Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün yazdıklarını okudum canım varmı bi gelişme..dün ne güzel güçlüydün bugunde öyle ol bundan sonrada nasıl dayanıcam deme üzülme belirsizlik zor önce bu belirsizliği bitir bi şekilde..off çok öfkeliyim çok üzgünüm...
nasıl geçicek ne zaman geçicek nasıl dayanıcam aklım almıyor.
Dün yazdıklarını okudum canım varmı bi gelişme..dün ne güzel güçlüydün bugunde öyle ol bundan sonrada nasıl dayanıcam deme üzülme belirsizlik zor önce bu belirsizliği bitir bi şekilde..
dünde kötü bi gündü benim için bundan sonra iyi olmak istiyorum artık
kızlar size tavsiyem hayatınızın en güzel yıllarını oyunlarla geçirmeyin..yani acaba şöylemiydi böylemiydi beni seviyordu da neden gitti..
ortada sadece bir gerçek vardır gerisi gereksiz teferruattır..sizi acabalara boğan ve bir adım öne gitmenizi engelleyen..bunu ben de uygulamaya başladım..belirsizliğe son verin hem kafanızda hem kalbinizde..
bence bize acı çektiren kişileri hayatımızdan bir çırpıdsa çıkaralım..en azından bunun için çaba gösterelim..hayat felsefemiz bu olsun..kimsenin bizi üzmeye hakkı yok..
kimbilir belki de giden çok güzel başlangıçlar hediye etniştir bize..şimdi farkına varamasak da
bunu yapabilsek keşke hepimiz. ama aynıyız işte yapamıyoruz. en sinirli anımızda bile bi anda silip atamıyoruz hiçbir şeyi. ben daha resimleri bile silemedim. o kadar güçlü değilim henüz. umarım yapabilirim.
Bugün tam 1 ay oldu.Etrafımdaki herkes diyordu ki 1 ay sonra adını bile hatırlamayacaksın.Hani unutacaktım,hani acı çekmeyecektim ? İşin içine özlem de girince daha da arttı bu acı.Aslında 10 gün öncesinde bu kadar kötü değildim,alıştırıyordum kendimi.Bayramda bir aradı,umutlandırdı.Sonra hiç iletişim kurmadı.İşte bu mahvetti beni.Birkaç gün öncesine kadar her dışarı çıktığımda karşılaşma ihtimalim vardı en azından.O yüzden bu kadar acımıyordu canım.Şimdi ikimizde farklı şehirlere gidiyoruz.O çoktan gitti bile.Artık buranın da tadı yok,demek onu görmek için çıkyıormuşum hep dışarı.Şimdi bakıyorum etrafıma,biliyorum ki o uzaklarda.Haftaya bende gidiyorum başka bir şehire.Orda yapayalnız olacağım,hem onsuz hem ailem olmadan,bir başıma.Kendimi çok güçlü sanardım hiç değilmişim meğer.Bunların hepsini nasıl atlatacağım ? Hiç bilmediğim bir şehirde,hiç tanımadığım insanlarla..Çok zor,çok.
Umarım geçer.Bir de şimdi birbirinden çok uzak şehirlerde olacağız.Buradayken neredeyse her gün karşılaşıyorduk.O yüzden işin ciddiyetini yeni yeni anlamaya başladım.Bayramın ilk gününden beri hiçbir şekilde iletişimimiz olmadı.Ona karşı hep güçlü görünmeye çalıştım,başardım mı bilmiyorum.benim iki aya yaklaştı canım. adını bile hatırlamamak zor ama bir şekilde acın geçiyor yavaş yavaş. iletişim kurmamak önemli. ben iki gün önce konuştum yine başa döndüm ama biliyorum ki bu da geçicek. sen de böyle düşün. hayatımda kimbilir ne güzellikler mutluluklar beni bekliyor diye düşün. zor biliyorum ama dışarıya çık ve başka şeylerle uğraş kafanı dağıtmaya çalış. şu zamanında en iyi yapabileceğin şey düşünmemek. lütfen kendini bırakma. iyi ya da kötü yaşadım bitti diye düşün.
