Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

Kızlar konuştuk.
Hiç bir problem yoktu konuşmamızda.
Gayet iyi konuştu ama tüm sıkıntı mideme vurdu çok ağrıyor ve içimde bir şey acıyor.

masalcım herşeyy yolundaysa sıkma kendini ve stres yapma artık kendine ..ama zordur üstünden saatler geçicekki tortusunu atacaksın..ooff çok zor haliimiz hepimizin

Gittim neyi bu kadar takıyorsun sen diye bir ton azar işittim.
Tek nedeni stres sıkıntı dedi.

anladım cnm dkkat et kendne..
Astsubay olmayı kendımı ıstedı pekı? Sen onay verdınmı?
Düğünü ne zman dsunyrsnz dugun oldgnda askerın askerıyede kalmıyor dmı ben orasını tam olrk anlamıyrm yanı brlktemı kalıcksnz kımısı hep askerıyede ya:S

anladım cnm dkkat et kendne..
Astsubay olmayı kendımı ıstedı pekı? Sen onay verdınmı?
Düğünü ne zman dsunyrsnz dugun oldgnda askerın askerıyede kalmıyor dmı ben orasını tam olrk anlamıyrm yanı brlktemı kalıcksnz kımısı hep askerıyede ya:S

Okula girdiğinde tanışmıyorduk daha ama bir anlık bir kararmış şimdi anladığım kadarıyla hiç memnun değil.
Eee tanıyıp aşık olunca da mesleğine bakamazsın ki.
Düğün düşünmüyoruz sadece nikah o da inşallah yaza kadar ama tam tarihi belli değil.
Şimdi şöyle karakol görevinde evli olsa da orada kalmak zorunda ama o bekarken halletmiş olacak sonraki yerlerde böyle bir durum olmayacak nöbet harici kalma gibi bir durumu yok orada.
Yani birlikte kalacağız.

Okula girdiğinde tanışmıyorduk daha ama bir anlık bir kararmış şimdi anladığım kadarıyla hiç memnun değil.
Eee tanıyıp aşık olunca da mesleğine bakamazsın ki.
Düğün düşünmüyoruz sadece nikah o da inşallah yaza kadar ama tam tarihi belli değil.
Şimdi şöyle karakol görevinde evli olsa da orada kalmak zorunda ama o bekarken halletmiş olacak sonraki yerlerde böyle bir durum olmayacak nöbet harici kalma gibi bir durumu yok orada.
Yani birlikte kalacağız.

Hayırlısı demekki bu meslekteymş olsun batıyada gıdıcek zaten bırlktede kalablyrmssnz skntı yoktr ozaman.

o bende de var içim geçmiş 2 dk uyandım uyuyamıyırum ama uyumam lazım

Ne olacak bakalım bu halimiz bizim ..

Hayırlısı demekki bu meslekteymş olsun batıyada gıdıcek zaten bırlktede kalablyrmssnz skntı yoktr ozaman.

O memnun olsun da yeter ama çok stres yaşıyor o yüzden üzülüyorum.
Ama beraber kalınca durum değişir en azından evde biter stresi ..

Back