Pasta börek kitaplardan bakıla bakıla da yapılır be ellmam...Aşkın kitabı mı var ki,açıp okuyalım da bilgilenelim...
Bence aşk konusundaki tecrübe daha makbul :roflol:
kızlar günaydıınn. öncelikle herkese ii bayramlar. dün bizde görüştük. adam akıllı konuştuk uzun uzun we sonuç olarak barıştık.umarım artık bu son olur=) destekleriniz için saolun kızlar,inanın çok yardımcı oldunuz:)))
günaydın arkadaşlar, sizi uzaktan uzağa takip ediyordum kaç gündür ben de yeni ayrılmıştım dönüşyok gibiydi. dün akşam okudum burda yazılanları gözlerim dola dola, bişeyler yazayım dedim öyle gücsüzdüm ki cümle bile kuramadım(
sonraaaa...
biz barıştık:) ne zor ne büyük bi acıydı allahım.. nefessiz kalmak neymiş öğrendim, öğrendik..
sizi çok seviyorum herkese iyi bayramlar.allahım şu mübarek günlerde herkesin gönlüne göre versin,
öpüyorum kocaman
:teselli:a.s.
Sarışeker.. inan bana çok sevindim. Her şey konuşa konuşa di mi?
Dilerim daimi olur mutluluğun. a.s.
Evet elbette öyle... ama inan bana aradaki acı farkı çok fazla. Allah yaşatmasın.
Ama şu da var tabii.
Ben hiç kimse için aşkımdan vazgeçmem.
Beni sevdiğine eminsem de kimseye yedirmem...
Beni sevdiğim insandan ayırabilecek tek şey herhalde onun bana olan sevgisinin bittiğine emin olmam olur, buna ikna oldum artık.
Bırakmam... sonuna kadar da savaşırım.
Yok öyle ben bunca yıl emek vereceğim... sonra zillinin biri çıkacak ortaya bozacak büyüyü.
Onu da paralarım, ötekini de... ama vazgeçmem.
Ama dediğim gibi... aşkından eminsem eğer... değilsem zaten 1 dakikamı harcadığıma değmez.
Ebrucum üzülme be. Bi çoğumuz aynı durumdayız.
Ben daha kahvaltı bile etmedim, canım istemedi.
Sabah beri bi burada takılıyorum, bi tv izliyorum.
Nihayetinde kendimi mutfağa vurdum stresimi alsın diye.
Bi sürü yemek yapıyorum kim yiyecekse onları.. bayram boyunca yerim artık napim :)
Allah sağlık sıhhat versin yine de, bundan beter etmesin inşallah.
Ebrucum üzülme be. Bi çoğumuz aynı durumdayız.
Ben daha kahvaltı bile etmedim, canım istemedi.
Sabah beri bi burada takılıyorum, bi tv izliyorum.
Nihayetinde kendimi mutfağa vurdum stresimi alsın diye.
Bi sürü yemek yapıyorum kim yiyecekse onları.. bayram boyunca yerim artık napim :)
Allah sağlık sıhhat versin yine de, bundan beter etmesin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?