Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

1,5 yıldır devam ettirdiğim ilişkim heeep uzaktan uzaga oldu..
aslında farklı şehirlerde bile olsak içimi ısıtmaya yeterdi.. ama farklı ülkelerdeyiz.. o kıbrısta bende ankaradayım..
kıbrıs çok uzak degilki diyebilirsiniz, ama yurt dışı işte.. ve her şeyi zorlaştırıyor.. özelliklede öğrenciyseniz...
mesajlaşmak ve aramak çook ucuz olduğu şu günlerde biz bunu tadamıyoruz.. biz sevgilimle hiç doya doya mesajlaşmadık, hiç doya doya telefonda uzun uzadıya sohbetlerde yapamadık.. bu ne biçim iş böle aşk mı olur demeyin.. oluyor..
iletişim aracımız internet.. birbirimizi görerek konuşabiliyoruz. ama orda internet olayıda çok farklı, bizimki gibi abonelik yok her ay 50 tl verip sınırsız bir şekilde giriyorsun.. öğrenci olunca haliyle bu bile zorluyor insanı heleki kıbrıs gibi biyerdeysen..
erkek arkadaşım sırf benim yanıma gelebilmek için hem okuyor hem çalışıyor.. hiç boş vakti yok,çok zorlanıyor ama benim için katlanıyor..
2 ayda 1 yanıma geliyor bazeen sadece bir kaç saatliğine gelebiliyor bazendee 2-3 günlüğüne bizim için bu bile nimet.. :2:

zor durum, benimkide Irakta ve tehlikeli yerde...iş için gidio aylarca gelmior ve aynı evde yaşıyoruz seni iyi anlıyorum

zor durum, benimkide Irakta ve tehlikeli yerde...iş için gidio aylarca gelmior ve aynı evde yaşıyoruz seni iyi anlıyorum

seninkisi benden daha zormuş.. sürekli aklının onda kalması çok kötü..
ama sag saglim yanına gelip, sana sımsıkı sarılması kadarda güzeli yoktur.. bir de aynı evde kalıyormuşunuz.. birlikte uyumak.. yastıgına onun kokusunun sinmesi.. evinin herhangi bir köşesinde ona ait eşyaları görmek falan tanımsız duygular..
inş. seneye okul için bende kıbrısa gidicemm.. bunun olmasını çoook istiyorum..

AMA bak aşkınız kazanmış en önemliside bu... ne güzel biraz daha sabır sonunda birlikte uyanıcagınız sabahlar olucak

evet çok zorlanıyorum inan onunla yaşadığım evde o olmadan yaşamak inanılmaz acı veriyor..fakat ona kavuşacağım gündür beni ayakta tutan

AMA bak aşkınız kazanmış en önemliside bu... ne güzel biraz daha sabır sonunda birlikte uyanıcagınız sabahlar olucak

teşekkürler güzel yorumun için.. ama bazen hiç olmaması gereken şeyler yaşıyoruz, birbirimizi inanılmaz derecede kırabiliyoruz amaa herşeye ragmen bizi koparmayan bişeyler var ve biz ayrılamıyoruz bir türlü.. aslada böyle bir şey olmasını istemem zaten..
istediğim bölümü kıbrısta okuyabilirsem bizim için çok iyi olucak..

her ilişkide olan şeyler kırgınlklar olablr önemli olan bunları hafifletmektr cnm.
İnş kbrsta okursn szn ıcn cok cok gzel olur

dolmacım baktım şöle bi dee okadar çok çeşit varki insanın iice kafası karısıyo walla
ama 60-70lira minimum güzel şeler.. okdr verene kdr kullanabilcegi bişey mi alsam dedim ama bilmiyorumki..
ama saol ynede :)

evet çok zorlanıyorum inan onunla yaşadığım evde o olmadan yaşamak inanılmaz acı veriyor..fakat ona kavuşacağım gündür beni ayakta tutan

iyi tarafından bakmalısın..
bu sölediğim belki bir çok insan tarafından pek hoş karşılanmıcak amaa, sevgilim geldiğinde kalması için otel tutuyoruz. tabiki benimde rahat rahat girip çıkmam için 2 kişilik bir oda kiralıyoruz..
hani küçük otellerde bakışmalar,düşünceler,yada kısacası laf etmesinler diye seçtiğimiz oteller mutlaka iyi, ismi olan oteller oluyor.. amaa ben yinede çok utanıyorum çalışanların gözüne bakamıyorum.
hani evli olmayan çiftler otelde birlikte olmak için yada hayat kadınları falan getirilir yaa kendimii çok kötü hissediyorum bu yüzden amaa napabilirimkii, sevgilimle beraber olabildiğim saatler sınırlı ve bunu sokakta aval aval gezerek harcamak istemiyorum.. onun yanında,gögsünün üzerinde kokusunu çekerek 1-2 saatte olsa uyuyarak geçirmek istiyorum.. sevgilimde hiç memnun degil otele girmemden ama oda mecbur..
yani demem o kii sen bu konuda çok şanslısın.

ne demek canım yadımcı olabildiysem ne ala

kimseyi umursama içinden geldiği gibi yaşa...hayat kadınları 1 tane deil 1 den fazla erkekle oralara gidiyorlar cnm..hoş onlarda isteyerek yapmıyorlar ya orası ayrı mesele ....evet ben çok şanslıyım gerçekten çok şükür..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…