haklısın canım gerçekten böyle boş boş olmuyo yeni heyecanlar gerekiyo sıkıldım artık bizim de sevilmeye,birisi tarafndan baş tacı edilmye hakkımız var :)
evet tatlım güzel tatlı söz duymayalı romantizm denilen şeyi unutmaya başladımbu arada mesaj sayın dolsaydı özelden konuşabilirdik daha iyi olurdu
malesef canım hayat böyle işte...toparlamak imkansız artık
evet tatlım ya daha yeniyim ya malesef olmuyo :)
bende yeniydim canım http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...eyenlerin-paylasim-alani-27.html#post26360225 burdan mesaj sayımı doldurdum belki yardımcı olur sanada
bizimde ayrılalı 1bucuk ay oldu bu süre içinde ona msj atmadım oda atmadı.ama bugun onu gördüm aglamamak ıcın kendımı zor tuttum ıcım çook kötü oldu.sureklı o gördgum an gözumun onune geldi.eve geldigimde agladım ve o duygusallıkla malesef msj attım.görmeseydim atmazdım ama görunce çok tuhaf oldum.attgımada çok pişmanım cunku sürekli görücegım biri
keşke mesaj atmasaydın tatlım onun şimdi bi yerleri de kalkmıştır ama seni anlıyorum bende kendimi tutmyp hep msj atıyodm sen canını skma pişman oluck olan o sen değilsn .s
Sevdiğim benden ayrılınca ben de ondan ayrıldım sayıldı demiş ya şair benimki de o hesap :)
O istedi bitmesini, bitti. Bana tek bir söz hakkı bile bırakmadı. Hemde hiç sebepsiz.
6 ay boyunca bana deliler gibi aşık oldugunu, benimle yuva kurmak istediğini boy boy çocuklar yapmak istedigini ve bu hisleri ilk kez yaşadıgını soyleyen adam hiç sebepsiz sırf "trip atıyormuşum" diye terketti.. Uzatmaya gerek yok bitti bu kadar dedi...
Sevgi bu kadar basit bir şey miymiş şaşakaldım.. Rabbim olanları görüyor, kalbimin acısını da yakanı da.. Allah'a havale ediyorum. Çok kez gördük hiç gelmeyecekmişçesine gidip sonradan pişmanlıkla geri dönenleri. Rabbimin yüce adaletine sığınıyorum.
ALLAHIM ÇOK BÜYÜKSÜNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?