Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

nasıl bişey yapıcaksın cnm ayrıntıları neler..
ben de çok hoşlanıyorum öle özel şelerden. zamanındada çok yapmışımdır da bu defa ondan bekliorum bi romantiklik artkk:1:
ama sen ynede sölermsn cnm merk ettm yaparm olmadı bnde öle bşi...

cnmm ben kamerayı açıp karşısına geçip içimden gelenleri anlatcammmm basit ama bir o kadar etkili biir hediye hem de özel onun için uğraşılmış :16::16:

en güzelini yapıosun bebegim o kaybettiği tüm morali senin sesinde bulur ztn.. =(

evt cnm %80 görüşcez. ogün olmasada 1gün önce 1 gün sonra kesin görüşrüz. bayramdan sonra çünkü. ben o ara istanbulda olcam bi aksilik çıkmazsa. bikaç kez görüşürüz heralde inşallah yani...

Eğer klasik bir şeyler düşünürsen saat alabilirsin.
Güzel bir gömlek hırka mont vs olabilir.

Daha özel bir şeyler olsun dersen.
Zamanınızın çoğu ayrı geçtiği için bir takvim hazırlayabilirsin ikinize bir örnek.
12 sayfalık bir takvim hepsinde fotoğraflarınız var.
Altında günler.
Her geçen güne bir çarpı atarsınız :69:

cnm ne oldu yaaa :26::26:

cnm önceki sayfalari okuduysan bugün aramz pek iyi degil, ev sorunumuz var hala bulamadk..
bugün bi tane bulmus ama culii görsen bana hak verirsin salonun içinden uzun uzun 5 tane sütunlar geçiyor
igrençti tek kelime ile bende dedim ki askim burasi pek iyi degil üzerinde fazla durma baska yerlere bakalm
o da cevap vermedi tekrar msj attm yine cvp yok..aradan 1 saat geçti mesaj atti: senin burayi begenmedigin kesin demis
bende dedim ki canim bu aksam konusmayalim yarn grsrz yazdm (yoksa tartismaya baslarz)
5dk önce tekrar msj atti "ben seni mutlu edemiyorum :( "
ben ne yapiyim simdi :31: :31:

cnm önceki sayfalari okuduysan bugün aramz pek iyi degil, ev sorunumuz var hala bulamadk..
bugün bi tane bulmus ama culii görsen bana hak verirsin salonun içinden uzun uzun 5 tane sütunlar geçiyor
igrençti tek kelime ile bende dedim ki askim burasi pek iyi degil üzerinde fazla durma baska yerlere bakalm
o da cevap vermedi tekrar msj attm yine cvp yok..aradan 1 saat geçti mesaj atti: senin burayi begenmedigin kesin demis
bende dedim ki canim bu aksam konusmayalim yarn grsrz yazdm (yoksa tartismaya baslarz)
5dk önce tekrar msj atti "ben seni mutlu edemiyorum :( "
ben ne yapiyim simdi :31: :31:
aaaaa cnm bnm yaaa satın mı alacaksınız evi

ben geldim kızlar ..ama iyi değilim..kavga ettik kötü çıktık netten...kusura bakmayın sürekli bu modda sizlerinde canını sıkıyorum belkide ama benyalnızım evde ve yaşadıklarımın etkisiyle herkesten daha hassasım..kavga sebebimizi soracaksınız siz şimdi bana anlaşamadığımızı düşünüyorum artık..iyi değilim ve ağlamaktan sıkıldım kurumuyor gözyaşşlarım

ben geldim kızlar ..ama iyi değilim..kavga ettik kötü çıktık netten...kusura bakmayın sürekli bu modda sizlerinde canını sıkıyorum belkide ama benyalnızım evde ve yaşadıklarımın etkisiyle herkesten daha hassasım..kavga sebebimizi soracaksınız siz şimdi bana anlaşamadığımızı düşünüyorum artık..iyi değilim ve ağlamaktan sıkıldım kurumuyor gözyaşşlarım

ah cnm bnm ya kıyamam sanaaaaa :25::25:

Biz de tartıştık ben de ağlayıp duruyorum :5:
Hoş ikimiz de gerginiz sıkma canını falan dedi ama zaten ben zoraki iyi olmaya çalışıyordum.
Uğraşmayacağım işte iyi olmaya falan ..

Biz de tartıştık ben de ağlayıp duruyorum :5:
Hoş ikimiz de gerginiz sıkma canını falan dedi ama zaten ben zoraki iyi olmaya çalışıyordum.
Uğraşmayacağım işte iyi olmaya falan ..

bütün erkekler aynı azıcık işlerine gelmeyinceee hemen yan çiziolarrr herşeyden hevesiii kaçıo insanın

bütün erkekler aynı azıcık işlerine gelmeyinceee hemen yan çiziolarrr herşeyden hevesiii kaçıo insanın

Canım sıkıldı iyice ya.
Hayır gerginiz işte, zaten ben burada zor dayanıyorum bazı şeylere, neler yaşadığımı hiç mi tahmin edemiyor bilmiyorum ki.
Çok büyük bir problem değil belki ama benim hiç bir şey kaldırabilecek gücüm yok.
Gerçekten hiç bir şeye hevesim yok şu an da.

Canım sıkıldı iyice ya.
Hayır gerginiz işte, zaten ben burada zor dayanıyorum bazı şeylere, neler yaşadığımı hiç mi tahmin edemiyor bilmiyorum ki.
Çok büyük bir problem değil belki ama benim hiç bir şey kaldırabilecek gücüm yok.
Gerçekten hiç bir şeye hevesim yok şu an da.

zaten uzaklık yeterince gerginlik verio bi de bunların böle yapması çıldırtıo beniii :57:

bu aralar pek bi tahammülsüzleştimmm zaten :43:

o olmayınca ne kadar çaresizzz olduğumun farkında bile değil

hep ben alttan almak mı zorundayım hep biz mi alttan almak zorundayız kızlar hep :47::47:

Back