evet canım aynen sevince bi boyut atlıyo insan
kızlarr ben çıkıyorum gelirim daha sonra hepinizi seviyorum
çok yeme =pselam kızlar yemekten soraaa gelcem
Ben de buralarda sayılırım da pek bakamıyor gibiyim.
Mayıştım iyice, bir taraftan dizi izliyorum derken..
çok yeme =p
bende mayıştım ama pc de olmasa kafaı yerim bi tv bi pc :26:
çok yermiyim kız yakında nişanım olcak
Ben de aynen o şekilde.
Ama uyku bastırdı iyice.
valla anahaberler başladı mayışıklığım gitti
Bakmıyorum artık haberlere, kaldıramıyorum ben ..
bende şimdi kapattım valla...ay korkuyorum valla paranoya oldum dk başı fenere rüzgar çanlarımıza bakıorum sallanıo mu diye
Tabi kendinin korkması da zor.
Tek olunca hele.
Ben deprem olsa yat uyu diyen tiplerdenim
ah nerde bende o soğuk serin kanlılık...ben hiç uyumadan işe gidicem düşünebilio musunasla uyuyamam yalnızım bide..sanki biri olsa beni kurtacakpskioloi böyle bişi işte
kızlar yaa allah yardımcınız olsun erçekten çok zor bi durum.. ben kafayı yerdim heralde ama şükredinki sevdicekleriniz iyi.. allah depremi yaşıyan yakınlarını kaybedenlere sabır versin
bizmde 2 hafta sonra yıldönümümüz ne alsam derdindeydim size sorayım die girmiştim aslnda ama sizin o stresinizin içinde bnmki çok küçük kalıyo boşverin oyüzden..:26:
kıyamam size üzmeyin kendinizi
Shekercix zor şeyler gerçekten ama ben iyi olmak için elimden geleni yapıyorum.
İsyan noktasına bile gelsem iyi olmaya çalışacağım.
Biliyorum ki ben kötü olduğumda o sesimdeki en ufak bir üzgünlük belirtisinde o da alt üst oluyor.
Şimdi senin soruna gelelim ..
Görüşecek misiniz o gün?
kızlar yaa allah yardımcınız olsun erçekten çok zor bi durum.. ben kafayı yerdim heralde ama şükredinki sevdicekleriniz iyi.. allah depremi yaşıyan yakınlarını kaybedenlere sabır versin
bizmde 2 hafta sonra yıldönümümüz ne alsam derdindeydim size sorayım die girmiştim aslnda ama sizin o stresinizin içinde bnmki çok küçük kalıyo boşverin oyüzden..:26:
kıyamam size üzmeyin kendinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?