Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

o kadar değişik bi durumk benimki.....bana affet beni dio ama ben affetmiorum yani AFFEDEMORUMsenağlama konuştuğu kızları görüorum bazen snirimden deliye dönüorum...bu çok zor bi durummsenağlama

Bende tahammül edemiyorum böyle şeylere zaten çok kıskancım
Kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın blackgirl canım fazla üzülmemeye çalış biz yanındayız hepimiz atlatıcaz kısa zamanda inşallah kızlar iyi geceler öptüm hepinizi...

sana diyecegim ben seni sevdim seviyorumda seni görmeyi senle görüşmeyi geç senin ismini duyunca bile şaşkına dönüyordum yani yapamıcam şey yoktu her dedigini yaptımda bu zamana kadar yani ne bilim sen sonsuza kadar olmasanda her zaman hatırlıcam utulmuyon işte sen varya beni mecnuna döndürdin valla senden başkasını gözüm görmüyor gerisinin ....... senden soguyamadım gitti sogumak istemiyomda yani yıllarda geçse senle konuşmasamda hiç sogumam sen beni nasıl hatırlarsan hatırla belki hatırlarsın belki hatırlamassın ama ben seni çok seviyorum

bunu okuyp okuyup ağlıorum senağlama senağlama

ya warya zaten inanamıyorum yaaaa.........geçen bayram biz beraberdik şimdi yokkkkkkkkkkkkk....ne kadar mutsuzum.bayram bnm neyime kan damlar yüreğime olayı...

kim tutar biziiii:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ha bu arada biri bira mı dediydi

buyrun biralar :roflol:

kuşum ağlama ya neden eziyet ediyorsun kı kendıne yazk sanada ....yeni ortamlara girmen lazım senn acilen.sinema felan yap cnm ya ...

ewet tatlım bendede war ...sanırım benımkı neden oldu ulserıme........şaka biyana....

kuşum saol ben bira içmem....limonata felan warsa alayım...ülserim war dokunur hem alkol almıyoruz biz kadınlar kulübü olarak:):):)

ya warya zaten inanamıyorum yaaaa.........geçen bayram biz beraberdik şimdi yokkkkkkkkkkkkk....ne kadar mutsuzum.bayram bnm neyime kan damlar yüreğime olayı...

Seninki de bayram gelmiş neyime oldu :roflol:
Kız içimi kanatma eğer bütün bunları yapmamış,bana tanıttığı gibi düzgün biri olsaydı,ben de bu bayram nişanlıydım :çok üzgünüm:
Şimdi bayrama yalnız giriyorum :çok üzgünüm:

canım şakası felan yok bu işin ben baya ilaç kullanıorum düzenlı olarak ciddi birsey dalgaya almayalım...sırf onun yüzünden oldu midemde tırmıklanıs gibi 4 adet yara waR...

blackgirl3434_34 bırak dök içini dök. ama o akan her gözyaşın için düşün değmez, bir daha şans vermeyeceksin kafanda olayı bitir. Allah yardım eder hiç merak etme. hem burda maillerinizi okuyorum çok güzel dostluklar kurmuşsunuz burdan da destek alarak atlatırsın yeri gelir ağlar yeri gelir gülersin... :1hug: çok da fazla yıpratma kendini bırak bir o olmasın, tatlı birine benziyorsun yazdıkların çok içten geldi eminim etrafında seni seven çok arkadaşın vardır ondan kendine çok cici bak... yerimseniben

kızlar hepinize hayırlı bayramlar... a.s.

cnm işte bu işler bellı olmuyor ki hiç davetiyler basılıyor ama baKMISSIN kı iş yıkılmıs oyzden dereyı görmeden paçaları sıvamamak ve fazla ümitlenmemek kendınden fazla kimseyi sevmemek gerekıyor...

o kadar değişik bi durumk benimki.....bana affet beni dio ama ben affetmiorum yani AFFEDEMORUMsenağlama konuştuğu kızları görüorum bazen snirimden deliye dönüorum...bu çok zor bi durummsenağlama

Oooof of... ben bu konuda hiç konuşayayım diyorum..tutamıyorum dilimi... :çok üzgünüm:
Tatlım... öp de başına koy sadece konuşmuş...

Ayyy dilimi ısırıcam konuşmicaammmm yasakkelime

Ohooo benimki neler neler yapmadı ki...
En son sana bir sürpizim var dedi,ne olduğunu söylememişti
Evet,bir sürpriz yaptı bana,ama çok çirkin bir sürpriz klava:klava:

kesın ayrılık süprzidir o...bunu haketmedğimiz burdan okadar bellı kı ...bir okusalar bu yazdıklarımızı...
Ohooo benimki neler neler yapmadı ki...
En son sana bir sürpizim var dedi,ne olduğunu söylememişti
Evet,bir sürpriz yaptı bana,ama çok çirkin bir sürpriz klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…