Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

zaman ve sabır istiyorum birazcık..
olsun yaa konuşuyoruz işte ne güzel düşsün çenen bırak serbest kalsın ben memnunum
:81:

sabah erken kalkıcam işe gidicem bayramdan sonra nasıl zor geliyo yatayım bari.. iyi geceler eski bir masal bi havadis olursa yazarım görüşmek üzere..

zaman ve sabır istiyorum birazcık..
olsun yaa konuşuyoruz işte ne güzel düşsün çenen bırak serbest kalsın ben memnunum
:81:

Nasıl yaptım hiç anlamamıştım ama ayrıldığımız gün tamam dedim asla aramayacağım.
Ve ona o akdar aşık ve mantığımı hiç kullanamazken bir anda ortaya çıkardım.
Aramadım, sormadım ..
Çok seviyordum evet hep aklımdaydı ama mantığım saolsun hep destek oldu bana.
O yüzden derim ki önce aklında bitir bazı şeyleri.
Ve sen bunu başardın sayılır.

an itibariyle ben de geldim:85:

işte ben akılda bitiremiyorum sanırım..
o bana ilk çık hayatımdan dediğinde ben hiç aramadım sormadım hep o aradı çık hayatımdan dedin ne diye arıyosun dediğimde sen seçenek sundun bana başka cevap bırakamadın bende öyle dedim dedi hep özlediğini söyledi sonra beni güçlü olmakla onu ezmekle suçladı kucak açmadın ben sadece sığınmak istedim dedi ayrıldıktan sonra bunu yapmam yeniden ateşlicekti fitili çünkü severek ayrıldık.. sonra ben kucak açmamışım oda teselliyi eski sevgilisinde bulmuş ilk zamanlar bi adı yok sadece konuşuyorum diyodu bağırıp çağırıyorum oda dinliyo diyodu sonra gelişen olaylar malum zaten..
şimdide mantığım siz oldunuz işte buraya yazdığımdan beni destek görüyorum..
ama bu aralar hep rüyamda görüyorum dün gece gene rüyamdaydı

telefonumu açtım kim aramış mesajında baktım numarası öğlen saatlerinde aramış 1 kez kapalıydı tabi telefonum neden arıyo bugunlerde bu kadar çok ne istiyo derdi ne.. hep aklında benmi varım her gun beni arıyo msj atıyo yada hayatında ki kişi yetmiyomuda beni arıyo hala daha? üzülüyomudur bana ulaşamayınca merak ediyomudur canı yanıyomudur o kız için aradan 5 sene geçti ona ulaşmamı istemese hattını iptal ederdi demişti kendi niye etmiyo benim ona ulaşmamımı istiyo defalarca hattımı kapattım kırdım attım dediği halde... niye beni aramaya devam ediyo :26:

akşam 11de msj atmış uyuyodum yeni gördüm bi şaşkınlık var hiç bişe düşünemiyorum " uyuyomuusn ben gidiyorum vedalaşayım dedim büyük ihtimal yarın akşam alırsın mesajı içimde büyük bir sıkıntı ile gidiyorum o kadar çok ki içimde uhdeler hangisini sayayım yarın 11:45te biniyorum uçağa vücud olarak çok yorgunum beynimi zaten sorma o iyice gitti bazen diyorum ki öyle bi uyku çöksün ki bana bir hafta bir ay uyanmayayım yarına küçük bi bavul hazirladım sadece geriye dönüp baktımda sunuda alayım aman şu kalmasın diyebileceğim birşey kalmamış ne kadar ufak bi insanmışım seni özleyecekmiyim hayır öyle bi duygu yok hiç olmadı bir ay içerisinde kimseyle zaten duygusal bi bağımda yok sadece gidiyorum kendime sen yazdığım üçüncü kişisin bir varmış birde yok olmuş benim hikayem ama o kadar uzun yazmak istiyorum ki anlatamam bi koltuğa gömüldüm ışıkları kapattım elim sana yazıyo kendim karanlığa konuşuyorum sen yazdığım son kişisin ...... (adını yazmış) gitti bu dünyadan gayrına selam olsun sağlıcakla" sonra yanlış bi msj yazmış "kardeşim bayramda uğrayamadım gidiyorum ben soranlara çok selam" diye... ne bu şimdi napcam ben kendini öldürmicektir demi bu dünyadan gidiyorum dedi.. ablası var almanyada bide o kız ama oraya gitmek bu kadar kısa sürede bu kadar kolaymı ne yapmaya çalışıyo ben ne yapıcam bişe yazsam nolucakki o bana ulaşmak istese gittiği yerdende her türlü ulaşır ben yapamam sadece masal ordamısın yardım et bana hiç iyi değilim neler oluyo sence

ben ona yeni hayatında mutluluklar diyemem gitme hiç diyemem ama emin olduğum hiç bişe yok ne yapmaya çalışıyo gidişi nereye duygusal bi bağda yok demiş kimseyle offf kafam çok karışık giden gitmeyi koymuş kafasına ben hoşçakal desem canım daha çok yanmıcakmı seni özlermiyim sanmıyorum demiş ama neden bi tek bana yazıyo ki

