Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Son 1 saat ( şarkıya bak bende uzun bir yola gittin farzederim kandırırım kendimi ne yapayım bütün hatıralarımada saygılar arz ederim ama unuturmuyum asla niye unutayım
canım yanıyo yaaaaaa bağırmak istiyorum son defa onunla konuşmadığım için pişman olurmuyum yada konuşursam niye konuştum keşke konuşmasaydım dermiyim hangi tarafım ağır basar ooffff

son mesajında veda bile ederken seni sevdim unutamıcam gibi bişi yazmamış aramassam dahamı mutlu olurum arasam herşey değişebilir başa dönülür belki ama bi karar verdim ve bu kararına saygı duyup aramamam dahamı doğru yarım saat kaldı yarım saat sonra geri dönüşü olmucak ama o sadece veda etmiş seni özlicem unutamadım hep sevdim bile dememiş ki ooofffffffff

saat 11:45 hoşçakal bi tanecik aşkımm dikenli pamuğum hoşçakal.. su akar yolunu bulur buda buraya kadarmış...

şunu farkettim..çok değil bi kaç hafta öncesine kadar ben de burda sızlnıyordum..geri döencek mi seviyor mu vs..
ama bu süre içinde kendimce farklı kararlar aldım ve uygulamaya başladım..ayrılığın üzerinden 2 ay geçti bu sürede 2 kere bağlantımız oldu..ama tekrar olmayacağını anladım..
ben kendi adıma çaba gösterdim elimden geleni yaptım dedim içim rahat bundan sonrası benim sorunum değil..kendime döndüm..spor yapıyorum..yeni arkadaşlıklar kuruyorum..kitap okuyorum..normale dönmeye başladım..acı da yok artık.

size tavsiyem kendinize dönün..bunun tek yolu bu..kendinizi geliştirin..ama mutlaka kendiniz için bişeyler yapın..o kişiyi de bırakın kendi haline..istiyorsa çaba gösterecektir zaten..istemiyora da yapacak bişey yok..siz güçlü olursanız sizin bu gücünüzden etkilenip o da döner belki size

dönmezse de zaten unutmuş olacaksınız..belki hiç istemeyeceksiniz..kimse sizden önemli değil

nerhaba çok fazla acı çekiyorum bende ayrıldımmı ayrılmadımmı daha belli değil yıllarca aşk çoşkusuyla 6yılımı geçirdiğim sevgilimi 2ay önce şiddetl kavga edip ayrı olduğumuz bir dönemde 1 aydır başka kızla msjlaşıyor olarak yakaladım hemde o gün ana barışalım falan filan diyordu.sonra af dileyeceğine benden tamammen soğudu ne arıyor ne soruyor okızla değilim ama senle olup olmama konusundada düşünmem lazım diyor utanmadan ben napayım ya ne tabi yaptığım en büyük aptallık obnları yaparken ben çekip gideceğime yalvardım yakardım ona gururum yok oldu çok kötüyüm çok

bayramın ikinci günü terkedildim.aynen şu cümlelerleSEN ÇOK HANIM BİR KIZSIN BEN HOVARDAYIM SENİ ÜZERİM KIRARIM YAZIK OLUR KENDİNE İYİ BAKbayramım zehir oldu.milletin güldüğü olaylara ben ağladım ama onada hep söylediğim gibi ben onurluyum bir gururum var ve peşinden koşmam.onun gözünde güçlü bir insan olmaya çalışırken farkına varmadan gerçekten güçlenmişim.ve çok büyük bir haz veriyor kızlar.kendi kendinize bunu telkin edin.o adamların gözünde onurlu bir insan olmak o kadarda önemli değil ama kendine olan saygısı artıyor insanın.silkenenin ve kendinize gelin.beni öldürmeyen acı daha güçlendirir.paylaştığım yazıyı tekrar paylaşıyorum.bakınız bir alt

