Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ne yazmıs yaaaaaaaaaaaaaa

bu sozler senınde umıdını kestıgını gosterıyor
benden bu kadar dıecegımı dedım fazlasıyla
ne sen ınadından vazgecıyorsun
ne ben vazgecerım buraya kadar
hemen pes ederler böyle savaşmak hep zor gelir nedense gene rest çekmiş üzülme canım ben senin inat yaptığına inanmıyorum böyle bişeyde hissetmedim senden yana ama böle bi cevap yazdıysa koşma peşinden

Kokos89 dikkatimi çekti okuyorumda sakın ezdirme kendini
O galiba çok önemliyim bulanmazım havalarında
Sende önemli olduğunu hissettir ona herşey olcağına varır
Bırak seni istemeyeni
Güçlü dur karşısında ...

İnan değmiyo kimse için kendini yıpratmaya üzmeye
İlerde nolcağı belli olmaz ama şuan onun karşısında güçlü olmalısın!

Bir ilişkid mutlak iktidar olmaz :)
Sürekli el değiştirir :)
Bazı konularda erkekte, bazı konularda kadında.
Bu olmazsa ilişki olmaz, sevgi olmaz.

kosmayım dıyorum kosmuycam bende daha bısı yazmadım zaten o neden boyle rahat rest cekıyo ben sıze onu deyım

ben bunu terk edıp 8 ay bırıyle gorustum cıddı bı ılskı yasadım sonra anlasamadık onla tekrar buna dondum benı kabul ettı sevıordu cunku ama benım onceden yaptıgım hatalar onu boyle kolay rest ceken bırı halıne gıetırdı

masal senin şunada hayatındaki kişi daha önce ayrılık yaşadığın kişimi??
daha once bırcok ayrılık yasadık uzun yada kısa

guclu olmalıyım ama bu seferde o sanıyorkı ıstemıyorum vazgectım oyle sanınca onunda hevesı kacıyor
Bir ilişkid mutlak iktidar olmaz :)
Sürekli el değiştirir :)
Bazı konularda erkekte, bazı konularda kadında.
Bu olmazsa ilişki olmaz, sevgi olmaz.

benden ıtımat saygı beklıyo ama o bana aynı seyı gostermıyo bu arada delıler gıbı sevdıgıne de emınım yanı

Senin yaptığının doğru olduğunu söylemiyorum, düşünmüyorum da ama bunu baştan bilip yine de seninle beraber olmak istediyse sonradan karşına çıkarmayacak.
Bak daha önce ondan sonra hayatına birini alabildiysen yine yaparsın.
Ama doğru kişi olduğuna emin ol bu sefer.

sen olumluda olumsuzda birşey yazma bakalım..
canım burda hep erkek terk ediyo kadın bekliyo dönermi dönmezmi diye senin ki tam tersi olmuş neden döndün ona geri tesellimi aradın seni sevdiğini bildiğin için..

Bir ilişkide saygı en önemli husustur bence ama bu eğer karşılıklı olursa.
Ben saygı duymadığım birini ne kadar seversem seveyim onunla bir ömür geçiremem.
Bırak eğer senin hevesin kaçtı diye o vazgeçiyorsa, vazgeçsin.
Bu sefer ilişkiyi kim bitirmişti?
Bir de şöyle bir şey var.
Tamamen empati kurarak söylüyorum.
Ben de erkek arkadaşının yerinde olsam yediremezdim benden sonra hayatına birisinin girip sonra geri dönmene.
Bu da ilişkinizin devamında karşına çıkacaktır unutma.

aradakı yanlıs kısı mahırın degerını anlamama vesıle oldu ve ben herzamankınden daha da cok baglanıp daha da cok asık oldum

sen olumluda olumsuzda birşey yazma bakalım..
canım burda hep erkek terk ediyo kadın bekliyo dönermi dönmezmi diye senin ki tam tersi olmuş neden döndün ona geri tesellimi aradın seni sevdiğini bildiğin için..

hayır degerını anladım cunku hep benım ıyılııgım ıcın ugrasıyordu o zamanlarkı cocugu bıle arastırmıs bana zararı olurmu olmaz mı dıye herbıseyını ogrenmıs suanda sırılsıklam asıgım asırı baglandım yaw

