- 29 Ocak 2011
- 2.500
- 1
- 116
evet ikimizde burada yasiyoruz, ama 2 aydir her gün bakiyoruz uygun yok.. kiralar 1 milyar onu bile kabul ettik ama mutfak hep salonun içinde ben öyle istemedim hala bakiyoruz ama yok isde
kız beni her gödüğünde yemek yeme pozisyonuna geçme
cnm ev bulamiyoruz dügüne sadece 4 hafta kaldi, zaten bayramda telas olur bisey yapamayiz 1 haftada evi temizle yerlestir derken sadece bulmak için 2 haftamz kaldi ama yok yok yok
niye bence daha iyi amerikan mutfak bııyılırm...
şakaerim yurtışına çalışmıorumm
ne yapim dolma koymasaydın adını hemde biber dolması çok severim benbestdream canım sıkma sende canını allah yardımcınız olsun inşallah bulursun daha yaşamadım ama zordur herhalde bu hazırlık lar safhası:26::26:
ben sevmiyorum, bi misafir gelse her an derli toplu olmak zorunda ama isde ev hali bazen daginik oluyo kapiyi kapatip misafirle oturabiliyosun ama bunda olmaz hem yemek kokulari her yere geçer en sevmedigim sey düsünmekten deli olcam ne tarafa dönsem önümde duvarlar var sanki
ben sevmiyorum, bi misafir gelse her an derli toplu olmak zorunda ama isde ev hali bazen daginik oluyo kapiyi kapatip misafirle oturabiliyosun ama bunda olmaz hem yemek kokulari her yere geçer en sevmedigim sey düsünmekten deli olcam ne tarafa dönsem önümde duvarlar var sanki
evet hklısın canım düşünsene balık kızarttığını fln heryer koltuklar balık kokusu olacak
bende severim dolma o nedenle nickim var...
ee ne var ne yok nasılsın bakim ara sıra içeri kaçıp geliyorum he ondan geç geliyo
ben çok seviyourm valla...ben yemek yaparken eşimin yanımda olmasını isterim o nedenle sevioruz biz çift olarakta bu tip evi...kokusu mokusu ban dokunmaz evdir olur tabi...ama her daim mutfağım düzenli olduğundan isterim öyle bi ev
aynen öyle sibel bulamazsak ben ne yapcm babam dügünü erteleriz dedi ben buna dayanamam
zevk meselesi cnm çok çaresiz kaldm simdi ne yapim ben?
valla stresliyim yalnızım korku doluyum endişeliyim...
ohoo süpersin yani
ay canım ya allahtan ümit kesilmez erteleme bakın daha bulucaksın inanıyorum kız
daha sıkı araştırma yapman lazım ..bizde taşınıcaz hergün muhakkak araştırıorum oda netten bakınca bulabiliorum gezerek baksam piyuuuvv neler bulurum ha
ya mükemmelim ne demezsin harikayım muhteşemim
hoşgeldin cnmherkese selamlar :)
ben sadece netten bakabiliyorum hergün, ayri sehirlerdeyiz diye gidip o bakiyor buldukça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?