Gitti bu dünyadan derken ne demek istiyor ki ?
Belki son numarası olabilir ama bu aklına hep takılır istersen bir ara.
Nerey gidiyorsun diye sor en azından öğren tamamen ..

Özlemeyeceğim falan ne ki ..
Nereye gideceğini öğren istersen ama soğuk konuş içinde kalmasın iyice öğren bakalım bir .

bu saattede arayıp konuşamam ki evde böle bi durum var zaten onun bildiği hattımda kontör bile yok msj atsammı atasımda yok ne bilim gitmesin istiyorum ama bişe yazmak istemiyorum yarın sabah çaldırsam o arar belki olmazmı öle bu dünyadan gitti ne ki 11:45te uçağı kalkcak onu buraya bağlayan prosedürler var onları öle 1 ayda halledip nerey nasıl gitcekki yurt dışına nasıl çıkılır bu kadar kolay

Yurt dışı olduğunu düşünüyorsan bırak gitsin.
Gitmesi ne olacak ki yanında olmadıktan sonra ha burada ha dünyanın öbür ucunda ..
ben saçma bir şey mi yapacak diye düşündüm de dedim.

ağlıyorum bu halde onu arayamam onun sesini duyunca daha çok ağlarım çünkü :85: dayanamam almanyaya gidiyosa mutlu olsun işte istediği bu değilmiydi ki neden böle duygusal bağlamış bu tarz msj atmış bana

Hepinize iyi geceler kızlar..
Doğru yere mi yazıyorum doğru başlıktamıyım bi fikrim yok ama yazıyorum yinede..
Öncelikle sevgilimle ilişkimizin 1 sene 3.ayı olucak 3-4 gün sonra.Ama biz 1 hafta önce ayrıldık.Zaten ilişkimizin en başlarında çok büyük sorunlarımız vardı hep ayrılıp barışıyoduk en sonunda tamamen bitti ilişkimiz..yani sanırım öyle olucak.
Sevgilimin yani eski sevgilimin ailesi aşırı sorunlu insanlar.Babası alkolik sayılır.5-6 milyar maaş alıyosa bunun 3 milyarını içkiye yatıran biri.Ve benim sevgilimin başına ne gelse hepsini benden biliyolar.Bu kız sana böyle yaptı şöyle yaptı falan filan hep söz konusu benim.Eski sevgilimde hep ailesiyle benim aramda kalıyodu.Ve ben onu bu çıktıgımz süre içinde öyle şımarttımki en ufak bi kavgamzda ne annem kaldı küfür etmediği nede sülalem yani agzına ne geliyosa söyledi.Ama ben yine (salak ben) onca şeye rağmen hep affettim yeri geldi ben aradım gururumu ayaklar altına sererek sırf barışalım diye.o üniversite ögrencisi ben tekirdagda yaşıyorum o bilecikte okuyo normalde tekirdagda yasıyo.2 ay görmedigim zamanlar sesini duymadgm günler oluyodu.yinede tek kötü laf etmiyodm şikayetci olmuyodm bu konu hakknda.ve bu son olayda artık ipler tamamen koptu...
kafede oturuyoduk bi gün tavla oynuyoduk.yanlış bi hamle yapmışım sözde bu başladı yok işte oynamıyorum falan filan demeye tamam dedim sonra bi baktım ki bu çok şımarttıgım beyefendi kalktı gidiyo tutuyım dedim kalktım ayaga ellerimi ittirdi niye şmdi böyle yapıyosn az önce tamam diyosn falan dedi. ben yine ttum ittirdi bende sinir oldum vurdum koluna ama kafede allahtan kimse yoktu.bu benim boğazıma bir yapıştı mosmor oldum resmen aglamaktan oracıkta gözlerim şişti.herneyse evlerimize gittik konuşmadık.ertesi gün oldu bu konuşalım falan dedi bulştuk konuştk neyse tamam sinirle yaptım falan dedi peki dedim.bizimde izliycegimiz bi film vardı.onlara gittik filmi izlemek için ama aramzda yine bi msafe var susuyorz filmi actık izliyorz falan içerden ses geldi.bu babasnın eve geldgini sandı bana bi bagırdı apartman inlemiştir resmen.annesi geldi halbuki ben kadının sesini duydum anneside beni sever aramz iyidir.bu odadayken cantamı elime vrdi hadi gidiyosn bbam gelcek birazdan dedi tmm dedim sakin ol dedim annesi karsıdan gelirken beni bir ittirdi annesinin karsısına tek kelime dahi edemedim kızlar okadar kötü oldum ki.ben bile kendime inanamadım ben böyle bi insan asla olamam dedim.ben bu insanla cıkmadan önce umursamaz böyle gayet tavrını ortaya koyan biriydim aşk resmen insanın gözünü kör ediyo ama resmen benim gözlerimi aldı yani kör etmekle kalmadı.pişmanım bunca seyi bana yasattıgı için ama seviyorum hala.
Son olarakta işte 1 hfta önce konştk bidaha beni bulamycaksın seni ölene kdr sevicem falan dedi anılarımızı hatırlattı bana öyle çekip gtti seni başka türlü bekliycem son saatlerimin içindeyim falan dedi.korktum haliyle her ne kadar blöf olsada.aradım defalarca nerdeyse 50 kez ama 1 kez olsn acmadı bidaha asla aramycam kendime söz verdim ama bilmiyorm neler olucak ve o şuan erzincanda köye gitti akrabalarına aklm orda kaldı..Çevremdekilerde gayet hoş ve alımlı oldugumu söylerler bi insana nasl böyle kayıtsız kaldıgıma inanamıyolar ben bile inanamıyorum.

