- 29 Ocak 2011
- 2.500
- 1
- 116
merhaba topigi yeni gördüm benimde aşkım benden çok uzaklarda maraşta.... Ben istanbuldayım![]()
of ya iş mi askerlikmi okul mu ne için yok yanında
![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba topigi yeni gördüm benimde aşkım benden çok uzaklarda maraşta.... Ben istanbuldayım![]()
iş için canım kendisi polis sark görevi için gitti ve 4 yıl orda ya senin canım?![]()
allah kavustursun canım benim az kalmıs 4 gün cabuk gecer insallah bende 1 aydır görmüyordum haftasonu gittim yanına ve yine ocaga kadar göremiycem![]()
iş için canım kendisi polis sark görevi için gitti ve 4 yıl orda ya senin canım?![]()
Selamm ..
NAsılsınız kızlar ?
çok zor canım ya iki taraf içinde bende çalısıyorum oda ikimizde izin almakta zorlanıyoruz sürekli telefonda da olmuyor bazen allah yardımcımız olsun
Dolmacım mesaj atamadım özelden.
Off aynıyım canım çok sıkkın.
İçimde sıkıntı, kırgınlık ne ararsan var ..
masalım nerdeisn nasılsın merak ettim seni
Allah kavuştursun ..
Çok zor o doğu görevleri çook ..
iletişimde zorluk yaşanınca yaşadığın uzaklık dahada büyüyo insanın gözünde
bugün bende farklı değilim biliomusun dün daha iyidim![]()
aynen canım bilet aldı süpriz yapıcaktı terör olaylarından dolayı izinli oldugu halde ek görev cıktı gelemedi![]()
Dolmacım sen niye sıkıyorsun canını baksana gün sayıyorsunuz ne güzel ..
zamanı bilmek insanı rahatltmıyor sadece şükrettiriyor..bekledğin sürecin nasıl geçeceği konusunda bi fikrin olmazsa benim gibi sıkıntlı olabiliyor insan işte
kahramanmaraş canım ama merkezde degil ilcesinde