keşke senin gibi söyleyebilsemm
allah hepimize öyle kısmetler nasip etsinki ilerde iyiki diyelim inşallah..
Kızlar benım olayım şöyle baya ciidiydik 5 yıl olmustu artık aıles benı cok sevıyordu tabı oda benı cok sevıyordu aramızda bır olay gectı erkeklık gururunu kırcak bırseydı ama ayrılmaya kadar gıtcek bırsey deılgı ayrıldık 3 gun sonra aradı barıstık ıste yapamıyorum sana baktıkca aklıma o olay gelıyo sınırlenıyoruum dedı bıraz zaman dedı aradan 2 hafta gectı gece kapıma gelmıs gül atmıs ben gormedm ıste geldm gormedın gülü umrunda deılm rahatsz etmem dedı bana bırdaha konusmadık arada msjda konstuk hala kızgınım mahfettm ben dagıtım ck dedı salak salak seyler yaptım dedı falan bırıyle gorusmus senı gordm saedce senı sevdm faln dedı suan 2 ay oldu ayrılalı anlayamayorum neden barısamıyorz yada artık ıstemıyor mu benı
canım bence seni seviyor.sevmese neden kapına gelsin gül bıraksın.uzun soluklu ilişkilerde biraz nefes almak istiyo bu erkek milleti.biraz daha sabır et.döner gibi geliyo ama hayırlısı yinede
baskası var duydugum kadaruıyla msj attım hemen ne bıcım ınsanmıssın sen dedım işte aradı benı ben senı cok sevmıstım fln flın hem kabul ettı hem de etmedı gıbı konustu sanırım benı uzmekten korktu soyleyemedı baskasını sevdıgını daha onceden soyledı ama sadece senı gordum onda dedı konusmadım bıle dedı ama duyduklarıma gore gorusmusler bunlar 5 yıldan sonra bırden nasıl bıtırdı benı anlayamıyorum :S o kadar cok severken
ne kadar acı degil mi çok seviyosun değer veriyosun, ondan başkasını gözün görmüyo, çabalıyosun, herkese herşeye rağmen yanında oluyosun sevmeye devam ediyosun ama bir sürü yalanlar söyleyip sendeen ayrılıyo ve hemen başkasıyla yeni bir ilişkiye başlıyo üstelikte seni seviyorum diye diye. Tabiki verdiğimiz değerde emeklerde yanımıza kar kalıyo, acısı, yıllar geçmesine rağmen unutulmaması ve yüreğinin hep yanması cabası. En kötüsü de suçu hep kendinde araması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?