Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

evet ikimizde burada yasiyoruz, ama 2 aydir her gün bakiyoruz uygun yok.. kiralar 1 milyar onu bile kabul ettik ama mutfak hep salonun içinde ben öyle istemedim hala bakiyoruz ama yok isde :14: :14:

niye bence daha iyi amerikan mutfak bııyılırm...
şakaerim yurtışına çalışmıorumm:1::1::1:

kız beni her gödüğünde yemek yeme pozisyonuna geçme :9:

cnm ev bulamiyoruz dügüne sadece 4 hafta kaldi, zaten bayramda telas olur bisey yapamayiz 1 haftada evi temizle yerlestir derken sadece bulmak için 2 haftamz kaldi ama yok yok yok :43: :43: :43: :43: :43: :43: :43::43: :43::43::43::43::43::43:

ne yapim dolma koymasaydın adını hemde biber dolması çok severim ben :1::1: bestdream canım sıkma sende canını allah yardımcınız olsun inşallah bulursun daha yaşamadım ama zordur herhalde bu hazırlık lar safhası:26::26:

niye bence daha iyi amerikan mutfak bııyılırm...
şakaerim yurtışına çalışmıorumm:1::1::1:

ben sevmiyorum, bi misafir gelse her an derli toplu olmak zorunda ama isde ev hali bazen daginik oluyo kapiyi kapatip misafirle oturabiliyosun ama bunda olmaz hem yemek kokulari her yere geçer en sevmedigim sey düsünmekten deli olcam ne tarafa dönsem önümde duvarlar var sanki :14: :14:

ne yapim dolma koymasaydın adını hemde biber dolması çok severim ben :1::1: bestdream canım sıkma sende canını allah yardımcınız olsun inşallah bulursun daha yaşamadım ama zordur herhalde bu hazırlık lar safhası:26::26:

bende severim dolma o nedenle nickim var...:D

ben sevmiyorum, bi misafir gelse her an derli toplu olmak zorunda ama isde ev hali bazen daginik oluyo kapiyi kapatip misafirle oturabiliyosun ama bunda olmaz hem yemek kokulari her yere geçer en sevmedigim sey düsünmekten deli olcam ne tarafa dönsem önümde duvarlar var sanki :14: :14:

evet hklısın canım düşünsene balık kızarttığını fln heryer koltuklar balık kokusu olacak :50:

ben çok seviyourm valla...ben yemek yaparken eşimin yanımda olmasını isterim o nedenle sevioruz biz çift olarakta bu tip evi...kokusu mokusu ban dokunmaz evdir olur tabi...ama her daim mutfağım düzenli olduğundan isterim öyle bi ev

ben çok seviyourm valla...ben yemek yaparken eşimin yanımda olmasını isterim o nedenle sevioruz biz çift olarakta bu tip evi...kokusu mokusu ban dokunmaz evdir olur tabi...ama her daim mutfağım düzenli olduğundan isterim öyle bi ev

zevk meselesi cnm çok çaresiz kaldm simdi ne yapim ben? :25:

Back