Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

özür dilemek için aramayacaksa hiç aramaz umarım tekrar. aradıkça başa dönüyorum. aramasın ki ben de beklemeyeyim kendime yeni bir hayat kurmaya çalışayım güçlü olmaya çalışayım. yoksa bunun sonu yok.

peki sana yeniden başlayalım dediğinde evet cevabını alcağını biliyomu.hayır demenden korkuyo olabilir.oyüzden sadece pişmanlığını dile getiriyodur belki.gerçekten çok güçlüsün hayran kaldım sana keşke bende senin gibi güçlü durabilsem

ya normalde bilmiyodur belki ama sonuçta onu hala sevdiğimi söyledim. oyun oynamak istemedim. çok dürüst bi ilişkiydi bitecekse de oyunlarla bitsin istemedim. işte nasıl bu kadar güçlü olabiliyosun dedi o da nasıl bana kızgın değilsin dedi. onu hala sevdiğimi söyledim. sonra lütfen beni unutup mutlu ol dedi ben de deniyorum bunu çok istiyorum ama benim hala umudum var bitiremiyorum o umudu dedim. yapma nolur dedi. öyle işte. barışmak isteseydi söylerdi. içimdeki her şeyi söyledim. demek ki ciddi bu konuda. ama işte madem öyle neden msj atar gecenin bi yarısı insan bunları söylemek için. benim canımı yakmaya çalışmaz biliyorum. öyle düşkündü ki bana artık çevremizdekiler onunla dalga geçerdi. bu hale nasıl geldik bilmiyorum ama beni üzeceğini bileceği bir şeyi yapmaz bilerek.

canım erkekleri anlamak mümkün değil ama bence 2 ay sonra beni unut mutlu ol demek için kimse kimseyi aramaz.sen en doğrusunu yapmışsın içindekileri olduğu gibi söylemekle bekle biraz zamanla bence özür de gelicek ardından barışcaksınız da ben inanıyorum.bunları 2 ay ayrı kalıp msj atmasına dayanarak söyleyebiliyorum

inşallah öyle olur canım ya. bi tarafım senin gibi düşünüyor bi tarafım iyimser olma diyor. yine gelgitlerle dolu günler beni bekliyor galiba.

insanın o iç sesleri insanı öldürüyor zaten.içinde bi iyi bi kötü bişeyler var sürekli birbirleriyle didişip duruyor bu aradada seni yiyip bitiriyorya fena bi durumm

öyle ya belirsizlik mahvediyo insanı. bi daha hiçbir şekilde gelmeyeceğini bilsem inan ki daha mutlu olurum. ama tüm bu mesajlarına rağmen emin olamıyorum bi gün karşıma çıkıp da özür dilerim demeyeceğinden. ben ne kadar arama görüşmeyelim dersem diyeyim kendi bildiğini okuyacak biliyorum. ama şu önümüzdeki bir ay aramazsa daha iyi olurum sanki.

off çok öfkeliyim çok üzgünüm...
nasıl geçicek ne zaman geçicek nasıl dayanıcam aklım almıyor.
Dün yazdıklarını okudum canım varmı bi gelişme..dün ne güzel güçlüydün bugunde öyle ol bundan sonrada nasıl dayanıcam deme üzülme belirsizlik zor önce bu belirsizliği bitir bi şekilde..
dünde kötü bi gündü benim için bundan sonra iyi olmak istiyorum artık

kızlar size tavsiyem hayatınızın en güzel yıllarını oyunlarla geçirmeyin..yani acaba şöylemiydi böylemiydi beni seviyordu da neden gitti..

ortada sadece bir gerçek vardır gerisi gereksiz teferruattır..sizi acabalara boğan ve bir adım öne gitmenizi engelleyen..bunu ben de uygulamaya başladım..belirsizliğe son verin hem kafanızda hem kalbinizde..

bence bize acı çektiren kişileri hayatımızdan bir çırpıdsa çıkaralım..en azından bunun için çaba gösterelim..hayat felsefemiz bu olsun..kimsenin bizi üzmeye hakkı yok..

