- 29 Ocak 2011
- 2.500
- 1
- 116
canım çok şiddetli bi deprem 6.6 ne demek yaa![]()
6.6 da olmayabilirmiş 7 küsür diye açıklamalar gelio...allahım deliricem yeminlen
![KK25 :25: :25:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk25.gif)
![KK25 :25: :25:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk25.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok şiddetli bi deprem 6.6 ne demek yaa![]()
benimkide gelince bayramdan sonra itiraz istemiorum gidicez dio kaçışım yok canım gidicem yani..
6.6 da olmayabilirmiş 7 küsür diye açıklamalar gelio...allahım deliricem yeminlen![]()
git canım git bazen ben de düşünüyorum gitmeyi bi uzmandan yardım almak çok iyi gelir insana hiç bişey olmasa bile bu uzaklık mahvediyo insanı acaba nasıl başına bişey gelcek mi gibi sorular bitiriyo insanı
yani varya benimki ne zaman yanımda olmasa hep fobimle alakalı korkular yaşayacağım olay oluo ...daha önce simav depremindede yanımda yoktu yine ıraktaydı![]()
canım işte insanın korktuğu başına gelirmiş ya o hesap
yani artık ondan mı , yoksa allah beni korkularımla mı sınıyor anlayamadım![]()
evt canım o yüzden hiç bi korkuda hiç bi olayda allaha isyan etmemek gerekiyo hep şükretmeliyiz şimdi şükredelim ki sevgilin orda sağlıklı başka hiç bişeyi düşünme tatlım iyi yönünü düşün herşeyin
haklısın canım allahım hepimize yardımcı olsun
sonsuzaşk gelmiş bakıo bize öyle ama konuşmuo![]()
ay kız gel küsme bak içerdeydim babam bugün gidecek te biraz vakit geçiriyoz nett açıktı sayfayı açık bırakıp gitmiştim yoksa konuşmamı:26::26: aşkolsun dolmam![]()
çok kötüyüm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
noldu güncel sorun mu yoksa sevgiliyle mi ilgili
cnm ev bulamiyoruz dügüne sadece 4 hafta kaldi, zaten bayramda telas olur bisey yapamayiz 1 haftada evi temizle yerlestir derken sadece bulmak için 2 haftamz kaldi ama yok yok yok![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ay bumuydu
ben sana yardım ederim... nerede il semt nahalle tutar kaç +1 şartların ne yaz bana buliim sana ev
fransadaym ben nasl bulcaksn cnm![]()
![]()
![]()
fransadan mı bakıonuz ev