Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

kısmet canım olursa fotoğrafları paylaşırım tabi neden olmasın olmazsa kısmet artık

tamam cnm haber verirsin burada bakarz
bu arada küçük bi fikrine ihtiyacım var; bu pazar evi görmek için gidicemde ufak bi hediye götürmek istiyorum ne olabilir ki sence:44:

ne hediyesi kime hediye neden hediye anlamadım valla

simdi ev arıyorduk ya, isde onu bi tane aklımızdaki gibi bulduk ama ben görmedim esimle farklı sehirlerdeyiz diye
bunun için pazar günü gidip bakıcam, ve giderken bi hediye vermek istiyorum ona
daha önce parfum, gomlek tarzı seyler verdim degisik ama onu mutlu edicek bisey arıyorum
sen bilirsin kesin

yeni evinizde de kullanabileceğiniz ikinize ait bişi alabilirsin onun şahsına ait kullanabileceği bişi olmasın...sana özelden bi link vericem yardımcı olur sana

bak bak sonra banada link ver beğendiklerinde beraber karar verelim ama özelden at linki

olur cnm, aslında sey kalpli kupalar oluyor ya hani koyarız kahvemizi sarılıp film izlerken içeriz gibisinden

ne dersin çok mu klasik sence

Son düzenleme:
olur cnm, aslında sey kalpli kupalar oluyor ya hani koyarız kahvemizi sarılıp film izlerken içeriz gibisinden

ne dersin çok mu klasik sence

yok be daha değişik etkileyici bişi bul bence...ben şeyi seviyorum mesela ama almak yada yapmak istemiorum kötü etkisi var üstümde diye..hani şu şey var kış eldivenleri elele tutuştuğunuz ellerinize bir eldiven kırmızı ve kalpli olsa diğerlerinede eşi olsa güzel olur..

biliyorum benim çok hosuma gitmiyo onlar en iyisi verdigin siteye bakim biseyler bulurum belki

bende daha yemek bile yemedim tek başıma yemek pişirmiyorum o nedenle yemiyorum hep tost sandviç...bıktım şimdi ne yicem bilemedim

cnm bu gece burda kimseler yok ben geyik topiğimdeim gelmek istersen gel sende tek kalma

ben burdayımmmmmmmm=) naber kızlar, içimde bi sıkıntı var bugün ya pufff sevgilimi çok özledm galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…