Gerçekten uzun oldu biliyorm ama okuyup biraz olsun akıl verirseniz veya destek olursanız mutlu olurum.Çünkü buna gerçekten ihtiyacım var.Onunla yasadgmz zamanlar aklma geldkce aglıyorm geçen zamana yanıyorum.ne yapayım ben şimdi ?

yarın 11:45 te kalkıyo uçağım demiş 2. msjda sonra .... gitti bu dünyadan demiş ama ben onu ölümle çok tehdit ettim çok kızardı o öyle bi delilik yapmaz yani ne için yapsın beni sevse fedakarlık yapardı kavuşurduk ama o benim için bişe yapmadı ki bak şimdi gidiyo ne için gidiyo nereye gidiyo başım ağrıyo çok 1 aydır kimseyle duygusal bi bağ yok demiş çalışmayamı gidiyo acaba rusyaya filan ne bileyim aklıma bi almanya geliyo ablası orda bide o kız işte

hep zararı bana görüyomusun o gidiyo ama giderken bile bana bi yük bırakıyo eziyet ediyo benim aklıma karıştırmka için beni üzmek için elinden geleni ardına koymuyo sen benden zaten gitmişin yurt dışına çıkcaksan bunu benden habersiz yapsana ama yok ben hassasım ya benim canım kolay yanar ama nasıl atlatırım hiç düşünülmez ve son goller hep bana atılır o sefasınımı sürcek bilmiyorum mutlu değil mesajındanda anlaşılıyo ama cesafını hep ben çekiyorum sabaha kadar uyku yok artık hatta gunler haflar sürer bu benim dağılan psikolojim nasıl düzelir onu hiç bilmiyorum ben artık zamanda fayda etmicek

Hep zannedilir ki güçlü durmaya çalışıyorsun diye o yokken mutlusun.
Bilmez aslında canının nasıl acıdığını ..
Kendini engellemenin nedeni sevmemek değil başka şeylerdir.
Ama anlamazlar bazen.
O çaba harcayan sen ise cevap vermeyensindir.
Ne kadar kolay değil mi ..

sabaha kadar döndüm durdum ağlamadım uyumadım :85:
aramıcam ama bana en son konuştuğumuzda kendine yol çizen kapıları kapatan oydu benden hayır cevabı alınca gene o kıza giden oydu pişman olcaksın dedi 1 ay sonra dönmek istesende dönemiceksin dedi pişman olmadım almanyayamı gitcen dedim yok o gelcek dedi şimdi gidiyorum diyo ama nereye gittiğini söylemiyo ve mutsuz o kıza gidiyosa güle güle zaten gitmişti ama onu burya bağlayan bir sürü resmi prosedür var ve bi dediği diğerini tutmuyo ben neye inancam bilemedim..bizim zaten yollarımız ayrılmamışmıydı acı çekmiyorum zannettikçe neden üztüme geliyo ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…