kimbilir belki de giden çok güzel başlangıçlar hediye etniştir bize..şimdi farkına varamasak da

yok canım en son sabah sinirlendim içimdeki kalanların hepsini msj attım ve beni bir daha hiçbir şekilde aramamasını istedim. görüşmeye çalıştıkça çok çok daha fazla yanıyor canım. şimdi iyiyim en azından içimde kalmadı. ama işte yine de beynimin bi köşesinden küçük bi ses 3 ay 5 ay artık ne kadar bilmiyorum ama bi süre sonra döneceğini söylüyor. ama dönmese bile geçecek biliyorum. sadece zaman.
senin konunu da biliyorum canım sende var mı bi gelişme gidip gitmediğinden haberin var mı?

bunu yapabilsek keşke hepimiz. ama aynıyız işte yapamıyoruz. en sinirli anımızda bile bi anda silip atamıyoruz hiçbir şeyi. ben daha resimleri bile silemedim. o kadar güçlü değilim henüz. umarım yapabilirim.

yeni olduğu içindir..zaman zaman zaman diyorum sadece..ama bu zamanı verimli kullanmak hayat felsefeni belirlemek senin elinde..kendine dönmek..kenini geliştirmek bunlar elinde en azından..bunları yaptıkça güçleneceksin..güçlendikçe herşey daha kolay olacak

Bugün tam 1 ay oldu.Etrafımdaki herkes diyordu ki 1 ay sonra adını bile hatırlamayacaksın.Hani unutacaktım,hani acı çekmeyecektim ? İşin içine özlem de girince daha da arttı bu acı.Aslında 10 gün öncesinde bu kadar kötü değildim,alıştırıyordum kendimi.Bayramda bir aradı,umutlandırdı.Sonra hiç iletişim kurmadı.İşte bu mahvetti beni.Birkaç gün öncesine kadar her dışarı çıktığımda karşılaşma ihtimalim vardı en azından.O yüzden bu kadar acımıyordu canım.Şimdi ikimizde farklı şehirlere gidiyoruz.O çoktan gitti bile.Artık buranın da tadı yok,demek onu görmek için çıkyıormuşum hep dışarı.Şimdi bakıyorum etrafıma,biliyorum ki o uzaklarda.Haftaya bende gidiyorum başka bir şehire.Orda yapayalnız olacağım,hem onsuz hem ailem olmadan,bir başıma.Kendimi çok güçlü sanardım hiç değilmişim meğer.Bunların hepsini nasıl atlatacağım ? Hiç bilmediğim bir şehirde,hiç tanımadığım insanlarla..Çok zor,çok.

benim iki aya yaklaştı canım. adını bile hatırlamamak zor ama bir şekilde acın geçiyor yavaş yavaş. iletişim kurmamak önemli. ben iki gün önce konuştum yine başa döndüm ama biliyorum ki bu da geçicek. sen de böyle düşün. hayatımda kimbilir ne güzellikler mutluluklar beni bekliyor diye düşün. zor biliyorum ama dışarıya çık ve başka şeylerle uğraş kafanı dağıtmaya çalış. şu zamanında en iyi yapabileceğin şey düşünmemek. lütfen kendini bırakma. iyi ya da kötü yaşadım bitti diye düşün.

