• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisi varken sizinle flört eden biriyle ilişkinizi devam ettirir miydiniz?

idillidi

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2023
14
0
6
28
Kızlar selam herkese soruyu arkadaşım adına soracağım. Şu an erkek arkadaşıyla 2 aydır beraberler, gayet mutlulardı ama erkek arkadaşıyla flört ederken oğlanın sevgilisi varmış. Arkadaşımla flört etmeye başladıktan 5 gün sonra ayrılmış. Siz olsanız böyle bir durumda ne yapardınız? Bu arada çocuğun o ayrıldığı ilişki 5 yıllık ilişkisiymiş

Kızlar selam herkese soruyu arkadaşım adına soracağım. Şu an erkek arkadaşıyla 2 aydır beraberler, gayet mutlulardı ama erkek arkadaşıyla flört ederken oğlanın sevgilisi varmış. Arkadaşımla flört etmeye başladıktan 5 gün sonra ayrılmış. Siz olsanız böyle bir durumda ne yapardınız? Bu arada çocuğun o ayrıldığı ilişki 5 yıllık ilişkisiymiş

Başkasının koynundan, yatağından, dudaklarından kopup yanıma gelen beni açıkça enayi yerine koyan adamı napabilirim? 😄 küfür edip, yüzüne tükürebilirim.

zahmet edip ayrılıp öyle ava çıksaymış. Önce yedeğe alıp, kendini sağlama alacak sonra ayrılacak. Taktiklere bak. 😄

Beş yıllık sevgilisine beş günlük başka bir kız için tekmeyi basan, arkadaşınıza neler yapar tahmin etmek zor değil bence.

Hiç boşuna vaktini harcamasın, hikayenin sonu zaten belli, arkadaşınız da bir gün o kızın yerinde olacak.

Siz de dün gece üye olmuş, yeni bir üyesiniz. Arkadaşınız kendi adına neden üye olmuyor ? Konuyu dert ediyorsa, bırakın derdini kendisi anlatsın.

Asla devam ettirmem. Benzer bir olay başıma geldi, öğrenir öğrenmez konuşmayı kestim. Çok da hoşlanıyordum çocuktan ama uzun yıllar birlikte olduğu kıza bunu yapan bana neler yapmaz yani.

Siz de dün gece üye olmuş, yeni bir üyesiniz. Arkadaşınız kendi adına neden üye olmuyor ? Konuyu dert ediyorsa, bırakın derdini kendisi anlatsın.
ne önemi var ki? Kendisi istedi benden paylaşmamı durduk yere niye sorayım onun adına? Biz siteyi 2 gece önce keşfettik zaten

Şöyle bi bakış açısıyla da bakılabilir; en azından dürüst adammış başkasıyla tanışınca diğer ilişkisini bitirmiş. Yalan söylemeye devam edip ikisini birden idare etmemiş mesela.
Bilemedim ya, 5 sene de az değil...

ne önemi var ki? Kendisi istedi benden paylaşmamı durduk yere niye sorayım onun adına? Biz siteyi 2 gece önce keşfettik zaten

Sorulan sorulara konu sahibinin ilk ağızdan yanıt vermesi ile, "dedi,demiş vb" şeklinde yanıt vermesi aynı değil.

Arkadaşınız da bir üyelik alsın; konuyu gerçekten dert ediyorsa, derdini kendi anlatsın.

Kıza da aynısını yapma olasılığı çok yüksek,bu ne saçma bir soru böyle.Tabi ki hiç başlamadan bitirsin,adam karaktersizin önde gideni.

Bu nasıl bir soru? Şaka mı yapıyorsunuz? Yargılamayım diyorum ama tutamıyorum kendimi k.bakmayın. Aynen aynen devam etsin. Hey Allah'ım ya

Şöyle bi bakış açısıyla da bakılabilir; en azından dürüst adammış başkasıyla tanışınca diğer ilişkisini bitirmiş. Yalan söylemeye devam edip ikisini birden idare etmemiş mesela.
Bilemedim ya, 5 sene de az değil...
Bana hiçte dürüst gelmedi. Eğer başkasıyla flört etmeden önce cikip deseydi "Sana duygularım eskisi gibi değil ayrılalım veya ara verelim vs" o zaman dürüstlükten bahsedebilirdik.
Sevgilisine/eşine sevgiyle, aşkla bağlı biri başka kadinla/erkekle flört aşamasına gelmez bile. O kadar kolay da etkilenmez. Varmış bir boşluk demek ki.
Bu adamın duyguları zaten bitmiş ama boşta kalmamak için devam etmiş. Yeni birini bulur bulmaz da ayrılmış. Buna bir dalı tutmadan ötekini bırakmıyor denir.

Konu sahibinin arkadaşıyla da gün gelip ilişki eskidiginde aynısını yapacak. 🙃

Aynı durumu yaşadım şuanki erkek arkadaşım flört olduğumuz zamanlarda sevgilisi varmış ama arkadaşının başına geldiği gibi 5 sene falan değil 1 aydı ben o yüzden pek kurcalayıp sorun etmemiştim ama 5 sene uzun bir süre çocuk önce arkadaşını buluyor garantiliyor ondan sonra kızdan ayrılıyor çok yanlış :(

Perran Kutmanın dediği gibi; tükür çocuğum😂

Back
X