyorum tatlım bana küfür ettiği gün yani 3 aydır bitti benim için sevgilisini öğrenince dahada bitirdim tiksindirdi kendisinden. eminim sende şuan öyle hissediyosun. insan azda olsa geçmişini hatırlayıp utanır kendinden yeni birisine başlarken ama onlar hiç bişeyi takmayıp devam edebiliyolarsa biz neden artık umursayalım ki haklısın canım özleyebilir ama özlemesi bile umrumda değil çok şeyler yaşandı çok geceler ağlattı ama artık aklıma geldiğinde ağlayamıyorum akmıyo o yaş bu iyi bişey sanırım :)
artık onsuzluğa alıştın çnkü canım artık yakamıyo canını zamanında yaktı yakacğı kdr fazlasyla akıttın o gözyaşlarını bnde öyleym biz acıyı en dibine kadar yaşadık çnkü. Sana değer vermeyenle hatta sana saygısı olmayanla hiç işin olmasın küfretmek de neymiş odun bu erkekler ya sen sakın canını sıkma Allh büyük gün gelicek tamamen unutucaz onları bu sefer onların bi yerleri tutuşcak ne kaybettiklerini anlıycaklar sen şimdi hayatını yaşa dolu dolu düzgün birisi elbet bizi de bulur sabır :)
bizde ayrılalı 1 ay 4 gün oluyor.bu süre boyunca hiç bi iletişimde bulunmadık o beni faceden silmedi bende silmedim bugun onlinedi arkadsım onunla konusştu neden böyle oldu diye..kısmet degilmiş ilişkimiz hep kötüye gtti beni çok kısıtladı hep sorguya çekti bende iyicene sogudum ondan demiş-arkadasım hiç barısma gıbı bişey yokmu dıyıncede artık olacaganı sanmıyorum ben ondan iyicene sogumuşum artık kendisine onu mutlu edecek birini bulsun demiş-arkadaşım bana bunları dıyınce kendımı tutamadım agladım halbuki ben pişman olsun geri bana dönsün istiyodum hala daha onu çok seviyorum içim cok yandı onu faceden sildim verdigi herseyi sokaktakı çöp kutusuna attım
evet canım herkesin bi dayanma süresi var sonuna kadar direttim bitmesin diye o yüzden içim rahat bide dediğin gibi alıştım artık en kısa zamanda senide benide mutlu edicek o kişi çıkar inşallah karşımıza. burda seninle konuşmak beni kendime geri getirdi tatlım kendime güvenimi kaybetmiştim ama sayende güvenim arttı seni çok sevdim inşallah her işin rast gider mutlu olucağın kişilerle birlikte olursun
amin tatlım biz de mutlu olmayı hakediyoruz artık bende sni çok sevdim seninle tanışmayı çok isterdim :) bu arada tabiki kendine güvenin tam olsun canım kaybeden o sen değil kimse için üzülmeye değmez bizi de mutlu edick kişiyle en kısa zamanda tanışırız inşallh :))
Ya ayrildik tamam iyi guzel de sevgilisiz hayatta cekilmiyor yahu
Ne gunduzun anlami var ne geceninsevgilimden ayrildim yeni bir ask icinde hic olmadigim kadar hazirim ama aklimda kimseeee yok
huh bana göre bi yer bende geldim aranıza :)
Hayır yaa sana bu topikte yer olmamalı
ayrılmış olamazsın...
Uzun zamandır paylaşımlarında bir hüzün vardı ama toparlarsınız diye düşünüyordum..
bende çok isterim canım tanışmayı seninle :) eveet hiç kimse için değmez biri gideeer biri gelir sonuçta inşallah tatlım yaa ama artık o kişiyle tanışsak iyi olucak böyle boş boş geçmiyo zaman :))
haklısın canım gerçekten böyle boş boş olmuyo yeni heyecanlar gerekiyo sıkıldım artık bizim de sevilmeye,birisi tarafndan baş tacı edilmye hakkımız var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?