• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

uzak olmak istedin benden yanliz olmak istedin umarim iyisin BEN YAZDIM BUNU
sus ODA BUNU YAZDI
susarak gittim zaten icime ata ata BEN
icimdekileri anlatsam neyse bosver BEN

neyse bn ii degilim cıkıyorum
bayramını kutlamak için girmistim zaten
senin ve ailenin bayramı mubarek olsun BÖYLE ISTE BUNLARI YAZIYOR

YAA BEN YINE DEDIM BUGÜN SENI SEVIYORUM DEDIM DEMEZ OLAYDIMM NE OLUR SÖYLE BAK BI HAFTADIR BÖYLEYIZ DEDIM SANKI YINE YALVARDIM IYI OLALIM DIYE AH SALAGIM BENN YATSIN ZIBARSIN GICIK BIDE BAYRAM NAMAZINA GITCEM DIYOR SENI ÜZMEK ISTEMEDIM CART CURT ÜZDÜ ETTI SONRA BÖYLE YAPIYOR YAAAAAAAA RAHAT UYU DEDIM BENDEEEEEE kötükedihüso

Bak sen elinde geleni yaptın.
Bu saatten sonra top onda.

Seni kaybetme korkusu hiç yaşamamış ki bu anladığım kadarıyla.
Ooo nasılsa jelibon bana öyle aşık ki ben ne yaparsam yapayım bırakamaz beni demiş... dedirtmişsin... kızmıyorum sana sakın yanlış anlama... ben de yaptım.. hem de çok.

Ama şimdi bırak o korkuyu yaşasın.

Ha canım... öyle mi... nasıl istersen diyebil lütfen....

Gülüm.... sana adam mı yok be? İstesen alasını bulamaz mısın? Bulursun di mi? Ona mı muhtaçsın?

Hah... bırak da o da böyle bi düşünsün bakalım.... eşşek herif....

Kızlar ıyıkı varsınız egedenızı elmacıgım su an ıyıkı varsınız agladım susturdunuz benı ınanın güc verıyorsunuz akıl alıyorum sızden ben cok safmısım sımdıye kadar oyunlara gelıyorum kendımı yıpratıyorum SINIRDEN COK AGLADIM COOK :çok üzgünüm: YA SU DOGUMGÜNÜMDE YASADIKLARIMA BAKIN BU INSANDAN :1shok:

uzak olmak istedin benden yanliz olmak istedin umarim iyisin BEN YAZDIM BUNU
sus ODA BUNU YAZDI
susarak gittim zaten icime ata ata BEN
icimdekileri anlatsam neyse bosver BEN

neyse bn ii degilim cıkıyorum
bayramını kutlamak için girmistim zaten
senin ve ailenin bayramı mubarek olsun BÖYLE ISTE BUNLARI YAZIYOR

İnan bana hayatın bunlar o kadar tanıdık ve komik geliyor ki bana. a.s

Sakın jelibonum... sakın ama üzmüyorsun kendini... sadece sabır... ki aşk sabırın kan kardeşidir unutma bunu.

Fesüpanallah de... karikatürize et kafanda... gül hatta şu halimize bak diye.. ama darlanmak yok, ağlamak istiyorsan ağla ama akıllı uslu.. harap etme kendini sakın.

Sonra ya boşu boşuna kendimi mahvetmişim demeni istemem çünkü.

Kızlar ıyıkı varsınız egedenızı elmacıgım su an ıyıkı varsınız agladım susturdunuz benı ınanın güc verıyorsunuz akıl alıyorum sızden ben cok safmısım sımdıye kadar oyunlara gelıyorum kendımı yıpratıyorum SINIRDEN COK AGLADIM COOK :çok üzgünüm: YA SU DOGUMGÜNÜMDE YASADIKLARIMA BAKIN BU INSANDAN :1shok:

Canım benim yirim seni...

Bak inan bana değecek olsaydı yemin ediyorum yorumum o yönde olurdu.

Ama bu o kadar bariz belli ki dönecek dolanacak sana gelecek... şekil yapıyor işte anlasana yaaa... erkeklik damarı ağır bastı zaar.... gül geç şu anda.. şeklinin yiyim lan senin de :) valla billa...

