Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

Ben de buralarda sayılırım da pek bakamıyor gibiyim.
Mayıştım iyice, bir taraftan dizi izliyorum derken..

ah nerde bende o soğuk serin kanlılık...ben hiç uyumadan işe gidicem düşünebilio musunasla uyuyamam yalnızım bide..sanki biri olsa beni kurtacak :14: pskioloi böyle bişi işte

Benim soğuk kanlı olamadığım tek konu sevdiceğim aslında.
Onun haricinde tipik bir oğlak burcuyum.
Yükselenim de oğlak.
Hiç bir şeyden korkmam derecesindeyim.
Hep güçlü görünme mecburiyeti hissederim. ( Bunu da burasının sanal olmasının rahatlığı ile bırakıyorum. )
Duygusuz görünmeyi başarırım.
İlla mantıklı davranmaya çalışırım vs ..
Ama hayatımda ilk kez tüm benliğimin tüm kontrol duygularımın alt üst olduğunu hissediyorum ..

kızlar yaa allah yardımcınız olsun erçekten çok zor bi durum.. ben kafayı yerdim heralde ama şükredinki sevdicekleriniz iyi.. allah depremi yaşıyan yakınlarını kaybedenlere sabır versin:14:

bizmde 2 hafta sonra yıldönümümüz ne alsam derdindeydim size sorayım die girmiştim aslnda ama sizin o stresinizin içinde bnmki çok küçük kalıyo boşverin oyüzden..:26:
kıyamam size üzmeyin kendinizi :14:

kızlar yaa allah yardımcınız olsun erçekten çok zor bi durum.. ben kafayı yerdim heralde ama şükredinki sevdicekleriniz iyi.. allah depremi yaşıyan yakınlarını kaybedenlere sabır versin:14:

bizmde 2 hafta sonra yıldönümümüz ne alsam derdindeydim size sorayım die girmiştim aslnda ama sizin o stresinizin içinde bnmki çok küçük kalıyo boşverin oyüzden..:26:

Shekercix zor şeyler gerçekten ama ben iyi olmak için elimden geleni yapıyorum.
İsyan noktasına bile gelsem iyi olmaya çalışacağım.
Biliyorum ki ben kötü olduğumda o sesimdeki en ufak bir üzgünlük belirtisinde o da alt üst oluyor.

Şimdi senin soruna gelelim ..
Görüşecek misiniz o gün?

Shekercix zor şeyler gerçekten ama ben iyi olmak için elimden geleni yapıyorum.
İsyan noktasına bile gelsem iyi olmaya çalışacağım.
Biliyorum ki ben kötü olduğumda o sesimdeki en ufak bir üzgünlük belirtisinde o da alt üst oluyor.

Şimdi senin soruna gelelim ..
Görüşecek misiniz o gün?

en güzelini yapıosun bebegim o kaybettiği tüm morali senin sesinde bulur ztn.. =(

evt cnm %80 görüşcez. ogün olmasada 1gün önce 1 gün sonra kesin görüşrüz. bayramdan sonra çünkü. ben o ara istanbulda olcam bi aksilik çıkmazsa. bikaç kez görüşürüz heralde inşallah yani...

merhabaaa cnmmm ben erkek arkadaşımın doğum gününde ona bi video hazırlayacağım kısa film gibi sana da tavsiye ederim bence çok romantik aşkım bana yapsa ben çok duygulanır ve sevinirdim :34:

nasıl bişey yapıcaksın cnm ayrıntıları neler..
ben de çok hoşlanıyorum öle özel şelerden. zamanındada çok yapmışımdır da bu defa ondan bekliorum bi romantiklik artkk:1:
ama sen ynede sölermsn cnm merk ettm yaparm olmadı bnde öle bşi...

Back