Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

Kızlar ben de müsade isteyeyim.
Biraz düşüneyim kendime izin vereyim.
Sonra arar biraz da konuşur uyurum.
Kendinize dikkat edin.
Umarım güzel bi hafta olur ..

Kızlar bir de eczaneden çöok yüksek dozlu olmayan bir sakinleştirici alırsanız uyuma konusunda veya acil durumlarda işe yarıyor.

Teşekkür ederiz size, birilerinin anladığını bilmek çok güzel.

Kızlar bir de eczaneden çöok yüksek dozlu olmayan bir sakinleştirici alırsanız uyuma konusunda veya acil durumlarda işe yarıyor.

Teşekkür ederiz size, birilerinin anladığını bilmek çok güzel.

canım zararı falan olblr bz bu uyku problemını beynmzde btrmelyz kpss kursuma az kaldı nişanlmnda gelmesne az kaldı smdıden kafam koyuyrm

günaydın kızlarrr :) baya ilerlemiş sayfa hepsini okuyamadım ama umarım halledebilmişsinizdir sorunları...

cnmm ben kamerayı açıp karşısına geçip içimden gelenleri anlatcammmm basit ama bir o kadar etkili biir hediye hem de özel onun için uğraşılmış :16::16:

ayy cnmm evet güze bi hediyeymiş ama ben beceremem vallaa bide bnmkide bni öle izlerken gülmekten olur:17:
Eğer klasik bir şeyler düşünürsen saat alabilirsin.
Güzel bir gömlek hırka mont vs olabilir.

Daha özel bir şeyler olsun dersen.
Zamanınızın çoğu ayrı geçtiği için bir takvim hazırlayabilirsin ikinize bir örnek.
12 sayfalık bir takvim hepsinde fotoğraflarınız var.
Altında günler.
Her geçen güne bir çarpı atarsınız :69:

cnm aslnda bi kere ikimzn resmini puzzle yaptrmıştım çk gzeldii snra bi dönem ayrıldıkk bn onu tbi öle üstüne gdip kızdırınca onların hepiciği çöpe gitmiştii :26:
aslnda kazak tarzı bişi almayı düşünüyorum ama yanında böle bişi de olabilir evet.. ikimiz içinde mi yaptırayım diosun sen yoksa sadece ona mı yaptırayım bitane?
aklıma daha önceden gelseydi kendme yaptrrdım onunsuz geçen her güne çarpı atardım onun olduklarına güzel bi işaret koyardım yada hiçbişi koymazdım sensiz geçen günlerimi yaşanmamış sayıyorum fln gbilerinden ama aklıma gelmedikii tüü banaa:17::9:

cnm aslnda bi kere ikimzn resmini puzzle yaptrmıştım çk gzeldii snra bi dönem ayrıldıkk bn onu tbi öle üstüne gdip kızdırınca onların hepiciği çöpe gitmiştii :26:
aslnda kazak tarzı bişi almayı düşünüyorum ama yanında böle bişi de olabilir evet.. ikimiz içinde mi yaptırayım diosun sen yoksa sadece ona mı yaptırayım bitane?
aklıma daha önceden gelseydi kendme yaptrrdım onunsuz geçen her güne çarpı atardım onun olduklarına güzel bi işaret koyardım yada hiçbişi koymazdım sensiz geçen günlerimi yaşanmamış sayıyorum fln gbilerinden ama aklıma gelmedikii tüü banaa:17::9:

Bence ikinize de yaptırırsan daha güzel olur ..
Hediyenin yanına özel bir şey olur bu da.

