Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

keşke senin gibi söyleyebilsemm

Ya benimki farklı adam salak yani kesin ben pişman olurum diye bekliyor cok bekler. Gerizekalı özlüyormuyum evet cnaım sıkılıyor mu evet mutsuz muyum yanlız mıyım evet ama onunla da mutlu dğeildim ki hemde birsürü sorun vardı son zamanlarda umursamazdı sinirimi bozuyordu iyi oldu ..

aranıza yeni katıldım kızlar tam evlilik arefesinde terk etti.evliliğe hazır değilmiş.zamana ihtiyacı varmış.üstelik bunu diyen adam 36 yaşında.tam bitti demiyor.sanırım benim bitti dememi bekliyor vicdanını rahatlatmak için.oysa ne hayaller vardı.alyansımızı beğenmiştik.eşyalarımızı beğenmiştik.ilk günden beri hep evleneceğiz diye kandırdı beni.iş prolemi vardı.bekle dedi bana.bekle işim olduğu gün istemeye gelicez dedi.işi oldu.gün belirledik.ama vazgeçti evlenmekten.hayallerim yıkıldı.oysa hep temkinli davranmıştım ona karşı.kendimi frenlemiştim aşık olmayacağım diye.ama farkında olmadan bağlanmışım.inanmışım.terk edilince anlıyor insan allah hepimizin yardımcısı olsun.güç versin unutmamız için

7 ay olacak neredeyse ama hala unutamadım içimde sürekli bir düşünce var acaba şu an ne yapıyor nerede nasıl iyi mi diye sormadan duramıyorum kendime.. onun şu an sevgilisi var okuyorum twitter'dan falan konuşmalarını. okudukça içim yanıyor ama artık gözümden yaş akmıyor kurudu sanırım ama o ateş yok mu işte o ateş...

Kızlar benım olayım şöyle baya ciidiydik 5 yıl olmustu artık aıles benı cok sevıyordu tabı oda benı cok sevıyordu aramızda bır olay gectı erkeklık gururunu kırcak bırseydı ama ayrılmaya kadar gıtcek bırsey deılgı ayrıldık 3 gun sonra aradı barıstık ıste yapamıyorum sana baktıkca aklıma o olay gelıyo sınırlenıyoruum dedı bıraz zaman dedı aradan 2 hafta gectı gece kapıma gelmıs gül atmıs ben gormedm ıste geldm gormedın gülü umrunda deılm rahatsz etmem dedı bana bırdaha konusmadık arada msjda konstuk hala kızgınım mahfettm ben dagıtım ck dedı salak salak seyler yaptım dedı falan bırıyle gorusmus senı gordm saedce senı sevdm faln dedı suan 2 ay oldu ayrılalı anlayamayorum neden barısamıyorz yada artık ıstemıyor mu benı

canım bence seni seviyor.sevmese neden kapına gelsin gül bıraksın.uzun soluklu ilişkilerde biraz nefes almak istiyo bu erkek milleti.biraz daha sabır et.döner gibi geliyo ama hayırlısı yinede

canım bence seni seviyor.sevmese neden kapına gelsin gül bıraksın.uzun soluklu ilişkilerde biraz nefes almak istiyo bu erkek milleti.biraz daha sabır et.döner gibi geliyo ama hayırlısı yinede

baskası var duydugum kadaruıyla msj attım hemen ne bıcım ınsanmıssın sen dedım işte aradı benı ben senı cok sevmıstım fln flın hem kabul ettı hem de etmedı gıbı konustu sanırım benı uzmekten korktu soyleyemedı baskasını sevdıgını daha onceden soyledı ama sadece senı gordum onda dedı konusmadım bıle dedı ama duyduklarıma gore gorusmusler bunlar 5 yıldan sonra bırden nasıl bıtırdı benı anlayamıyorum :S o kadar cok severken

bende yeni ayrıldım...çoook şahane görünümlü bi ilişkim beyefendinin eksiklikler hissetmesiyle bitti.

allah bildiği gibi yapsın.hepsimi aynı bunların yaa.kapında süründüğü günleri görürsün inş canım.bizim tek eksiğimiz bunlara fazla değer vermemiz.hatalarını kabul edip çıkarsız sevmemiz.ama erkek milletinin sevgi anlayışı bizden farklı.umarım vicdanlarının sesinden uyuyamazlar.umarım bize tercih ettikleriyle mutlu olamazlar.

bende yeni ayrıldım sayılır.. ayrıldıktan sonra kendime baktım ne çok şey vermişim kendimden fedakarlıklarıma baktım.. çevreme baktım kimse yok sırf o istedi diye ne değerli arkadaşları eksiltmişim listemden.. yapayalnız kalmışım.. yüzüme gözüme baktım bu ben olamam dedim bitmiş bbakımsız ve ruhsuz.. sırf o kızmasın diye ne çok salmışım kendimi. değdimi hayır.. yazıklar olsun ona Allah bildiği gibi yapsın birdaha yüzünü dahi görmek istemiyorum.. ama toparlıyorum toparlıcam hayatın sonu değil ya. defolsun gitin nereye gidiyorsa.. içim buz gibi. canımı bu kadar acıtanda hayallerimi yerle bir etmesi..

