Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

benimkide gelince bayramdan sonra itiraz istemiorum gidicez dio kaçışım yok canım gidicem yani..

git canım git bazen ben de düşünüyorum gitmeyi bi uzmandan yardım almak çok iyi gelir insana hiç bişey olmasa bile bu uzaklık mahvediyo insanı acaba nasıl başına bişey gelcek mi gibi sorular bitiriyo insanı

git canım git bazen ben de düşünüyorum gitmeyi bi uzmandan yardım almak çok iyi gelir insana hiç bişey olmasa bile bu uzaklık mahvediyo insanı acaba nasıl başına bişey gelcek mi gibi sorular bitiriyo insanı

yani varya benimki ne zaman yanımda olmasa hep fobimle alakalı korkular yaşayacağım olay oluo ...daha önce simav depremindede yanımda yoktu yine ıraktaydı:14:

yani artık ondan mı , yoksa allah beni korkularımla mı sınıyor anlayamadım :25::25:

evt canım o yüzden hiç bi korkuda hiç bi olayda allaha isyan etmemek gerekiyo hep şükretmeliyiz şimdi şükredelim ki sevgilin orda sağlıklı başka hiç bişeyi düşünme tatlım iyi yönünü düşün herşeyin

evt canım o yüzden hiç bi korkuda hiç bi olayda allaha isyan etmemek gerekiyo hep şükretmeliyiz şimdi şükredelim ki sevgilin orda sağlıklı başka hiç bişeyi düşünme tatlım iyi yönünü düşün herşeyin

haklısın canım allahım hepimize yardımcı olsun

cnm ev bulamiyoruz dügüne sadece 4 hafta kaldi, zaten bayramda telas olur bisey yapamayiz 1 haftada evi temizle yerlestir derken sadece bulmak için 2 haftamz kaldi ama yok yok yok :43: :43: :43: :43: :43: :43: :43::43: :43::43::43::43::43::43:

ay bumuydu
ben sana yardım ederim... nerede il semt nahalle tutar kaç +1 şartların ne yaz bana buliim sana ev

Back