Evet, o kişi ..
Ama şimdi her şey çok daha güzel ..
Çünkü öğrendik birbirimiz olmadan ne kadar zor olduğunu her şeyin ..
Allah daim etsin cnım sen ayrılıp kavuşup mutluluğu bulmuşsun keşke bizim ilişkimiz bu denli yıpranmamış olsaydı belki bi umut olabilirdi dimi

Peki sence bu aşk mı yoksa mantık mı ?
Biz kadınlar ilgiyi severiz, ne kadar kızsakta maço tavırlara sahiplenilmeyi, o koruma duygusunu severiz.
Zamanla bunların getirdiği alışkanlık olmadığına emin misin ?
Bence insan birini severken başkasıyla olamaz çünkü hatta o kişiden nefret ederek ayrılmış olsa bile.
sen başka biriyle olup bir de 8 aylık bir ilişki yaşıyorsun, az değil ki ..

Allah daim etsin cnım sen ayrılıp kavuşup mutluluğu bulmuşsun keşke bizim ilişkimiz bu denli yıpranmamış olsaydı belki bi umut olabilirdi dimi

Ben 2 şey söylüyorum bitmiş ilişkilerle ilgili.
1. si araya asla ama asla başka biris girmeyecek.
Bu bir beraberlik değil hoşlanma bile olamaz.
Böyle bir şey ikimizden birisi için söz konusu olsa hiç bir şekilde dönüşü olmazdı.

2.si iki kişi arasında saygı her zaman olacak, bittikten sonra bile..

Ayrıydık ama etrafındaki herkes beni biliyordu ve biz ayrıldıktan sonra tayini başka bir yere çıkmıştı.
Yani beraberken bilenler değil, ayrıyken bile beni anlatmış.
Baktığım her yerde bana ait şeyler bulabildim.
Ve bu ayrılık sürecinde sadece ben doğum gününde 1 kere aradım, o zaman bile seni çok seviyorum, çok özledim sensizl,k çok zor diye ağladı ve 3 saat konuştuk.
Sürekli hala birbirimiz hakkında çok güzel şeyler söyleyebiliyorduk.
bense bu sürede asla kimseye bakmadım.
Evlilik teklifi bile aldım, cevabım aşık olduğum birisi var oldu.

Eğer bu 2 kritere hala sahipseniz ve iki tarafında içindeki aşk asla bitmemişse araya ne kadar zaman girerse girsin dönüş ihtimali olabilir.
Hatta başlandığında ilişki çok daha güzel olur.
Karşındaki en ufak bir sözünü yanlış anlar da üzülür diye ne yapacağını şaşırsın.
Ama 1 hafta bile olsa ayrılalı saygı bittiyse ve 2. kişiler girdiyse araya olmaz.
Silinmez yaşananlar.
En azından bir tarafta aşk bitmiştir.
O yüzden sana konuşurken bu kadar kesin konuşuyorum.
Yapma, etme diye ..
Uzun anlattım biraz ama neden dediğimi daha iyi anlatırsam seni de daha iyi engeller diye düşündüm.

tamda beni anlatmışsın sahiplenilmek kıskanılmak o koruma duygusu maçolukta olsa yaşamak güzel.. ama o kadar hakaret tehdit işittim aldattı ama hala daha ben birini nasıl sevcem nasıl dokuncam diye düşünüyorum ve bugun onu kadar çok özledim ki nefesini böyle parmak uçlarını öpsem öpsem

Uzun süreli ilişkilerde aşk ve alışkanlığı ayırmak çok zor.
Yaşanan o kadar kötü şeye rağmen güzel anları düşünüyorsun, onunlayken kendini kötü hissettiğinde ne kadar kolay moralini düzeltiyordu değil mi?
Ama senin sevdiğin adam buysa şimdi karşında ki kim ?
Seviyesini bu kadar düşürmüş olan kişiyi tanıyor musun?
Sen aslında onu değil senin içindeki, aklındaki onu seviyor ve özlüyorsun.
Yapma, deneme sakın başka bir ilişkiyi bunu tamamen aklında bitirmeden.
Hem karşındaki insana yazık olur hem de sen üzülürsün onu üzdüm diye.
Ama zamanı gelecek ve o gerçek aşkı bulacaksın.