duydum bunu sonra msj attım aradı benı ıste sana kızgınlıkla yaptıklarımın bedelını agır oducem dedı ıste baya bırseyler soledı 5 yılı nasıl sılebılır bılmıyorum ama bı kızgınlık nerelere geldı

ne kadar acı degil mi çok seviyosun değer veriyosun, ondan başkasını gözün görmüyo, çabalıyosun, herkese herşeye rağmen yanında oluyosun sevmeye devam ediyosun ama bir sürü yalanlar söyleyip sendeen ayrılıyo ve hemen başkasıyla yeni bir ilişkiye başlıyo üstelikte seni seviyorum diye diye. Tabiki verdiğimiz değerde emeklerde yanımıza kar kalıyo, acısı, yıllar geçmesine rağmen unutulmaması ve yüreğinin hep yanması cabası. En kötüsü de suçu hep kendinde araması.

evet ço0k acı halada aklımdan cıkmıyor bir turlu kendıde farkında bunların aslında dönse mbıle bırdaha kabul etmıceksın neden mı ınsan bır kere canı yanınca ıkıncıye butun hayallerı kırılıyor allah buyuk dönermı bılmıyorum msj faln atmayı kestım artık

evet ço0k acı halada aklımdan cıkmıyor bir turlu kendıde farkında bunların aslında dönse mbıle bırdaha kabul etmıceksın neden mı ınsan bır kere canı yanınca ıkıncıye butun hayallerı kırılıyor allah buyuk dönermı bılmıyorum msj faln atmayı kestım artık

Boşver kesinlikle arama mesaj atma eger o seni arada yada mesaj atarsa cevapta verme elinin altında bilmesin seni nasıl olsa orda hep diyemesin kaybetme korkusunu o da yaşasın. Ben çok geçte olsa bunu anladım. İşte arada bir aklıma geliyo üzülüyorum ama unutmak gerek yola devam etmek gerek çünkü o gayet güzel devam ediyo...

Son düzenleme:
merhaba kızlar..
ne çok günlerimi saatlerimi harcadım burda bir bilseniz..
söz yüzüğünü atmıştım bende ayrılmıştık deli gibi acı çekiyodum
sanki ciğerimi söküyolar gözümün önünde çocuğumu kesiyolar gibi..
sonra acı geçer gibi oldu hırs başladı toparlanmaya makyaj yapmaya hep onun için o görsün diye yalandan sosyalliğe kaydım.
lanetlemeler k*şar olmuşsn falan demeler ohooooo
sonra başkasıyla olduğunu öğrendim s*rtüğün iki bacağını ayırmak istedim
benden güzel mi kıyaslamalarına girdim bizimkine mesaj atıp kızla ayrılmasını sağladım ama ona hiç bi zaman dönmedim
gel dese gider git dese gözünün önünden kaybolur hale gelmiştim ne onur ne gurur kalmıştı kızım galenia napıyosun kendine gel dedim.
bi toparlandım ne onun için süslenip ona inat olsun diye gözünün önünde durdum, ne de onu umursadım yokmuş gibi davrandım
sonra hayatıma yakışıklı ve beni mutlu eden bi insan girdi değer verip el üstünde tutan biliyodum tabi hayatım boyunca onun için ağlamayacağımı uykusuz kalmayacağımı.
geçti...
tüm yaralarım kapandı siz siz olun gururun canı cehenneme demeyin hele karşıdan hakaret gördüyseniz adam oldu bak beni seviyo heycanıyla geri dönmeyin ilişkinin biteceği varsa yine biticektir. sonunu bildiğiniz kitabı okumayın.
öyle sizi görünce yazmak istedim insan geçte olsa toparlanıyor sonra geriye sadece keşkeler kalıyor
sizde benim gibi dersiniz benden çaldığın onca sene münasip bi yerlerine girsin canım diye
acınızı da çekiceksinz ağlıcaksınız da ama normal yaşantınızdan ödün vermeyin siz değerlisiniz...

Kızlar bana da yardım edin ne olur Bir sene oldu biz ayrılalı ama ben hala unutamamışım. Aştım sanıyordum, geçti gitti sanıyordum ama dün anladım ben hala baya baya seviyorum. O kadar kötü oluyorum ki aklıma geldikçe gözlerim doluyor. Üstelik ayrılırken çok kötü davrandı bana insan gibi ayrılamadık. Ben de acımdan hakaretler ettim ama gözümde zerre küçülmedi anlamıyorum. Hala yükseklerde benim için. Sevgilisiyle bile gördüm onu ama soğuyamıyorum bir türlü. Gururum incindi tamam ama bir gurur yüzünden de bir insan bu kadar süre unutulmaz mı? Ve en kötü tarafına ondan sonra kimse olmadı, kimseden hoşlanmadım bile. Burada insanlar eşlerinden dert yanıyor onlara bile imreniyorum ben de bir gün birine "eşim" diyebilecek miyim diye. Mutsuzum ne yapacağım bana bir akıl verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…