YAA BEN YINE DEDIM BUGÜN SENI SEVIYORUM DEDIM DEMEZ OLAYDIMM NE OLUR SÖYLE BAK BI HAFTADIR BÖYLEYIZ DEDIM SANKI YINE YALVARDIM IYI OLALIM DIYE AH SALAGIM BENN YATSIN ZIBARSIN GICIK BIDE BAYRAM NAMAZINA GITCEM DIYOR SENI ÜZMEK ISTEMEDIM CART CURT ÜZDÜ ETTI SONRA BÖYLE YAPIYOR YAAAAAAAA RAHAT UYU DEDIM BENDEEEEEE kötükedihüso
uzak olmak istedin benden yanliz olmak istedin umarim iyisin BEN YAZDIM BUNU
sus ODA BUNU YAZDI
susarak gittim zaten icime ata ata BEN
icimdekileri anlatsam neyse bosver BEN
neyse bn ii degilim cıkıyorum
bayramını kutlamak için girmistim zaten
senin ve ailenin bayramı mubarek olsun BÖYLE ISTE BUNLARI YAZIYOR
Kızlar ıyıkı varsınız egedenızı elmacıgım su an ıyıkı varsınız agladım susturdunuz benı ınanın güc verıyorsunuz akıl alıyorum sızden ben cok safmısım sımdıye kadar oyunlara gelıyorum kendımı yıpratıyorum SINIRDEN COK AGLADIM COOK :çok üzgünüm: YA SU DOGUMGÜNÜMDE YASADIKLARIMA BAKIN BU INSANDAN :1shok:
Kızlar ıyıkı varsınız egedenızı elmacıgım su an ıyıkı varsınız agladım susturdunuz benı ınanın güc verıyorsunuz akıl alıyorum sızden ben cok safmısım sımdıye kadar oyunlara gelıyorum kendımı yıpratıyorum SINIRDEN COK AGLADIM COOK :çok üzgünüm: YA SU DOGUMGÜNÜMDE YASADIKLARIMA BAKIN BU INSANDAN :1shok:
Ayrıca o uyanıkspor var ya... daha kimle dans ettiğini bilmiyo :))
KK affeder mi yaaaa..... :enbuyukkk:
Sagol elmacıgım ya ben artık bısey yapmam zaten yapmıyordum msne gırdı ıyı oluruz belkı sandım ama aynı hamam aynı tas aman be ne yaparsa yapsın yanlız kalsın benımde konusasım yok sınır edıyor sadece ıkı laf atıyor sonra cıkıyor tel kapamalar fılan bıktım yaa msne su nu yazdım ıletıye
sıl bastan baslamak gerek bazen
gıderse gıtsın ne dıyım ben sevdım sevıyorumm ama bu böyle erkek yokmu var cok kıbar benı dört senedır seven bırı var halen var halen beklıyor bunuda bılıyor su an ıyı olmadıgımıda bılıyor neyse erkek coook ama ben onu sevdım kımseye bakmadımkı herkesı tersledım sevdıgım askım var dedım ama oda benı sınır ettı ayrıca msne bı resmım var onu koyma derdı bana msne senı kıskanıyorum derdı ınadına onu koydum
Burada tecrübe konusuyor oda elma
evet kesinlikle :teytey:
ellma buraya yumruk havaya :lepi::lepi::lepi:
Len durun gaza getirmeyin beni.. kanatlanıp gidicem yatağıma valla :)
Kızlar demeyin böyle ya valla utanıyorum.... yani tecrübeli olduğum konuya da bi bakın.. ayrılık acısı :roflol:... yav insan pasta börekte tecrübeli oluuurrr... ne biliiim... örgüde felan tecrübeli oluuurrr... sen kalk git aşk konusunda master yap.. :roflol: yok yok vallah arızalıyım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?