Bir hikaye anlatayım sana.
İnsan bedenlerine ruhların verildiği zamanlarmış.
Yalnız her ruh ikiye bölünüp başka bedenlere koyulmuş.
İnsanlar o gün bugündür ruh eşlerini ararlar işte.
Bazıları sabreder ve ruh eşini bulduğu anda işte bu o der.
Bazılarıysa o olmadığını bilir ama yalnız kalmamak için ( biraz önce bahsettiğimiz alışkanlık konusu. ) ruh eşi olman ruhları yama yaparak ruhuna yapıştırmaya çalışır.
Sen bırak yamalamayı ve ruh eşini bekle.
O seni bulacak ve asla bırakmayacaktır elini emin ol.

bana böyle anlat canım ben gerçekten göremiyorum ve mantığım yok bana birileri hep engel olsun tutsun istiyorum taa ki aklım başıma gelip gerçekleri görene dek daha doğrusu idrak edebilene kadar
bende hep dedim ki saygıyı yitirmek bak yıllar geçer karşılaşırız birbirimizin yüzüne bakabilecek bi temiz yan bırak yok yapamadı ben saygısızlık yapmıcam dedikçe hakaret ve tehdit etti bunlar aklıma geldikçe tiksiniyorum..
dedim ki kendinde temiz bi yan bırak ben seni hep beklerim kaderimsen buna engel olamam ama o naptı hayatını mahfeden insandan merhamet dilendi kucak açmasını bekledi ve beni onun önüne attı ne saygı koydu kendini muhafaza etti.. ben gözümle bile kimseye bakmazken.. öyle sahiplenmiştim onu..
ilk zamanlarımızı çok özlüyorum ama tüketti bizi..
biz bir araya gelsek ben bunları yaşamamış olsaydım saygı mutlaka olurdu ama şimdiden sonra bir araya gelsek ufacık bi sürtüşmede hepsi ortaya dökülür ben sussam bile o susmaz yıpranır ve uzun ömürlü olmaz.. o bana yeniden başlayalımmı dediğinde özür bile dilemedin senden emin olamıyorum dedim bunu yaşamadan bilemezsin dedi ama evet dediğim an hiç bişe olmamış gibi sanki zincirlerinden kopmuşcasına aşkım bebeğim moduna gircekti hiç bişe olmamış gibi bense bunu yapamıcaktım biliyorum kendimi ve 2 gun sürcekti 2 gun sonra ben 5 dakikaka geç cevap versem msjına yapmıcağını koymıcaktı... en basiti bu

İşte bunları düşünmelisin.
Bunları düşündüğünde farkındasın değil mi sen şu an ki onu hiç sevmiyorsun.
Sevdiğin o senin aklındaki ilişkiniz sırasında olan o ..
Şanslısın ki bunu şimdi gördün.
Nişan olduktan hatta evlendikten sonra bile yaşanabilirdi bunlar.
Ama senin karşına erken çıktı bunu bir şans olarak gör.

evt 3 senenin vermiş olduğu müthiş bi alışkanlık ve bağ var.. ve o öyle zor bi anımda karşıma çıktı ki tutunduk birbirimize ve şimdi yaşanan o kadar kötü şeye rağmen hep güzellikler aklıma geliyo ayağım taşa takılsa onun ismini sayıklıyorum uzakta olmasına rağmen bana her türlü iyi geliyordu bizim bizim dışımızda gelişen bir çok şeyle mücadele ettiğimiz günler oldu böyle nasıl kenetlenirdik sonra bunları yaşamak gerçekten koyuyor..
o adamı özlüyorum.. onunla imkansızıs desemde hani mantığım söyleyip gönlüm söylemesede hayatıma kimseyi alamam heralde zaten içim almıyo kimseyi hala daha gözüm bile bi başkasına bakamıyo..
ben onu ilk tanıdım halama dedim ki hala benim ruhuma hitap ediyo yaralarımı sarıcak inanıyorum ki bu benim ruh eşim.. ama öyle sanmışım demek ki o değilmiş..

onu her türlü çok özlüyorum ama şuan ki onu sevmiyorum evet yaralarım iyileşince o şansı daha net görücem..

Benim de çenem düştü bu akşam.
Bunların hepsini biliyor ve görüyorsun önemli olan bu.
O yüzden ne yazık ki kalbine dur demek zorundasın.
Sana hemen unut diyemem ama kendine zaman ver biraz.
zamanla acısı da azalacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…