Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

ahh ahh ben bilirim o mesafelerin acısını... 4 yıldır çekiyoruz biz bunu..yaz aşkı bizimkisi 2007 yazında başladık o kaptandı uzuun seferlere çıktı... sonra olmaz evlilik zor olur dedik askere gitti tam 15 ay asker yolu gözledim o ankarada ben maraştayım askerkende denizci olarak gitti seferlere devam( şimdi sahil güvenlikte çalışıyor allahtan uzun seferleri yok ama o istanbulda ben maraşta yine. görüşebildiğimiz zamanlar değişiyor bazen beni görmeye 1 haftalığına geliyor bazen 5 6 ay göremiyorum allahtan msn var da kameradan görüyorum yüzünü. daha cuma günü yanındaydım ama şimdiden çok özledim yine ( tek avuntumuz bu zorluklar bu mesafeler bizi daha da bağlıyor birbirimize az kaldı çünkü artık geri dönüp baktığımızda neler yaşamışız diyoruz sabredin size diyebileceğim tek şey bu sabredin çünkü bitecek mesafeler....

cnmmm ne güzzel 4 yıldır berabersiniz zorluklara rağmen.. ee evlilik ne zmn bitsin artk bu ayrılık:)

iyi akşamlar kızlarr
bende çookkk duygusalım hassasım buaralar.. onsuzluk omuzlarımdaki çok agır bi yük gibi. git gide daha agırlaşıyo..
ayrılmış olsak bitmiş olsa belki yaşadıgımı kondurucam biz istedik dicem bitti artık,heralde yanındamı olmıcak,dogrusu bu dicem belki..
ama sevgilim benimm aylardır yıllardır hayatımda.. koskoca bi yılı daha deviricez yakında. ama umutla bakamıyorumki heveslenemiyorumki yıldönümümüz diye heveslenemiyorumki
bi insanın en güzel yaşları nedir kızlar. 17 mi 18 19 mu 20 mi kaçç en gzüel zamanlarımda en istediğim yanımda olamadı ben onun yanında olamadım ,daha uzun bi sürede olamıcaz..
kızlar derslere falanda veremiyorum aklımı. azcık slow bi şarkı çalsın duruluyorum hemen,braz dinlersem hatta gözlerim doluyor.. onada yansıtmak istemiyorum çok ama elimde değil oda çok üzülüyor..:26:
anlamıyorummmm hep bukadar ZOR olmak zorunda mı

tamam kolay olanı herkes yürütür diyoruz evett ben bu zorluklara ragmen ayakta durabildiği için gurur duyuyorum aşkımla ilişkimle..
tamam belki güzel de oldu iyice deger bildik iyice özledik.. ama yeter ki bukadar hasret bukadar özlem..
başkalarınında sevgilisi var sevdigi var baglı olup evlenmeyi düşüneni var.. ama yanında . herseyi onla yaşıyo. heryere onla gidiyor istediğinde yanında oluyo..
tamam 1 sene sınandık 2 sene sınandkk hadi 3 te de sınandıkk gördük işte aşkımızın gücünü..... 4 te 5 te de mi sınanmak zorundayız. 1 kere olsun içimizden geldiğince yaşamaya hakkımız yokmu bizim kimle hangi arkadasımla bişi yapsak biyere gitsek (ki içimden gelmio çok zor gelio üşeniyorm bişiler yapmaya-o yok ya yanmda tabi.. o oldugunda nasıl hevesle gynip süsleniyorum nasıl neşeli oluyorm....) gttgm yerdede o oluo aklımda oda burda olsaydı onlada şöle yapsaydık die.. kızlar ünideym ben. arkadaslarmla mustafa ceceli konserine gittk. kzı arkadasım ve sevgilisiyle. gitdik konser alanına. Eksik çalarken sevgilisi arkadasıma sarıldı. öyle dinlediler o şarkıyı.
o an çıkıp gitmek istedim ordan. ağlaya ağlaya geçirmek istedim o geceyi çok kötü oldum kıskanmak deil asla arkadasımı çok seviorum yanlış bi düşünce deildi aklımdaki.. ama hayatm hep böyle birilerini gördüğümde iç geçirmekle özenmekle geçiyo. hep böle kötü oluyorm. gözlerim doluyo
çok kötüyüm kızlar ben moralim çok bozukk

cnm sen bu gece çok üzülmüşsün ama yaaa kıyamm ben sana takılma bu kadar çok takıldıkça daha çok yıpranıoruz hayat daha da çekilmez bi hal alır o zaman hadi topla kendini bakayım

seni öyle iyi anlıyorum ki canım ben bu sebeplerden dolayı 20 kilo aldım stresten sıkıntıdan yedim durdum.... sabret diyeceğim ama kolay değil keşke bir saatte olsa görüşebilseniz.... o zaman atlatırsınız bu sıkıntıları birbirinize destek olun zaman herşeyi hallediyor evet burukluk yaşıyorsunuz sen başka çiftleri el ele görmeye dayanamıyorsun bu sebepten çıkmıyorsundur da evden ama şunu düşün bunların hepsi bitecek ve siz birlikte gezip birlikte eğleneceksini... ileride bu hallerinize güleceksiniz ben böyle avutuyorum kendimi.... 4 senedir birlikteyim sevgilimle bi defa da olsa sinemaya gitmedik çünkü sinemada vakit öldürmek istemedik sadece 2 defa dans ettik biri evlenme teklif ettiğindeydi diğeri mezuniyetimde... şaka gibi belki ama bunlar ilişkimizi hala ilk günkü gibi sağlam ve heyecanlı tutuyor... siz de eskiyenlerden olmayacaksınız bizim gibi. kötü hissettiğinde hep tanıştığınız günü çıkmaya başladığınız günleri hatırla konuşun bu günleri o günlerde hissettiklerinizi anlatın birbirinize böyle böyle geçirin zamanlarınızı... şarkılara gelince sende slow dinleme çıktığında geç hareketli parça aç birbirinize tutunmaya devam edin.....

Çok az kaldıııııııııııııııııııııııı aşkım 44 gün sonra kavuşcz ALLAHIN iznyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…