Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

haklısın canım gerçekten böyle boş boş olmuyo yeni heyecanlar gerekiyo sıkıldım artık bizim de sevilmeye,birisi tarafndan baş tacı edilmye hakkımız var :)

evet tatlım güzel tatlı söz duymayalı romantizm denilen şeyi unutmaya başladım bu arada mesaj sayın dolsaydı özelden konuşabilirdik daha iyi olurdu

malesef canım hayat böyle işte...toparlamak imkansız artık

gerçekten üzüldüm, yine bir gün senin bir yorumunu görüp mutluluğunu paylaşmıştım, şimdi de böyle ayrılığını görmek gerçekten üzdü beni.

o kadar asker yolu bekledin, şafak için doğan güneş dedin...

belki kafası askerde karıştı döndü ve normal yaşama adapte olmadı...
Bilemiyorum, o günler mutluluğun öyle güzeldi ki.. nasıl kıyabildi sana...

kadınları anlamak güç derler ama bu erkek milletinin de kalır yanı yok

umarım hakkında hayırlısı olur..

bizimde ayrılalı 1bucuk ay oldu bu süre içinde ona msj atmadım oda atmadı.ama bugun onu gördüm aglamamak ıcın kendımı zor tuttum ıcım çook kötü oldu.sureklı o gördgum an gözumun onune geldi.eve geldigimde agladım ve o duygusallıkla malesef msj attım.görmeseydim atmazdım ama görunce çok tuhaf oldum.attgımada çok pişmanım cunku sürekli görücegım biri

keşke mesaj atmasaydın tatlım onun şimdi bi yerleri de kalkmıştır ama seni anlıyorum bende kendimi tutmyp hep msj atıyodm sen canını skma pişman oluck olan o sen değilsn .s

keşke mesaj atmasaydın tatlım onun şimdi bi yerleri de kalkmıştır ama seni anlıyorum bende kendimi tutmyp hep msj atıyodm sen canını skma pişman oluck olan o sen değilsn .s

adam pişman olacağı yerde ortak arkadaşlarımıza benimle bidaha görüşmek istemediğini söylüyor

Merhaba kızlar, size güzel birşeyler söylemek için geldim Bu konu daha başlardayken buraya yazıyordum 3,5 senelik ilişkim bitmişti kaç ay süründüm ağladım buraya yazdım benim ayrılığımın geri dönüşü olmadı hep Allahtan hayırlısı dedim.Anladımki bu öyle içine atarak yada bastırılarak yaşancak birşey değil.Arkadaşların avutsada düzelmek istemek iyileşmek istemek bizim elimizde.Biz istemedikçe hiç bir şey düzelmiyor bu hayatı kendimize cehennem edende biziz cennette.Bende bıraktım zaman geçsin iyileşsin yaralarım diye.Rabbimde yardım etti karşıma çok iyi bir insan çıkardı.Yeniden kalbim çarptı aşık oldum ve sevdiğim aşık olduğum adamla evlendim. çok mutluyum şimdi.Rabbim gerçekten hayırlısını vermiş kaderimi daha güzel çizmiş.Bir daha sevemem diye sakın düşünmeyin.sevebilirsiniz.Bir örnek olsun diye burda paylaşımda bulundum.Yaşamanız gereken acıyı yaşayın ama zamanında bitirin çünkü geçen her geçen gün o güzel ömrünüzden gidiyor.Herkesin mutlu huzurlu aşk dolu bir yuva kurması dileğiyle

an itibariyle ayrıldım..6. seneye girmiştik..cok küstük ayrıldık barıştık..sanırım laçkalaştık artık..ne onla ne onsuz durumuna gelmiştim..ve anladımki mantıklı olan onla olmamak..ama inanın suan cok rahatladım

Boşlukta gibiyim sanki 4 senenin ardından, bakıyorum da hayatıma işlemiş resmen. Baktığım heryerde onu görüyorum, arkadaşlarımız bile ortak arkadaşlarımız olmuş zamanla. Şimdi arkadaşlarım bana hak vermiyorlar, ama benim bundan başka çarem yoktu ya ailemin beni reddetmesine rağmen onunla kaçacaktım (ki ne ev kuracak paramız ne de doğru düzgün bi işi vardı, dahası onun ailesi de hemen evlenmemizi istemiyordu) ya da ayrılacaktım. Hala onu seviyorum, ve Allah a dua ediyorum eğer hayırlıysa bizi bi şekilde kavuştursun, değilse unuttursun diye.

Sevdiğim benden ayrılınca ben de ondan ayrıldım sayıldı demiş ya şair benimki de o hesap :)

O istedi bitmesini, bitti. Bana tek bir söz hakkı bile bırakmadı. Hemde hiç sebepsiz.
6 ay boyunca bana deliler gibi aşık oldugunu, benimle yuva kurmak istediğini boy boy çocuklar yapmak istedigini ve bu hisleri ilk kez yaşadıgını soyleyen adam hiç sebepsiz sırf "trip atıyormuşum" diye terketti.. Uzatmaya gerek yok bitti bu kadar dedi...
Sevgi bu kadar basit bir şey miymiş şaşakaldım.. Rabbim olanları görüyor, kalbimin acısını da yakanı da.. Allah'a havale ediyorum. Çok kez gördük hiç gelmeyecekmişçesine gidip sonradan pişmanlıkla geri dönenleri. Rabbimin yüce adaletine sığınıyorum.

ALLAHIM ÇOK BÜYÜKSÜNNN

bende geldim aranıza bende terk edildim sayılır ayrılık konusmamızı bile kuzeni yaptı beyfendi zahmet edip yapmadı cok koydu bee teyzeside ilişki durumunu degiştirmesie cok sevnmiş utanmadan işte bu yazmıs insan sevisede belli edermi be

tam aradıgı kızmısım bana öle diyodu sonra da cok agır baslı ona yaak uyduramazmısım öyle dedi bnm pislk sevgilimde içim nasıl kanıyor varya

her karanlığın arkasından mutlaka güneş açacaktır..
üzülmeyin kızlarrr vardır rabbimin bir bildiği..

herseyin ilkleri ile dolu kocaaa 5 sene..
askerden geldi bir degisim icine girmisti aylarca bekledim sabrettim duzelir askerlik psikolojisi ha gecti ha gececek diye 1 sene bekledim gecmedi gecmeyecekti...
aldatiliyormusum meger amcasinin oglunun eski nisanlisi ile :44:
salak kafam annesi aradi inandirdi beni yok kizim oyle degil kiz kancayi takti cok eski resim onlar diye saf salak asik ben baristim bu adamla baktim icimde buyuk pismanlik neden baristin diye dayanamadm yine ayrildim mutlu degildim cunku huzurlu degildim..
aradan zaman gecti aldattigi insanla beraber istedigimiz tarihte
cok kotu zamanlarim oldu canim cok yandi ama pes etmedim kusmedim hayata isyan etmedim rabbime 5 sene boyunca dua etmistim zaten ''RABBIM BU INSAN HAKKIMDA HAYIRLISI ISE GUZEL HUZURLU BI YUVA KURMAMI NASIP ET DEGIL ISE NIKAH MASASINDAN KALKICAMI BILSEM NASIP ETME UZAKLASTIR HAYATIMDAN'' hayirlisi boyleymis demek ki rabbim onu benden uzaklastirdi...

hayat siz ne isterseniz onu verir siz mutlu olmak istiyorsaniz mutlu olursunuz ama aci ile beslenmek isterseniz aci ile mutlu olursunuz...
hersey sizin elinizde arkadaslar hayatta kimse vazgecilmez degildir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…