kizlar ben kötüyüm yaa
kizlar ben kötüyüm yaa
blackgirl3434_34 bırak dök içini dök. ama o akan her gözyaşın için düşün değmez, bir daha şans vermeyeceksin kafanda olayı bitir. Allah yardım eder hiç merak etme. hem burda maillerinizi okuyorum çok güzel dostluklar kurmuşsunuz burdan da destek alarak atlatırsın yeri gelir ağlar yeri gelir gülersin... :1hug: çok da fazla yıpratma kendini bırak bir o olmasın, tatlı birine benziyorsun yazdıkların çok içten geldi eminim etrafında seni seven çok arkadaşın vardır ondan kendine çok cici bak... yerimseniben
kızlar hepinize hayırlı bayramlar... a.s.
Oooof of... ben bu konuda hiç konuşayayım diyorum..tutamıyorum dilimi... :çok üzgünüm:
Tatlım... öp de başına koy sadece konuşmuş...
Ayyy dilimi ısırıcam konuşmicaammmm yasakkelime
aldattı sonuçta beni...ha konuşmuş ha yatmışsenağlama
çok saol tatlım döktüm zaten ona içimi senağlama
aldattı sonuçta beni...ha konuşmuş ha yatmışsenağlama
ya kizlar biraz önce msne girdim baktim o da girdi ilk defa sonra nasilsin dedi iyiyim dedim ne yaptin bugün dedi söyledim sen nasilsin dedim evde yanlizim dedi arkadaslari gitmis memlekete bayram icin sen gitmiyormusun dedim yok dedi niye dedim yanliz kalmak istiyorum herkesten uzak dedi herkesten uzaklasiyorum dedi nasil almanya filan dedi sen ne yapiyorsun calisip gelip yatiyorum dedi hic birsey yapmiyorum dedi bende uzak istedin umarim iyisin filan dedim sus dedi sonra birsey sorabilmiyim dedim sor dedi ben gidince üzüLDÜNMÜ DEDIM BISEY DEMEDI BEN CIKIYORUM DEDI YATICAM ÜZÜLME ALLAHA EMANET OL DEDI
Sonra msj atıp bugün benım dogumgünüm böyle yapma dedım yıne gırdı ama offfffff cok kötü anlamıyorum ben ıyı deglım uzak ol dıyor bana benı sevıyormusn dedım bısey demıyor
Hıc bırsey demıyor bana uzak ol dıyor su an aglıyorum ne yapıcagımı bılmıyorum benımle acık acık konusmuyor sonra yıne gırdı msne ve sonra yıne pat dıye cıktı konus dedım konus dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?