akşam 11de msj atmış uyuyodum yeni gördüm bi şaşkınlık var hiç bişe düşünemiyorum
" uyuyomuusn ben gidiyorum vedalaşayım dedim büyük ihtimal yarın akşam alırsın mesajı içimde büyük bir sıkıntı ile gidiyorum o kadar çok ki içimde uhdeler hangisini sayayım yarın 11:45te biniyorum uçağa vücud olarak çok yorgunum beynimi zaten sorma o iyice gitti bazen diyorum ki öyle bi uyku çöksün ki bana bir hafta bir ay uyanmayayım yarına küçük bi bavul hazirladım sadece geriye dönüp baktımda sunuda alayım aman şu kalmasın diyebileceğim birşey kalmamış ne kadar ufak bi insanmışım seni özleyecekmiyim hayır öyle bi duygu yok hiç olmadı bir ay içerisinde kimseyle zaten duygusal bi bağımda yok sadece gidiyorum kendime sen yazdığım üçüncü kişisin bir varmış birde yok olmuş benim hikayem ama o kadar uzun yazmak istiyorum ki anlatamam bi koltuğa gömüldüm ışıkları kapattım elim sana yazıyo kendim karanlığa konuşuyorum sen yazdığım son kişisin ...... (adını yazmış) gitti bu dünyadan gayrına selam olsun sağlıcakla" sonra yanlış bi msj yazmış "kardeşim bayramda uğrayamadım gidiyorum ben soranlara çok selam" diye... ne bu şimdi napcam ben kendini öldürmicektir demi bu dünyadan gidiyorum dedi.. ablası var almanyada bide o kız ama oraya gitmek bu kadar kısa sürede bu kadar kolaymı ne yapmaya çalışıyo ben ne yapıcam bişe yazsam nolucakki o bana ulaşmak istese gittiği yerdende her türlü ulaşır ben yapamam sadece
masal ordamısın yardım et bana hiç iyi değilim neler oluyo sence