Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ne dir benim cektigim bu insandan neyse derdi anlatsin niye bana böyle yapiyor uzak dur uzak dur iyi degiilim maf etti beni yaaa maf etti dogumgünümde aglatti beni ben bu insani sevmek istemiyorummmmmmmmmm artikkkkkkkkkkkkkk

Canım yapma böyle kendini yıprattığına değmez,valla değmez
Bırak kalsın o eşşek bozuk psikolojisi ile klava:
Bulmuş senin gibi kızı,nağme yapıyor
Yaa benim bildiğim kız tarafı naz yapar,bizim durumlarda tam tersi

sagol canım benım yok ya bunun sevgısı bıtmıs baska bısey anlamıyorum ben

Jeliboncum var yaa,eğer bu sana bir süre sonra gelip de ağlamazsa şaşırmam
Ben ettim sen etme,bırakma beni,devam edelim diye

canim msj attim
telini kapama rahat ol dedim bi daha bisey yapmam dedim sonra msne girdi aglama üzülme filan bayramini kutlmak icin girdim filan dedi bilseydim böyle aglicaksin girmezdim dedi sagol dedim tsk ederim hadi simdi rahat uyu dedim oda allaha emanet ol hayirli geceler yazdi ya var ya psikopat bu

Tatlım gene de moralini bozmamaya çalış...Baktın aynı doğrultuda devam ediyor,ne yapmaya çalıştığını sorgularsın...
Ya bazı erkeklerde var bu...Vicdan azabı yaşamamak için,olmadık şeyler yaşatıp senin off ayrılalım demeni sağlıyorlar...Ya da arkadaş ortamında abi ben seviyordum,o bıraktı gitti demek için böyle bir yola başvuruyorlar
Odunlar :mymeka::mymeka::mymeka:klava:klava:klava:

Nasıl bir demogoji yapıyor Allahım, nasıl nasıl.

Sakın düşme bu tuzağa ama sakın. Hiçbir şey yapma.
Haa öyle mi? peki paşa gönlün bilir de...senin duygularınla oynuyor şu anda çünkü haksız.
Haksızlığını itiraf etmeyi de erkeklik gururuna yediremediği için zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor.

Sakın üzme kendini jelibon... sürüne sürüne gelecek o sana.
Ama sen hiçbir şey yapmayacaksın.
Yeri gelirse ben elimden geleni yaptım halen de yapıyorum..yalnız mı kalmak istiyorsun buyur kal diyeceksin.
Kesinlikle onu bekliyormuş, onun için ölüyormuş bitiyormuş havasına girmeyeceksin.
Dünya onun etrafında dönüyormuş gibi hissettirmeyeceksin.
Ki o şu anda öyle zannediyor. Öyle olmadığını ona göstereceksin.
Kıymete bindirmeyeceksin.

Çok gördük biz bu numaraları....

Bak tekrarlıyorum... eğer ki bu adam 10.... hadi 10 da demeyelim... 15 gün içinde kapında sürünmezse gel suratıma tükür.

Sakın ama sakın üzülme...bilakis keyifle ve gülümseyrek izle olacakları.

NASIL BIR DENGESIZLIKTIR BU NASIL NASIL YAA BEN ANLAMADIM GITTI YA BEN ARTIK DIYORUM NE DERDIN SÖYLEEEEE YOK UZAK OL SUS BU NE YAAA YOK SEN BENI SINIR ETTIN S.... sinirine YAA BIKTIM YAAA YIPRANDIM NASI SINIRLERIMI BOZDUN

Elmacıgım cok canımı acıtıyor ama bılıyormusun ya benı bıktırıp ben dıyecem bıttı dıye ya bunu ıstıyor yada bılmıyorum bı gırdı ne yapıyorsun kım geldı kım gıttı nasıl meraklı ama hemen sordu dogumgününü sonra ıste ben ıyı degılım aılemede gıtmıyorum benı bosver yok psıkolojım bozuk sana sınırlıyıım benı sen bu hale getırdın acıtasyon ya dıyorum tamam ama bak konusalım hal edelım yok yok yokyo ben yatıyom pat dıye cıktı sonra msj atım telı kapatı falan fılan dengesızzzz yaaaaaaaa sevıyormusun dedım yorum yapmıyorrrrrrum dıyorrrrrrr yaaaaa

NASIL BIR DENGESIZLIKTIR BU NASIL NASIL YAA BEN ANLAMADIM GITTI YA BEN ARTIK DIYORUM NE DERDIN SÖYLEEEEE YOK UZAK OL SUS BU NE YAAA YOK SEN BENI SINIR ETTIN S.... sinirine YAA BIKTIM YAAA YIPRANDIM NASI SINIRLERIMI BOZDUN

Hayatım sakin olllll....

Bunlar çok klasik numaralar inan bana.
Ne istiyor biliyor musun?
Sen binbir türlü özürler dile ayaklarına kapan... kapan ki ipler onun elinde kalsın istiyor.

Bak düşme bu tuzaklara.

Uzak olmamı mı istiyorsun? Nasıl istersen, benimle konuşmak istersen yerim yurdum belli diyeceksin... ama ben seni rahatsız etmem merak etme, strese de girme bu yüzden diyeceksin...

Ayyy üffff yaaaa....yaa bir tanesi de farklı bir yöntem uygulsaın dişimi kırıcam valla yaaa...

YAA BEN YINE DEDIM BUGÜN SENI SEVIYORUM DEDIM DEMEZ OLAYDIMM NE OLUR SÖYLE BAK BI HAFTADIR BÖYLEYIZ DEDIM SANKI YINE YALVARDIM IYI OLALIM DIYE AH SALAGIM BENN YATSIN ZIBARSIN GICIK BIDE BAYRAM NAMAZINA GITCEM DIYOR SENI ÜZMEK ISTEMEDIM CART CURT ÜZDÜ ETTI SONRA BÖYLE YAPIYOR YAAAAAAAA RAHAT UYU DEDIM BENDEEEEEE kötükedihüso

Tatlım :1rolleyes: biz bu numaraları çoook gördük.

Sakın... yapma.... çok iyi biliyorum inanılmaz sinir bozucu ama... yapma...

Uyma sakın ona, oyununa ortak olma, alet olma.
Bırak o debelensin dursun, sen çizgini hiç bozma.

Doğru olabilir, belki de cidden sinirleri bozuktur ama inan bana bunun sebebi sen değilsindir. Ve bunun acısını senden çıkarmasına izin verme sakın. Kullandırtma kendini.

Kocan değil bişeyin değil..... saçmalamasın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…