Terk edilen hemen herkes, bir gün, kendisini terk eden o 'vicdansız'dan intikam almayı hayal eder. Akla gelen ilk intikam yöntemi de onu yeniden kendisine aşık etmek, sonra onun yaptığı gibi ansızın terk etmektir. Sanılır ki, o da aynı acıları çekecek ve ne kadar kötü bir şey yaptığının farkına varacak... Hayır, sevgili okur. Bu hayal hiç gerçekleşmemiştir. Giden geri dönmemiştir. Dönenlerse yine sevgiyle karşılanmış, ilişkiler kaldığı yerden devam etmiştir. Çünkü geride kalan aşıktır ve zaten sevgilisinin geri dönmesini istediği için intikamı falan bir anda boşverir. Ben size bu yazıda intikamı değil ama sizi terk edene "Ne yaptım ben?" sorusunu sordurmanın yollarını anlatacağım. Sizi terk edeni 'değersizleştirirseniz' kendi açınızdan ufak çaplı bir intikam da almış olursunuz. Nasıl mı değersizleştireceksiniz? Okuyun lütfen...

1- İRTİBAT KURMAYACAKSIN

Kesinlikle aramayacaksın. Mesaj yollamayacaksın. İnternetten irtibat kurmayacaksın. Aramak için 'Ama doğumgünü', 'Ama çok hastaymış' gibi bahanelerin arkasına da sığınmayacaksın. Bir iş nedeniyle ya da çok çok zorunlu hallerde aramak durumunda kalırsan mümkün olduğunca kısa görüşüp sadece o konuyla ilgili konuşacaksın. Hatırını, nasıl olduğunu falan sormayacaksın. Telefonu kapatırken 'Kendine iyi bak', 'Hoşçakal', 'Görüşürüz' gibi cümleleri de kullanmayacaksın. Sadece zamana göre 'İyi günler' ya da 'İyi akşamlar' deyip telefonu kapatacaksın.

2- ARARSA UZATMAYACAKSIN

O ararsa telefonu açacak ve aramasından rahatsız olmuş gibi, bir an önce kapatmak istermiş gibi konuşacaksın. İmalı cümleler sarf etmeyeceksin. Örneğin "Nasılsın?" diye sorduğunda asla "İyi olmaya çalışıyorum" gibi cevaplar vermeyeceksin. "Bu ara çok yoğunum, kapatmam gerekiyor" deyip telefonu sen kapatacaksın. Bu hareketinin eski sevgilinin telefona bir süre aptal aptal bakmasına neden olacağından hiç şüphen olmasın. Böyle yaptığında seni tekrar arayabilir, "Bu kadar mı çabuk vazgeçtin benden?" gibi sorular sorabilir. Sakın kanma, yumuşama. Ona "Hayat devam ediyor, kimse aşk acısından ölmüyor" diye cevap ver.

3- ESKİ ARKADAŞLARA DÖNÜŞ

Sevgiliyken görüşmeni istemediği arkadaşlarınla hemen görüşmeye başlayacaksın. Birlikte dışarı çıkacaksın, eğleneceksin. Üstelik bu gezmelerde bir zamanlar onun gitmeni istemediği yerlere gideceksin. "İyi de nereden haberi olacak?" deme, mutlaka olur. Bu işler böyledir, hayatlarını birileri arasında laf taşıyarak geçiren insanlar vardır. Onlar hemen devreye girer ve eski sevgiline, "Seninkini bilmem nerede bilmem kimlerle gördüm" diyecektir. Bu da onu kudurtmaya yetecektir.

4- GİYİMİNİ, SAÇINI DEĞİŞTİR

Siz sevgiliyken, giyim tarzına, saç şekline karışıyordu değil mi? İstediğin saçı yaptıramıyor, istediğin gibi giyinemiyordun. Hayatını hep onun istediği gibi planlıyordun. Şimdi özgürsün. İstediğini giyebilir, istediğin saçı yaptırabilirsin. Seni değiştiremediğini, sadece dönüştürmeye çalıştığını ama bunda da başarılı olmadığını göstermelisin. Yeni giyim ve saç tarzınla çektirdiğin fotoğrafları zamanz geçirmeden sosyal paylaşım sitelerine koymalısın. Mutlaka haberi olacak ve afallayacaktır.