Ehh işte dolmacım.
Sen ne yaptın nasıldı ilk günün ?

gitmedim işe masalcım...sabah yine aradım ve çok kötü konuştu soğuk konuştu umursamaz konuştu benimle ve bende işe gitmedim...aradm adamda ağladığımdan sesimi kötü duyunca hastasın sanırım bilmem ne dedi gitmedim kısacası

gitmedim işe masalcım...sabah yine aradım ve çok kötü konuştu soğuk konuştu umursamaz konuştu benimle ve bende işe gitmedim...aradm adamda ağladığımdan sesimi kötü duyunca hastasın sanırım bilmem ne dedi gitmedim kısacası

Gidecek misin peki yarın falan ?
Tatlım kıyamaz bak zorluyor şimdi kendini ama insan sevdiğine kıyabilir mi hiç ?

Gidecek misin peki yarın falan ?
Tatlım kıyamaz bak zorluyor şimdi kendini ama insan sevdiğine kıyabilir mi hiç ?

çarşamba günü aricam adamı yeniden ama inan hiç gidesim yok ...bayramdan sonra gel başla dese seve seve isteyerek giderim aslında bilio musun ...gece yolladığım mailimi okumuş gördüm okunduğunu sessiz hala..bakalım nolacak ...sende durumlar nedir

çarşamba günü aricam adamı yeniden ama inan hiç gidesim yok ...bayramdan sonra gel başla dese seve seve isteyerek giderim aslında bilio musun ...gece yolladığım mailimi okumuş gördüm okunduğunu sessiz hala..bakalım nolacak ...sende durumlar nedir

Ne yazdın gece mailde ?
İnşallah olur bakalım bayramdan sonra, senin için çok iyi olur diye düşünüyorum..

Ben de durumlar ..
Bilmiyorum ki sıkıntılıyım.
Konuşmasında problem yok ama bende de heves kalmadı hiç bir şeye.

Ne yazdın gece mailde ?
İnşallah olur bakalım bayramdan sonra, senin için çok iyi olur diye düşünüyorum..

Ben de durumlar ..
Bilmiyorum ki sıkıntılıyım.
Konuşmasında problem yok ama bende de heves kalmadı hiç bir şeye.

çok uzun mail yazdım bana nasıl yaklaşması gerektiğini ve ikimizin bulunduğu ortamı değerlendirmesini söyledim beni anlamadığını söyledim....

seninle aynı durumdayız masalcım...bende senin gibiyim bende de heves kalmadı hiçbişiye

çok uzun mail yazdım bana nasıl yaklaşması gerektiğini ve ikimizin bulunduğu ortamı değerlendirmesini söyledim beni anlamadığını söyledim....

seninle aynı durumdayız masalcım...bende senin gibiyim bende de heves kalmadı hiçbişiye

Her şey tedirgin ediyor artık dolmacım.
Nereye varacak bakalım.
şu an hiç bir şey umrumda değil, mümkün oldukça aramayı ona bırakacağım bu sıralarda.

Her şey tedirgin ediyor artık dolmacım.
Nereye varacak bakalım.
şu an hiç bir şey umrumda değil, mümkün oldukça aramayı ona bırakacağım bu sıralarda.

hem gündemdeki sorunlar psikolojimizi etkiliyor...yalnız olmamız hasret çekmemiz...içinde bulunduğumuz sorumluluklar derken bunaldık kaldıramıyouz bence....ben son aramamız ypıcam yurtdışıya baya aradım fatura kabarık gelicek valla aramam bidahada ..umrumda olan fatura deil ama onunda aramasını bekliyorum istiyorum açıkcası

hem gündemdeki sorunlar psikolojimizi etkiliyor...yalnız olmamız hasret çekmemiz...içinde bulunduğumuz sorumluluklar derken bunaldık kaldıramıyouz bence....ben son aramamız ypıcam yurtdışıya baya aradım fatura kabarık gelicek valla aramam bidahada ..umrumda olan fatura deil ama onunda aramasını bekliyorum istiyorum açıkcası

bekle bakalım belki o da anlar hatasını.
Aslında dün bana ufacık bir şeyden kızdı onun için üzüldüm o kadar.
Sonra sıkma canını üzülme vs diye baya bir konuştu ama ..
Gücüm kalmamış ki kaldıramıyorum ben artık hiç bir şeyi
.

Back