Askere gitmişti nereye gittiğini bile bilmiyordum hiçbir zaman hiçbir şekilde haberini almamıştım
geçen onun tanıştırdığı bir kız bana faceden yazdı hiç konuşmuşluğumuz yoktu kızla şaşırdım
önce okulla ilgili bir şeyler sordu sonra siz napıyorsunuz nasıl gidiyor dedi
biz bittik canım ya çok oldu dedim kız şaşırdı hadi ya neden ki çok iyi gidiyordu falan filan sonra dedi ki askere nereye gittiğini merak ediyor musun söyleyim mi dedi ben de söyle:) dedim face onun durumuna yazdığını kopyaladı bana işte şurada askerim falan yazmış ben de hımm face ile ilgileniyormuş yani hala dedim güldüm kız ya aslında o seni gerçekten seviyordu niye böyle oldu bilmiyorum dedi ben de hayır o gerçekten sevmedi hiç dedim kız ısrarla hayır seviyordu dedi sonra kız bana anlattığın kadarıyla şöyle bir çıkarım yaptım bence o ilişkiniz çok yıpranıyormuş görüşememekten askerde de hiç doğru düzgün görüşemeyeceksiniz uzunca bir süre o yüzden sen üzülme daha fazla yıpranmayın diye öyle yapmıştır dedi ben de o bana hiç umut vermedi hem ben yapmam ama hayatıma başkası da girebilirdi o bunları göze aldı dedim. Bilmiyorum canım ya bence böyle gelişmiştir daha çok üzülmeni istememiştir dedi.
Ben artık ondan tüm umudumu kesmiştim şimdi yeniden başa dönüyor gibi hissetmeye başladım bir de dua etmiştim eğer dönecekse en ufak bir haberini alayım diye haber olarak aklımdan geçen de nerede askerlik yaptığı falandı
Ben tekrardan umutlanmak istemiyorum ama sanki kız onun ağzından konuştu gibime geldi hiç yoktan kafam karıştı bir de ettiğim dua var çok kafam karıştı
Ben normalde dönse kabul etmezdim zaten de umudum yoktu ama yarın bir gün bu sebeple karşıma çıkarsa ona hak vereceğim çünkü nedeni çok sağlam
Kızlar siz olsanız ne düşünürdünüz ben boşuna umutlanıyorum değil mi ?

Umarım geçer.Bir de şimdi birbirinden çok uzak şehirlerde olacağız.Buradayken neredeyse her gün karşılaşıyorduk.O yüzden işin ciddiyetini yeni yeni anlamaya başladım.Bayramın ilk gününden beri hiçbir şekilde iletişimimiz olmadı.Ona karşı hep güçlü görünmeye çalıştım,başardım mı bilmiyorum.

Bu süreç içerisinde hep dışardaydım zaten,evde duramıyorum.Arkadaşlarımla gezdim,dolaştım ama inanın hiçbir etkisi olmadı.Keşke söz geçirebilsem kalbime,bir de en kötüsü onu başkalarıyla düşünmek.İçim içimi yiyor.

Bir de hala pişman olmamasına şaşırıyorum.İnanın kendimi övmek için söylemiyorum,etrafımızdaki herkes aynı şeyi düşünüyor.Sadece fiziksel açıdan değil,her açıdan benden iyisini bulması imkansız...Gerçekten imkansız.

biraz zaman ve sabır.. bide kabullenmek.. ben terk edilmedim geride döndü istemedim.. seviyomuydum evet seviyodum.. ama ayrılık sonrası çok kötülük gördüm.. beni yaralamak için elinden geleni yaptı sonuncusu da 2 gun önceki veda mesajları oldu.. ama geçicek inanıyorum geçicek..

canım koşma peşinden boşver dediğin gibi görüşmeye çalıştıkça daha çok canın yanıcak.. içine doğan oluyo zaten emin ol..ve sen o sürede toparlanmış oluyosun zaten..
gidip gitmediğinden haberim yok canım ama gittiğine gidebileceğine inanmıyorum bi zaman sonra oda çıkar meydana inşallah..

1 ayda hic mi azalmaz bu acı ? Cok canım yanıyor cok.
yavrum herkes aynı olucak diye birşey yok ki..1 ay ayrıca çok uzun bir süre değil seven için unutmaya..ama onlar arayıp sormadıkça daha ulaşılmaz ve cazip hale geliyorlar.. bak bayramda bi aradı kafan karıştı..kafanı karıştırmasına izin verme tam toparlanırken onun kafanı karıştırmasına müsade etme..inan farklı şehre gitmen şans senin için bu döneme denk gelmesi..biliyorum şuan seni hiç birşey mutlu edemez..yalnız olmak baştan koyucak ama üniversiteye filan gidiyosan eğer o yeni ortam şuan bulunduğun ortamdan bi zaman sonra daha iyi gelicek sana..düşünsene yeni bi şehir yeni bi ortam yeni arkadaşlar..keşke bende 10 yıl öncesine dönsemde üniversite günlerime yeniden başlasam ahh aahhhh :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…