5- SENİ GÖRMESİNİ SAĞLA

Onun bulunabileceği yerlere gitmekten çekinmeyeceksin. Ama asla yalnız gitmeyeceksin. Karşı cinsten biriyle gidip sevgili gibi de görünmeyeceksin. Bu seni onun gözünde 'ezik' konumuna sokar. Ama grup halinde gidip onun gözünün içine baka baka eğlenirsen hedefi 12'den vurmuşsun demektir. Gittiğin yerde aşırı dikkat çekici davranmayacaksın ama oturduğun yerde de kalmayacaksın. Hiçbir şey olmamış gibi, bu ilişki hiç yaşanmamış gibi davranacaksın. Onu gördüğünde sadece hafif bir gülümseme ile selam verecek ve konuşmayacaksın. Gelip hatırını sorarsa birkaç kısa cümleyle geçiştirip eğlenmeye devam edeceksin.

6- ARKADAŞLARINA ONU SORMAYACAKSIN

Bir arkadaşıyla karşılaştığında asla onunla ilgili "Ne yapıyor?", "Nasıl?" gibi sorular sormayacaksın. Hiçbir şekilde ondan söz etmeyeceksin. Çünkü emin ol arkadaşı ona "Eski sevgilinle rastlaştık bugün" dediğinde "Beni sordu mu?" diye soracaktır. Arkadaşı ise "Hayır hiç sormadı" dediğinde moraracaktır. Arkadaşı sana "Ayrıldığınızı duydum, nasılsın iyi misin?" diye sorarsa "Tabii ki iyiyim, ben ondan önce de vardım, şimdi de varım" diyeceksin.

7- PİŞMANLIK DUYMAYACAKSIN

Bu ilişkide hatalı olan sen değildin. Öyleyse ilişkiden pişmanlık duymak yerine "Güzeldi, yaşandı ve bitti" mantığını beynine yerleştireceksin. Ayrılık hüznünü paylaşmak isteyen arkadaşlarına "Ne yani evlenecek miydik? Her ilişki gibi süresi doldu ve bitti. Bunda büyütecek bir şey yok" diyeceksin. Bu onun kulağına gidecek mi? Evet gidecek. İlişkiler bittiğinde ortak arkadaşlar bu konuyu aylarca gündemde tutar. Böyle dedikodular çok sevilir çünkü.

8- SPOR YAP, İŞİNE, OKULUNA SARIL

Sevgili yoksa insana çok zaman kalır. Eskiden, işten ya da okuldan arta kalan zamanını mümkün olduğunca sevgiliyle geçirmeye çalışıyordun değil mi? Şimdi böyle bir zorunluluğun kalmadı. Spor yapmak insanı eski sevgiliyle ilgili düşüncelerden uzaklaştırır. Ayrıca daha zinde ve fit olacağından eski sevgilin seni gördüğünde "Ben kimi terk etmişim?" diyecektir. Okuluna ve işine de ağırlık ver. Onun yüzünden belki sınıfta kaldın, belki işinde terfi edemedin. Şimdi acısını çıkarma zamanı. Başarılı bir öğrenci ve başarılı bir personel olabilirsin. İlişkiniz sırasında sana "Beceriksiz" demişse, bunun böyle olmadığını da kanıtlayabilirsin.

9- HEDİYELERİNİ GERİ GÖNDER

Özel günler için aldığı tüm hediyeleri paketle ve geri gönder. Altın, pırlanta gibi değerli hediyeler varsa onları gönderme ve sat. Diğer hediyeleri gönderirken içine "Aldığın yüzüğü, kolyeyi geri gönderemiyorum çünkü sattım. O parayla da tatile çıkıyorum" gibi bir not yaz. Bu onu delirtecektir. Sende kalan eşyaları varsa onları da mümkünse çöp poşetlerine doldur ve bir kargo şirketiyle adresine gönder. Bu hareketin "İşte gözümdeki değerin bu" anlamına gelecektir ve eski sevgilini morartacaktır.

10- ÖLDÜRÜCÜ DARBE YENİ FLÖRT

Öldürücü darbe yeni flörtün olacaktır. Mümkünse yine ortak çevrenizden seçeceğin bir sosyal arkadaş (sevgili değil dikkat!) yeni partnerin olarak yanınızda boy göstermeye başladığında çok şaşıracaktır. Hele hele cıvıl cıvıl haliniz, neşeli tavırlarınız, bakımlı görüntünüz bu yeni flörtle birleştiğinde o soruyu sordurmayı garantilemişsiniz demektir. Hangi soru mu? Tabii ki "Ben ne yaptım tanrım?" sorusu...