Güzelim saflık yaptım diye düşünme aynı şeyleri benimki de bana yaptı...Hiç farkı yok...
Benimki bunalımdayım derdi
Haa senin yaptıklarını ben de yaptım,orası ayrı...
Ama bunlara devamlı korku aşılamak gerekiyormuş,bunu da öğrenmiş oldum
Cidden ellmanın dediği gibi şeklini yiyim ben senin de gül geç :D

Son düzenleme:
Sagol elmacıgım ya ben artık bısey yapmam zaten yapmıyordum msne gırdı ıyı oluruz belkı sandım ama aynı hamam aynı tas aman be ne yaparsa yapsın yanlız kalsın benımde konusasım yok sınır edıyor sadece ıkı laf atıyor sonra cıkıyor tel kapamalar fılan bıktım yaa msne su nu yazdım ıletıye

sıl bastan baslamak gerek bazen

gıderse gıtsın ne dıyım ben sevdım sevıyorumm ama bu böyle erkek yokmu var cok kıbar benı dört senedır seven bırı var halen var halen beklıyor bunuda bılıyor su an ıyı olmadıgımıda bılıyor neyse erkek coook ama ben onu sevdım kımseye bakmadımkı herkesı tersledım sevdıgım askım var dedım ama oda benı sınır ettı ayrıca msne bı resmım var onu koyma derdı bana msne senı kıskanıyorum derdı ınadına onu koydum

Ayrıca o uyanıkspor var ya... daha kimle dans ettiğini bilmiyo :))

KK affeder mi yaaaa..... :enbuyukkk:

:enbuyukkk: :enbuyukkk: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: CANLARIM BENIM HER ZAMAN LAZIMSINIZ BANA ELMA EGEDENIZ SÜPER MORAL OLDU YAA BENIM DÜSÜNEMEDIKLERIMI SIZ SÖYLÜYORSUNUZ NASIL HAREKET EDICEGIMI BILIYORUM ARTIK ÖNCEDEN AGLAR DURURDUM BÖYLE KENDIMI PARCALARDIM

Sagol elmacıgım ya ben artık bısey yapmam zaten yapmıyordum msne gırdı ıyı oluruz belkı sandım ama aynı hamam aynı tas aman be ne yaparsa yapsın yanlız kalsın benımde konusasım yok sınır edıyor sadece ıkı laf atıyor sonra cıkıyor tel kapamalar fılan bıktım yaa msne su nu yazdım ıletıye

sıl bastan baslamak gerek bazen

gıderse gıtsın ne dıyım ben sevdım sevıyorumm ama bu böyle erkek yokmu var cok kıbar benı dört senedır seven bırı var halen var halen beklıyor bunuda bılıyor su an ıyı olmadıgımıda bılıyor neyse erkek coook ama ben onu sevdım kımseye bakmadımkı herkesı tersledım sevdıgım askım var dedım ama oda benı sınır ettı ayrıca msne bı resmım var onu koyma derdı bana msne senı kıskanıyorum derdı ınadına onu koydum

kaydirigubbakcemile3 kadının şerriden korkacaksın arkadaşım... ben bunu bilir bunu söylerim. Var ya.. erkeğin kaprislisi de hiç çekilmez valla biliyorum. Bi ara hatırlat da benimki bana ne etmişti sana anlatayım 1.5 ay görüşmemiştik bu yüzden. Sebebi neredeyse aynı...triplere girdi falan hem de eşşşşek kadar adam.. ama erkek işte. O zaman yemin ediyorum ilk başlarda sen gibi ağladım zırladım... sonra 3. bir göz olup dışarıdan baktım da olaya altıma işedim gülmekten :roflol: o kadar saçma ve komikti yani. Çocuk gibi oluyorlar bazen işte... amaaan.

Sen ne yap biliyor musun? Kaldıysa pastandan koca bir dilim al, geç tv'nin karşısına. Keyifle keyifli ye pastanı televizyonunu izle. Niye bu kadar rahat olmalısın biliyor musun?

Çünkü sorunu olan sen değilsin... derdi olan düşünsün.

