zaman ve sabır istiyorum birazcık..Benim de çenem düştü bu akşam.
Bunların hepsini biliyor ve görüyorsun önemli olan bu.
O yüzden ne yazık ki kalbine dur demek zorundasın.
Sana hemen unut diyemem ama kendine zaman ver biraz.
zamanla acısı da azalacaktır.
zaman ve sabır istiyorum birazcık..
olsun yaa konuşuyoruz işte ne güzeldüşsün çenen bırak serbest kalsın ben memnunum
:81:
sabah erken kalkıcam işe gidicem bayramdan sonra nasıl zor geliyo yatayım bari.. iyi geceler eski bir masal bi havadis olursa yazarım görüşmek üzere..
işte ben akılda bitiremiyorum sanırım..Nasıl yaptım hiç anlamamıştım ama ayrıldığımız gün tamam dedim asla aramayacağım.
Ve ona o akdar aşık ve mantığımı hiç kullanamazken bir anda ortaya çıkardım.
Aramadım, sormadım ..
Çok seviyordum evet hep aklımdaydı ama mantığım saolsun hep destek oldu bana.
O yüzden derim ki önce aklında bitir bazı şeyleri.
Ve sen bunu başardın sayılır.
akşam 11de msj atmış uyuyodum yeni gördüm bi şaşkınlık var hiç bişe düşünemiyorum" uyuyomuusn ben gidiyorum vedalaşayım dedim büyük ihtimal yarın akşam alırsın mesajı içimde büyük bir sıkıntı ile gidiyorum o kadar çok ki içimde uhdeler hangisini sayayım yarın 11:45te biniyorum uçağa vücud olarak çok yorgunum beynimi zaten sorma o iyice gitti bazen diyorum ki öyle bi uyku çöksün ki bana bir hafta bir ay uyanmayayım yarına küçük bi bavul hazirladım sadece geriye dönüp baktımda sunuda alayım aman şu kalmasın diyebileceğim birşey kalmamış ne kadar ufak bi insanmışım seni özleyecekmiyim hayır öyle bi duygu yok hiç olmadı bir ay içerisinde kimseyle zaten duygusal bi bağımda yok sadece gidiyorum kendime sen yazdığım üçüncü kişisin bir varmış birde yok olmuş benim hikayem ama o kadar uzun yazmak istiyorum ki anlatamam bi koltuğa gömüldüm ışıkları kapattım elim sana yazıyo kendim karanlığa konuşuyorum sen yazdığım son kişisin ...... (adını yazmış) gitti bu dünyadan gayrına selam olsun sağlıcakla" sonra yanlış bi msj yazmış "kardeşim bayramda uğrayamadım gidiyorum ben soranlara çok selam" diye... ne bu şimdi napcam ben kendini öldürmicektir demi bu dünyadan gidiyorum dedi.. ablası var almanyada bide o kız ama oraya gitmek bu kadar kısa sürede bu kadar kolaymı ne yapmaya çalışıyo ben ne yapıcam bişe yazsam nolucakki o bana ulaşmak istese gittiği yerdende her türlü ulaşır ben yapamam sadece masal ordamısın yardım et bana hiç iyi değilim neler oluyo sence
ben ona yeni hayatında mutluluklar diyemem gitme hiç diyemem ama emin olduğum hiç bişe yok ne yapmaya çalışıyo gidişi nereye duygusal bi bağda yok demiş kimseyle offf kafam çok karışık giden gitmeyi koymuş kafasına ben hoşçakal desem canım daha çok yanmıcakmı seni özlermiyim sanmıyorum demiş ama neden bi tek bana yazıyo ki
bu saattede arayıp konuşamam ki evde böle bi durum var zaten onun bildiği hattımda kontör bile yok msj atsammı atasımda yok ne bilim gitmesin istiyorum ama bişe yazmak istemiyorum yarın sabah çaldırsam o arar belki olmazmı öle bu dünyadan gitti ne ki 11:45te uçağı kalkcak onu buraya bağlayan prosedürler var onları öle 1 ayda halledip nerey nasıl gitcekki yurt dışına nasıl çıkılır bu kadar kolay
hep zararı bana görüyomusun o gidiyo ama giderken bile bana bi yük bırakıyo eziyet ediyo benim aklıma karıştırmka için beni üzmek için elinden geleni ardına koymuyo sen benden zaten gitmişin yurt dışına çıkcaksan bunu benden habersiz yapsana ama yok ben hassasım ya benim canım kolay yanar ama nasıl atlatırım hiç düşünülmez ve son goller hep bana atılır o sefasınımı sürcek bilmiyorum mutlu değil mesajındanda anlaşılıyo ama cesafını hep ben çekiyorum sabaha kadar uyku yok artık hatta gunler haflar sürer bu benim dağılan psikolojim nasıl düzelir onu hiç bilmiyorum ben artık zamanda fayda etmicek
Hep zannedilir ki güçlü durmaya çalışıyorsun diye o yokken mutlusun.
Bilmez aslında canının nasıl acıdığını ..
Kendini engellemenin nedeni sevmemek değil başka şeylerdir.
Ama anlamazlar bazen.
O çaba harcayan sen ise cevap vermeyensindir.
Ne kadar kolay değil mi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?