Aslında belki de senin için daha iyi olmuştur.
Belki uzakta olunca arayıp sormaz ve senin kendini toplamana izin verir.
bundan sonra ne nasıl olur hiç bilmiyorum ki gözlerim hala yaşlı..
tam toparlanıyorum bir iz bırakıp beni dağıtıyo bizim yollarımız zaten ayrılmamışmıydı böyle öldürücü darbeler niye vuruyo bu kadarmı vicdansız..
zaman istiyorum dua bide...

bu adam hakaret eden saygısız ve blöfçü biri bence..bu da senin dikkatini çekmek için yaptığı bir oyun..sen de buna inanıp üzülüyor musun??
bence yalan söylüyo blöf yapıyo..çok çocukça dikkat çekme oyunları

kanma bunlara kendini üzmekten zevk mi alıyosun

bazı insanlar acı çekmekten haz duyarlarmış.

evet canım bu adam hakaret eden o saygısız.. benimde bi yanım inanmıyo yalan söylüyo yazmıyorum diye beni hassas yerlerimden vuruyo diye düşünüyorum.. ama bi anda aklım dağılıyo kendimi yiyorum zaman ne göstericek bakalım ben tama iyiyim kendimi toparladım dediğim anda canımı yakıo hep hep ama

bazı insanlar acı çekmekten haz duyarlarmış.
benim biraz bunalım yapım var çok takıyorum kafama bir sürü kitap aldım okumaya başladım bakalım

ben iki ay önce ayrılmıştım sevgilimden. terk edilmiştim daha doğrusu. ama hala bekliyordum umudum vardı çünkü seni seviyorum diye diye bitirdi.
şimdi kalkmış iki aydan sonra msj atmış ben ne pislik bi insanım seni ne kadar üzdüm diye. beni unutup mutlu ol lütfen diyor.
allak bullak oldum. benim hep umudum vardı ama yok artık. ne yapacağımı şaşırdım. ona güçlüymüşüm gibi cvp verdim ama çok kötüyüm çok.
nasıl geçicek ne olucak bilmiyorum. yok olmak istiyorum. bunu söylemek için neden msj atıyor ki bana neden.

canım aslında kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş ama neyse sana elimden geldiğince yardım etmeye dertleşmeye çalışıyım.seninle tıpatıp aynı durumda bnm bi arkadaşım vardı onlarda 2 ay ayrı kaldılar falan ben hep arkadaşıma merak etme pişman olcak o arıcak seni diyodum hakkaten dediğim gibi oldu.seni de msj atması falan pişmanlığından ve direk barışalım diyememiş naz yapmışmı desem öle bişey işte.yani sen gerçekten barışmak istiyosan ki anladığım kadarıyla öyle karşısında sağlam dur konuş halletmeye çalış sorunu.ayrılık ilk akla geln şey olmasın ne olursa olsun bunu ona anlat anlamsını sağla.ama bence gerçekten ondan uzaklaşmanı istediği için unut beni demiyo

bilmiyorum ki yaa. ben ona güçlü göründüm zaten. onu sevdiğimi ama güçlü olduğumu da gösterdim. hiç öyle duygu sömürüsü yapmaya çalışmadım. senin mutlu olman için bitti ben de bunu kabulleniyorum dedim. teşekkür ederim diyo. ama nasıl bu kadar güçlü durabiliyosun diyo. sonra ben senin gibi bi insanı nerden bulcam bi daha diyo. şaka gibi her şey. yani neden böyle yapıyo ki. kendi vicdanını mı rahatlatmaya çalışıyo, kendini mi hatırlatmaya çalışıyo yoksa seviyo da yüzü mü yok anlayamıyorum. ne düşünmeliyim nasıl olmalıyım. attığı mesajlar öyle çelişki dolu ki. ben de bi daha konuşmayalım hiçbir şekilde lütfen yardımcı ol bana dedim. tamam demiş. o kadar. daha bi sürü mesaj var da işte hatırladıklarım bunlar. ne düşünmeliyim ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…