Yalnız kalacakmışmış daaaa... susacakmışmışsın daaaaa.... pabucumun tribiiiiii.... bak kız valla billa diyorum a.s gül ve geç.

kadının şerriden korkacaksın arkadaşım... ben bunu bilir bunu söylerim. Var ya.. erkeğin kaprislisi de hiç çekilmez valla biliyorum. Bi ara hatırlat da benimki bana ne etmişti sana anlatayım 1.5 ay görüşmemiştik bu yüzden. Sebebi neredeyse aynı...triplere girdi falan hem de eşşşşek kadar adam.. ama erkek işte. O zaman yemin ediyorum ilk başlarda sen gibi ağladım zırladım... sonra 3. bir göz olup dışarıdan baktım da olaya altıma işedim gülmekten o kadar saçma ve komikti yani. Çocuk gibi oluyorlar bazen işte... amaaan.

Sen ne yap biliyor musun? Kaldıysa pastandan koca bir dilim al, geç tv'nin karşısına. Keyifle keyifli ye pastanı televizyonunu izle. Niye bu kadar rahat olmalısın biliyor musun?

Çünkü sorunu olan sen değilsin... derdi olan düşünsün.

Yalnız kalacakmışmış daaaa... susacakmışmışsın daaaaa.... pabucumun tribiiiiii.... bak kız valla billa diyorum gül ve geç.

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :roflol: :roflol: :roflol: SÜPERSIN YAAAAAAAAAAA

HEPİMİZİN KULAĞINA LÜTFEN ŞU SÖZLER KÜPE OLSUN....

Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne "o olmazsa yaşayamam" demeyeceksin.

Demeyeceksin işte.

Yaşarsın çünkü.

Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın.
Ve zaten genellikle o daha az sever seni, senin onu sevdiğinden.

Çok sevmezsen, çok acımazsın. Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
Çalıştığın binayı, masanı, telefonunu, kartvizitini...
Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
Senin değillermiş gibi davranacaksın.
Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın.
Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın.

Çok eşyan olmayacak mesela evinde.
Paldır küldür yürüyebileceksin.
İlle de bir şeyleri sahipleneceksen, çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.
Gökyüzünü sahipleneceksin, güneşi, ayı, yıldızları... mesela kuzey yıldızı,senin yıldızın olacak.

"O benim." diyeceksin mutlaka sana ait olmasını istiyorsan birşeylerin...
mesela gökkuşağı senin olacak. ille de bir şeye ait olacaksan, renklere ait olacaksın.
Mesela turuncuya, ya da pembeye. ya da cennete ait olacaksın.

Çok sahiplenmeden, çok ait olmadan yaşayacaksın.
Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi, hem de hep senin kalacakmış gibi hayat.
İlişik yaşayacaksın.
Ucundan tutarak...

Can Yücel

evet kesinlikle :teytey:
ellma buraya yumruk havaya :lepi::lepi::lepi:

Len durun gaza getirmeyin beni.. kanatlanıp gidicem yatağıma valla :)

Kızlar demeyin böyle ya valla utanıyorum.... yani tecrübeli olduğum konuya da bi bakın.. ayrılık acısı :roflol:... yav insan pasta börekte tecrübeli oluuurrr... ne biliiim... örgüde felan tecrübeli oluuurrr... sen kalk git aşk konusunda master yap.. :roflol: yok yok vallah arızalıyım kaydirigubbakcemile3

Yaa elma sen var ya süpersın gel öpıcemm yaa su an gülüyorum yaaa canım benım yaaaaaaa bu yazdıgını arkadaslara yolladım hemen can yücel begendıler

Len durun gaza getirmeyin beni.. kanatlanıp gidicem yatağıma valla :)

Kızlar demeyin böyle ya valla utanıyorum.... yani tecrübeli olduğum konuya da bi bakın.. ayrılık acısı :roflol:... yav insan pasta börekte tecrübeli oluuurrr... ne biliiim... örgüde felan tecrübeli oluuurrr... sen kalk git aşk konusunda master yap.. :roflol: yok yok vallah arızalıyım kaydirigubbakcemile3

Pasta börek kitaplardan bakıla bakıla da yapılır be ellmam...Aşkın kitabı mı var ki,açıp okuyalım da bilgilenelim...
Bence aşk konusundaki tecrübe daha makbul :roflol:

Back
X