biraz zaman ve sabır.. bide kabullenmek.. ben terk edilmedim geride döndü istemedim.. seviyomuydum evet seviyodum.. ama ayrılık sonrası çok kötülük gördüm.. beni yaralamak için elinden geleni yaptı sonuncusu da 2 gun önceki veda mesajları oldu.. ama geçicek inanıyorum geçicek..kızlar size tavsiyem hayatınızın en güzel yıllarını oyunlarla geçirmeyin..yani acaba şöylemiydi böylemiydi beni seviyordu da neden gitti..
ortada sadece bir gerçek vardır gerisi gereksiz teferruattır..sizi acabalara boğan ve bir adım öne gitmenizi engelleyen..bunu ben de uygulamaya başladım..belirsizliğe son verin hem kafanızda hem kalbinizde..
bence bize acı çektiren kişileri hayatımızdan bir çırpıdsa çıkaralım..en azından bunun için çaba gösterelim..hayat felsefemiz bu olsun..kimsenin bizi üzmeye hakkı yok..
kimbilir belki de giden çok güzel başlangıçlar hediye etniştir bize..şimdi farkına varamasak da
canım koşma peşinden boşver dediğin gibi görüşmeye çalıştıkça daha çok canın yanıcak.. içine doğan oluyo zaten emin ol..ve sen o sürede toparlanmış oluyosun zaten..yok canım en son sabah sinirlendim içimdeki kalanların hepsini msj attım ve beni bir daha hiçbir şekilde aramamasını istedim. görüşmeye çalıştıkça çok çok daha fazla yanıyor canım. şimdi iyiyim en azından içimde kalmadı. ama işte yine de beynimin bi köşesinden küçük bi ses 3 ay 5 ay artık ne kadar bilmiyorum ama bi süre sonra döneceğini söylüyor. ama dönmese bile geçecek biliyorum. sadece zaman.
senin konunu da biliyorum canım sende var mı bi gelişme gidip gitmediğinden haberin var mı?
Bugün tam 1 ay oldu.Etrafımdaki herkes diyordu ki 1 ay sonra adını bile hatırlamayacaksın.Hani unutacaktım,hani acı çekmeyecektim ? İşin içine özlem de girince daha da arttı bu acı.Aslında 10 gün öncesinde bu kadar kötü değildim,alıştırıyordum kendimi.Bayramda bir aradı,umutlandırdı.Sonra hiç iletişim kurmadı.İşte bu mahvetti beni.Birkaç gün öncesine kadar her dışarı çıktığımda karşılaşma ihtimalim vardı en azından.O yüzden bu kadar acımıyordu canım.Şimdi ikimizde farklı şehirlere gidiyoruz.O çoktan gitti bile.Artık buranın da tadı yok,demek onu görmek için çıkyıormuşum hep dışarı.Şimdi bakıyorum etrafıma,biliyorum ki o uzaklarda.Haftaya bende gidiyorum başka bir şehire.Orda yapayalnız olacağım,hem onsuz hem ailem olmadan,bir başıma.Kendimi çok güçlü sanardım hiç değilmişim meğer.Bunların hepsini nasıl atlatacağım ? Hiç bilmediğim bir şehirde,hiç tanımadığım insanlarla..Çok zor,çok.
yavrum herkes aynı olucak diye birşey yok ki..1 ay ayrıca çok uzun bir süre değil seven için unutmaya..ama onlar arayıp sormadıkça daha ulaşılmaz ve cazip hale geliyorlar.. bak bayramda bi aradı kafan karıştı..kafanı karıştırmasına izin verme tam toparlanırken onun kafanı karıştırmasına müsade etme..inan farklı şehre gitmen şans senin için bu döneme denk gelmesi..biliyorum şuan seni hiç birşey mutlu edemez..yalnız olmak baştan koyucak ama üniversiteye filan gidiyosan eğer o yeni ortam şuan bulunduğun ortamdan bi zaman sonra daha iyi gelicek sana..düşünsene yeni bi şehir yeni bi ortam yeni arkadaşlar..keşke bende 10 yıl öncesine dönsemde üniversite günlerime yeniden başlasam ahh aahhhh :97:1 ayda hic mi azalmaz bu acı ? Cok canım yanıyor cok.