Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

çok saol tatlım döktüm zaten ona içimi senağlama

Oooof of... ben bu konuda hiç konuşayayım diyorum..tutamıyorum dilimi... :çok üzgünüm:
Tatlım... öp de başına koy sadece konuşmuş...

Ayyy dilimi ısırıcam konuşmicaammmm yasakkelime

aldattı sonuçta beni...ha konuşmuş ha yatmışsenağlama

canım dostlarım ben çıkıorum yatıyım eğer uyuyabilirsemsenağlama herkese yardımları ve destekleri için teşekkürler...çook saolun kızlar:1hug: :1hug: :1hug: sizleri sewiorum ....iyi geceler

kızlar ben yatıyorum çok uykum geldı annem seslenıyor zaten bır yandan kapat artık diye oüyprm szleri jelibonumn derdine yarın bakcam ben...optüm szileriiiiii

aldattı sonuçta beni...ha konuşmuş ha yatmışsenağlama

Evet elbette öyle... ama inan bana aradaki acı farkı çok fazla. Allah yaşatmasın.

Ama şu da var tabii.

Ben hiç kimse için aşkımdan vazgeçmem.
Beni sevdiğine eminsem de kimseye yedirmem...
Beni sevdiğim insandan ayırabilecek tek şey herhalde onun bana olan sevgisinin bittiğine emin olmam olur, buna ikna oldum artık.

Bırakmam... sonuna kadar da savaşırım.
Yok öyle ben bunca yıl emek vereceğim... sonra zillinin biri çıkacak ortaya bozacak büyüyü.
Onu da paralarım, ötekini de... ama vazgeçmem.

Ama dediğim gibi... aşkından eminsem eğer... değilsem zaten 1 dakikamı harcadığıma değmez.

Ay aman yaaa... benim bu gece sinirlerim bozuk galiba kızlar.
Bi öyle diyorum bi böyle...

Dengesizim anlayacağınız.
Az toparlayayım da öyle yorum yapayım en iyisi.

ya kizlar biraz önce msne girdim baktim o da girdi ilk defa sonra nasilsin dedi iyiyim dedim ne yaptin bugün dedi söyledim sen nasilsin dedim evde yanlizim dedi arkadaslari gitmis memlekete bayram icin sen gitmiyormusun dedim yok dedi niye dedim yanliz kalmak istiyorum herkesten uzak dedi herkesten uzaklasiyorum dedi nasil almanya filan dedi sen ne yapiyorsun calisip gelip yatiyorum dedi hic birsey yapmiyorum dedi bende uzak istedin umarim iyisin filan dedim sus dedi sonra birsey sorabilmiyim dedim sor dedi ben gidince üzüLDÜNMÜ DEDIM BISEY DEMEDI BEN CIKIYORUM DEDI YATICAM ÜZÜLME ALLAHA EMANET OL DEDI

Sonra msj atıp bugün benım dogumgünüm böyle yapma dedım yıne gırdı ama offfffff cok kötü anlamıyorum ben ıyı deglım uzak ol dıyor bana benı sevıyormusn dedım bısey demıyor

Hıc bırsey demıyor bana uzak ol dıyor su an aglıyorum ne yapıcagımı bılmıyorum benımle acık acık konusmuyor sonra yıne gırdı msne ve sonra yıne pat dıye cıktı konus dedım konus dedım

Sonra msj atıp bugün benım dogumgünüm böyle yapma dedım yıne gırdı ama offfffff cok kötü anlamıyorum ben ıyı deglım uzak ol dıyor bana benı sevıyormusn dedım bısey demıyor

Hıc bırsey demıyor bana uzak ol dıyor su an aglıyorum ne yapıcagımı bılmıyorum benımle acık acık konusmuyor sonra yıne gırdı msne ve sonra yıne pat dıye cıktı konus dedım konus dedım

Tövbe tövbeee derdi ne bunun yaa klava:klava:klava:

Kızlar iyi bayramlaar

Resim benim üretimimdir,istediğniz gibi kullanabilirsiniz :roflol::roflol::roflol:

bu insan BENIM PSIKOLOJIMI NASIL BOZUYOR NASIL AGLIYORUM SU AN BI BILSENIZ SINIRDEN DUVARA VURASIM GELIYOR SANA SINIRLIYIM DEDI BIR HAFTADIR UZAGIZ ARTIK ANLAT DEDIM BISEY DEMIYORRR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…