merhaba kızlar..
ne çok günlerimi saatlerimi harcadım burda bir bilseniz..
söz yüzüğünü atmıştım bende ayrılmıştık deli gibi acı çekiyodum
sanki ciğerimi söküyolar gözümün önünde çocuğumu kesiyolar gibi..
sonra acı geçer gibi oldu hırs başladı toparlanmaya makyaj yapmaya hep onun için o görsün diye yalandan sosyalliğe kaydım.
lanetlemeler k*şar olmuşsn falan demeler ohooooo
sonra başkasıyla olduğunu öğrendim s*rtüğün iki bacağını ayırmak istedim
benden güzel mi kıyaslamalarına girdim bizimkine mesaj atıp kızla ayrılmasını sağladım ama ona hiç bi zaman dönmedim
gel dese gider git dese gözünün önünden kaybolur hale gelmiştim ne onur ne gurur kalmıştı kızım galenia napıyosun kendine gel dedim.
bi toparlandım ne onun için süslenip ona inat olsun diye gözünün önünde durdum, ne de onu umursadım yokmuş gibi davrandım
sonra hayatıma yakışıklı ve beni mutlu eden bi insan girdi değer verip el üstünde tutan biliyodum tabi hayatım boyunca onun için ağlamayacağımı uykusuz kalmayacağımı.
geçti...
tüm yaralarım kapandı
siz siz olun gururun canı cehenneme demeyin hele karşıdan hakaret gördüyseniz adam oldu bak beni seviyo heycanıyla geri dönmeyin ilişkinin biteceği varsa yine biticektir. sonunu bildiğiniz kitabı okumayın.
öyle sizi görünce yazmak istedim insan geçte olsa toparlanıyor sonra geriye sadece keşkeler kalıyor
sizde benim gibi dersiniz
benden çaldığın onca sene münasip bi yerlerine girsin canım diye
acınızı da çekiceksinz ağlıcaksınız da ama normal yaşantınızdan ödün vermeyin siz değerlisiniz...